Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και συμιοτεον οι τραπεζες της ελλαδας ειναι οκ !!! ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗς ΣΟΜΠΑς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΒΕΒΕΑ!!! ΕΙΝΕ ΠΙΟ ΨΙΛΑ ΣΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΕΦΑΛΕΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΕς ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ !!! μαλλον καραμπινα με τριβολα σκευτομε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!! ΜΕ ΑΛΛΑΤΙ Η ΜΕ ΜΟΛΙΒΙ ΟΜΟΣ  :think: :think: :think: :think: :think: ΕΧΩ ΜΙΑ ΧΡΥΣΟΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥς ΣΥΝΜΑΛΑΚΕς ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ  :headbang: :headbang: :headbang:ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΨΗΦΟΥ!!! ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ !!!!!! ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΜΙΛΑΜΕ ΖΑΓΑΡΙΑΑ!!!!!!! ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΓΑΜΩ!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  ΑΔΕΡΦΕ ΣΚΟΤΟΜΑ απο ολους τους νομικους θελουν πρωτα οι δικαστικοι και οι εισαγκελοις που αφησαν τον λαο χωρις δικαιοσηνη πρωτα αυτοι προσκηνησαν !!!!!! χωρις δικαιοσηνη !!!! δεν υπαρχει κρατος τερμα!!!!!!  αλλα οπος εγραψε καπιος εδω τΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΙΝΑΝ ΑΤΑΙΣΤΑ ΓΑΥΓΗΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ti pas na dikaiologiseis re file ???!!!!! eimaste edw pou eimaste apo eglimatikes politikes  kai diakiverniseis kiriws tou pasok !!! tha mas peis oti pane na mas swsoun kiolas? tha trelathoume? swsan tous misthous kai tis suntaxeis ? anekdoto einai auta!! lipamai pou to lew alla 2 einai ta tina mazi sou i eisai kommatoskulo kai exeis faei ka iesu kai ta dikaiologeis i eisai entelws asxetos kai kalitera asto...ta sxiolia den itan gia sena alla gia ton vlachodutch,
ολοι εχουμε φαει
και εσυ και εγω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η λύση πάντως δέν είναι τό στραγγάλισμα τών απλών ανθρώπων,ούτε ή πώληση τής Δημόσιας περιουσίας.Βγάζουν τήν Δ.Ε.Η στό σφυρί ώς προβληματική.Ποιός επιχειρηματίας θά είχε επιχείρηση πού θά αγοράζει 0,55 λεπτά τήν KW καί τήν πουλά 0,17 λεπτά?Πούλησαν ή μάλλον χάρισαν τήν "Ολυμπιακή" αφού προηγουμένως τήν οδήγησαν στην χρεωκοπία.Πούλησαν ή μάλλον "παραχώρησαν" τούς Εθνικούς δρόμους.Κατέστρεψαν τά ασφαλιστικά ταμεία υποχρεώνοντας τα,νά καταθέτουν άτοκα τά κεφάλαια τους στήν Τράπεζα Ελλάδος,υποχρεώνοντας τα,νά παίξουν χρηματιστήριο καί ομόλογα.Μή φτάνοντας όλα αυτά,οί διάφοροι "ημέτεροι","κομματοκύναιδοι" καί "κουμπάροι",έβγαλαν τά χρήματα πού ουσιαστικά έκλεψαν από τόν Ελληνικό λαό στό εξωτερικό.Οι κυβερνήσεις εδώ καί καιρό τί κάνουν?...Στρέφουν τήν μία κοινωνική ομάδα κατά τής άλλης.Οι μικροεπιχειρηματίες είναι φοροφυγάδες,οί Δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες,οί Ιδιωτικοί υπάλληλοι καλοπληρωμένοι καί άλλα τέτοια φαιδρά.Μία κυβέρνηση πού αγαπά τούς πολίτες καί τήν χώρα θά έπρεπε νά κάνει τό εξής απλό.Δήμευση τής περιουσίας τών πολιτικών πού ενεπλάκησαν στήν διακυβέρνηση τής χώρας καί διαπραγμάτευση τών τόκων πού πληρώνουμε γιά τά δάνεια πού έχει συνάψει ή χώρα.Οί μίζες πού έχουν δοθεί σέ πρόσωπα εξουσίας τά τελευταία 15 χρόνια από διάφορες εταιρείες υπολογίζονται περί τά 220 δίς ευρώ.Αυτά βέβαια πληρώθηκαν από τό Ελληνικό Δημόσιο τό οποίο αγόραζε τά πάντα υπερτιμολογημένα.Αυτά μαθαίνει τώρα ό κόσμος καί επιτίθεται κατά δικαίων καί αδίκων.δέν πιστεύω στήν βία,αλλά τό κράτος δίνει τό παράδειγμα,βάζοντας τήν αστυνομία νά εμποδίζει καί νά χτυπά όποιον ζητά τά αυτονόητα."Δέν έφαγα καί δέν ήπια εγώ,γιατί μού φέρνεται εμένα τόν λογαριασμό?".

Πηγούλα?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
ολοι εχουμε φαει
και εσυ και εγω
όταν έλεγε ο Πάγκαλος αυτό, δεν εννοούσε όλους, μπορεί εσύ και εγώ να μην φάγαμε, αλλά είχαμε έναν αδερφό, έναν συγγενή ένα φίλο που βολεύτηκε...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
όταν έλεγε ο Πάγκαλος αυτό, δεν εννοούσε όλους, μπορεί εσύ και εγώ να μην φάγαμε, αλλά είχαμε έναν αδερφό, έναν συγγενή ένα φίλο που βολεύτηκε...
ασφαλως και υπαρχουν ατομα που δεν εφαγαν
προσωπικα δεν γνωριζω κανεναν

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Ο Πάγκαλος έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει εδώ και 14 χρόνια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

άμα απευθύνεται σε συγκεκριμένους να πάει να τα πει κατευθείαν σε αυτούς και όχι να το κάνει δήλωση στην τηλεόραση. Αυτές τις εποχές πρέπει να προσέχουν τι λένε και κυρίως πώς το λένε

Επισκέπτης
Ο Παπανδρέου έδωσε 700 ευρώ για… κούρεμα!

Την ώρα που η Αθήνα «παραλύει» από τις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στις βίαιες εργασιακές αλλαγές, ο πρωθυπουργός George Παπανδρέου αποφάσισε να πάει μέχρι το κομμωτήριο και να δώσει έναν βασικό μισθό για να κουρευτεί! Ο πρωθυπουργός έδωσε 700 ευρώ για…
τρίχες!

Πήρε την κόρη του και την σύζυγό του και επισκέφθηκαν το υπερπολυτελές κομμωτήριο των πλουσίων στο Ψυχικό για να περιποιηθεί τα μαλλιά του

Read more:

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
Ο Παπανδρέου έδωσε 700 ευρώ για… κούρεμα!

Την ώρα που η Αθήνα «παραλύει» από τις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στις βίαιες εργασιακές αλλαγές, ο πρωθυπουργός George Παπανδρέου αποφάσισε να πάει μέχρι το κομμωτήριο και να δώσει έναν βασικό μισθό για να κουρευτεί! Ο πρωθυπουργός έδωσε 700 ευρώ για…
τρίχες!

Πήρε την κόρη του και την σύζυγό του και επισκέφθηκαν το υπερπολυτελές κομμωτήριο των πλουσίων στο Ψυχικό για να περιποιηθεί τα μαλλιά του

Read more:
και υπαρχουν καποιοι απιστευτοι και τον υποστηριζουν !!!! καλα μας κανουν !!! ζωα !!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
xaxaxa ακομα μιλατε για το ξυλο ρε
ο χτζη/κης δεν εχει πια πληγες
εχει αρχισει νεα σχεδια για το απο που θα τα παρει στο μελλον
και σεις τσακωνεστε ακομα για τις 3 φαπες που εφαγε

εχετε αυτους που σας αξιζουν ρεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
To θέμα είναι ότι τους έχουμε όλοι...

Να τους είχανε στο κεφάλι μόνο αυτοί που τους ψηφίζουνε τουλάχιστον!!!

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1
To θέμα είναι ότι τους έχουμε όλοι...

Να τους είχανε στο κεφάλι μόνο αυτοί που τους ψηφίζουνε τουλάχιστον!!!
ψηφισε ρε φιλε και εσυ, οτι γουσταρεις. οταν ομως δεν ψηφιζεις κανενα και πας για πικ νικ τοτε αυτους τους μαπες εχουμε

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν εχω φαει τιποτα !!!! εσυ ναι.
τοτε εισαι η εξαιρεση
που δεν εχεις κλεψει εφορια
που δεν εχεις κλεψει επιδοτησεις της ΕΕ
που δεν εχεις κλεψει την θεση εργασιας στο δημοσιο απο καποιον πιο αξιο
που δεν εκανες καποια μικρη λαμογια(αυθαιρετο,καταπατηση δημοσιας ή δασικης εκτασης κτλ)
που δεν εκανες μεγαλη λαμογια(κομπινες με το κρατος)
που δεν πηρες συνταξη χωρις να την αξιζεις
που δεν πηρες συνταξη με ελαχιστα ενσημα
και πολλα πολλα αλλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom