Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.410
Πόντοι
2.606
ξεχασες μονο να υπολογισεις το κοστος του σιτυ τουρ για τον βιομηχανο και το φαφουτορωσιδι στο κολωμπαρο -ο καυλιαρης χανος-για τον προεδρα του συνεταιρισμου...κατα τα αλλα εισαι καλος.

Επισκέπτης
καλα ρε που ζουνε με τετοιες ερωτησεις?  :uglystupid:

μαλλον δεν εχουν δει απο το καναπε οτι κανενας υπαγομενος στην ασφαλεια δε φερει στολη  :uglystupid:
Μιλησα και εκανα ενα απολυτα συγκεκριμενο ερωτημα στον ισιο,που απαντησε απολυτα συγκεκριμενα.

Μιλησα για συλληψεις ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ απο συναδελφους σου με πολιτικα,και πολλοι μαλιστα εχθες ηταν και κουκουλωμενοι.

Επισκέπτης
Ναι ρε με κέρδισε η πατρίδα. Αγαπάω τον τόπο, τί να κάνουμε τώρα;

Φτιάξαμε κάτι επτά γενιές πριν. Το γιγαντώσαμε 4 γενιές πριν. Το υπερασπιστήκαμε 3 γενιές πριν. Όσο περνάει από το χέρι μου θα συνεχίσει να υπάρχει. Θα πολεμήσω και ίσως πεθάνω για αυτό.

Δεν αγνοώ το αίμα που χύθηκε σε τόσους πολέμους για να έχουμε κράτος με ΑΥΤΑ τα σύνορα. Για να απολαμβάνουμε ειρήνη μέσα στον τόπο μας.

Κι άμα γίνει το κακό θα έχω στα χείλη μου το ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ο τόπος μου. Εσύ τί θα φωνάξεις άραγε; Ζήτω οι κουκουλοφόροι που έβαλαν φωτιά στη Marfin;

ΥΓ: Όσο για το άλλο με τις κακουχίες, αυτό που εννοούσα είναι να μην φοβερίζεις εμένα ότι θα κρυώνω διότι θα ανεβάσει η ΔΕΗ το τιμολόγιο. Με την ταλαιπωρία και τη θυσία γνωριζόμαστε πολύ καλά. Τις ξέρω και με ξέρουν. Όπως πολύ καλά γνωρίζομαι και με τον κάματο και την ανταμοιβή για τους κόπους μου. Αλλού οι φοβέρες λοιπόν...
Οι συνηθεις υψιπετεις παπαριες που μας εχεις συνηθισει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οι συνηθεις υψιπετεις παπαριες που μας εχεις συνηθισει.

Αφού δεν εκφράζεις απόψεις, δε δίνεις πληροφορίες, τουλάχιστον πετάς και κανένα καλό και μαθαίνω άγνωστες λέξεις. Κάτι είναι κι αυτό...

Υπογραφή: Πλέμπα και Βλάκας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μιλησα και εκανα ενα απολυτα συγκεκριμενο ερωτημα στον ισιο,που απαντησε απολυτα συγκεκριμενα.

Μιλησα για συλληψεις ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ απο συναδελφους σου με πολιτικα,και πολλοι μαλιστα εχθες ηταν και κουκουλωμενοι.

αν κατεβαινες ποτε στη ζωη σου σε καμια διαδηλωση θα τις επαιζες στα δαχτυλα τετοιες νηπιακες ερωτησεις. καρεκλοκωλε  ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν κατεβαινες ποτε στη ζωη σου σε καμια διαδηλωση θα τις επαιζες στα δαχτυλα τετοιες νηπιακες ερωτησεις. καρεκλοκωλε  ;)

Α, λες; Εμένα πάντως μου φαίνεται να ξέρει. Ίσως επειδή εγώ είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος από πορείες και χουλιγκανισμούς...  :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kai μιας και η ζωη μας το 2011 θα ειναι ΚΑΤΟΧΙΚΗ!!! ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕς ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ<<ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ>> ΤΗς ΑΘΗΝΑς ΤΡΟΦΙΜΑ και μεχρι σημερα στο κεντρο της αθηνας εχουν τα καλητερα μαγαζια<< μιλαο για τα ακινητα οχι για της επιχειρησης >> που τοτε αποχτησαν με σακια σταρι και μπετονια λαδι!!!!! υπολογιζαν την αξια του χρηματος με το ποσο ψωμι αγοραζες με αυτα τα χρηματα!!!! δηλαδη σημερα τα 200 ευρα που γραψαν εδω οι συνμαλακες με μενα ΑΝΤΟΙΣΤΗΧΟΥΝ ΜΕ 200 ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΨΩΜΑΚΙ!!!!ΜΕ 200 καρβελια ψωμι ποσο την περναει μια 4τραμελις οικογενεια????? ΑΡΑ ΤΑ 200 ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ?? Η ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ??? ΕΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΟ ΕΠΙΣΗς ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕς ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΕΝΕΙ ΠΕΙΝΑ!!!!!!!!ΑΔΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!!!!!! ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕς ΤΩΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΕΛΑΤΕ!!!!! ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Α, λες; Εμένα πάντως μου φαίνεται να ξέρει. Ίσως επειδή εγώ είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος από πορείες και χουλιγκανισμούς...  :think:

τι να ξερει ρε. αν επαιζε διαδηλωτακι θα ειχε φροντισει να τα μαθει πρωτα πρωτα αυτα. αυτος χαιδευει τη κοιλια της γατας του βλεποντας διαδηλωσεις στο μεγκα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παλι ρομπα ο φαντασιοπληκτος

Σους! Μη μιλάς εσύ διότι θα τρέχεις γύρω-γύρω να ζεσταθείς τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο όταν εξαπλασιάσει η ΔΕΗ τα τιμολόγια.

Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά έχεις και περιττά κιλά και πώς θα τα καταφέρεις...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κατεβαινω αλλα οχι γιατι εχω υπηρεσια,οπως κανεις εσυ.

Μάλιστα. Επιτρέπεται να μάθουμε το τί εννοείς και φυσικά το ΠΟΥ έμαθες αυτό που γράφεις; Ή ΚΑΙ εδώ η τεκμηρίωση είναι "υψιπετής";

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ωπα για κανε πασα το σαιτ

Πρόσεξε μόνο μη σου ξελασκάρει κανένα σωληνάκι και το κάνεις π@@να το διαμέρισμα.
http://[URL unfurl="true"]www.hydroponicist.com/images/hydroponics-grow-room.gif[/img[/URL]]

Και που 'σαι, άμα ανεβάσει κι' άλλο το ρεύμα η ΔΕΗ θα μείνεις με τα φυτά στο χέρι.

(για να μην σου πω τι κόλπα κάνουν οι Αμερικάνοι μπάτσοι με κάτι τέτοιες φυτείες.... )

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μάλιστα. Επιτρέπεται να μάθουμε το τί εννοείς και φυσικά το ΠΟΥ έμαθες αυτό που γράφεις; Ή ΚΑΙ εδώ η τεκμηρίωση είναι "υψιπετής";

στη διαδηλωση του τηλεκοντρολ. εκανε 24ωρη το > και εμεινε απο ζαπινγκ για μια μερα ο βλακας  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σους! Μη μιλάς εσύ διότι θα τρέχεις γύρω-γύρω να ζεσταθείς τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο όταν εξαπλασιάσει η ΔΕΗ τα τιμολόγια.

Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά έχεις και περιττά κιλά και πώς θα τα καταφέρεις...
segway.jpg

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πρόσεξε μόνο μη σου ξελασκάρει κανένα σωληνάκι και το κάνεις π@@να το διαμέρισμα.
http://[URL unfurl="true"]www.hydroponicist.com/images/hydroponics-grow-room.gif[/img[/URL]]

Και που 'σαι, άμα ανεβάσει κι' άλλο το ρεύμα η ΔΕΗ θα μείνεις με τα φυτά στο χέρι.

(για να μην σου πω τι κόλπα κάνουν οι Αμερικάνοι μπάτσοι με κάτι τέτοιες φυτείες.... )

[/quote] :S :S :S ΕΔΩ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ μας εχει ξεπερασει!!!!!!!!  αλλα βγαζει παραγωγη η μονο σχεδιο ειναι?????? 

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να τσεκαρεις τον λογαριασμο του εν λογω.

Άιντε και τον τσέκαρα. Δύο μηνύματα από boomb, Velvy, έξι φίλοι (δύο έχουν αποχωρήσει) και πάπαλααααααααααα.

Κάνε το πενηνταράκια ρε μάγκα διότι είμαι και ΒΛΑΚΑΣ.

Επισκέπτης
δηλαδή ρε παραλίμνιε πόσο περίμενες να σου το πάρει ? όταν στο σουπερμάρκετ έχει 4.30 το κιλό με τον ΦΠΑ μαζί ???

μακάρι να μπορούσε ο ελληνας να το αγοράσει 30 ευρώ το κιλό... αλλά δεν μπορεί..

Και πως θα το πλερωσω το δανειο ρε φιλαρακι αμα δεν εχει τιμη το λαδι ή η σταφιδα ? Θα μου πεις τι το θελες το δανειο. Ε, ειπαμε να γυρισουμε στο χωριο να φτιαξουμε το σπιτι και να εχουμε μια φιοσιολογικη ζωη, οχι αυτη που ειχα στην Αθηνα. Αλλα οπως παει η δουλεια δουλευουμε για να μην μας παρει η τραπεζα το σπιτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom