Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
European way!!!

Όπως είπε και ένας πριν: 1 μπύρα στο πάμπ, ή καλύτερα επειδή έχει και καλό καιρό στο Ελλάντα, μπυρίτσα Άλφα που είναι και φτηνή, στο ύπαιθρο. Ή πάρτην από το σούπερ. Τράβα βραδάκι στην Πλάκα με τον καφέ Φιέστα στο χέρι! Τέλεια! Άλλοι έρχονται από την άλλη άκρη του κόσμου για να το κάνουν! Φαγητό στο σπίτι και από το σπίτι και μόνο! Όσπρια! 1€ το σακκούλι! Και όποιος θέλει να καλέσει κόσμο, ας φέρει ο καθένας τη μερίδα του! Κρασί; Νερό! Είναι και πιο υγειές! Παπάκι για μετακίνηση, πιο οικονομικό ακόμα και από το λεωφορείο και το μετρό! Ρούχα από κινέζους και με παζάρια! Θες και άλλο;
ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΞΕΡΗς ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥς ΞΕΡΗ ΚΑΝΕΝΑΣ?? ΚΑΙ επισης η εκλησια εχει σε καθε ενορια επιτροπο που δινει καθυμερινα τροφιμα σε απορες οικογενιες εκτος απο τα κεντρικα συσυτεια ΕΠΙΣΗς ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΣΥΣΥΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΤΕΡΙΕς ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΜΕ ISO ενγριση ΚΑΙ ΚΟΣΤΗΖΕΙ Η ΜΕΡιΔΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ που κανει το συσιτιο απο 0.8 εως 1,2 ευρω !!!! επισις το αρχικλευτρονη μου ειπε οτι προτιμανε αυτα τα ειδη για κλεψιμο γιατι η αστηνομια δεν ασχολιτε και περνης και τα λευτα αμεσος για τραπεζα που του ειπα για κλεψιμο μου ειπε ειναι μπλεξιμο ασχημο και την ψαχνουν για τα επομενα 5 χρονια!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
O άλλος είπε μου κόψατε το ποδόσφαιρο που έπαιζα τα Σαββατοκύριακα!!!Μέσα στην Βουλή!

Και δεν άνοιξε μύτη!

Μακράν ο πιο υπνωτισμένος και εξωνημένος λαός,οι Ζουλού στην Τανζανία θα είχαν ξεσηκωθεί προ πολλού

γιατί ρε μεγάλε? ο Ολι Ρεν δανείστηκε και έφαγε το χρήμα? ο Ολι Ρεν μας δάνεισε και κάνει ότι μπορεί για να πάρει αυτά που έδωσε πίσω... και κατά την γνώμη μου το κάνει πολύ καλά.. τον τόπο του σκέφτεται και το άνοιγμα που έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας του που έχουν επενδύσει σε Ελληνικά Ομόλογα...

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Καρτοκινητό και όταν έχεις πληρώνεις! Άσε που όλα πια έχουν απεριόριστα στα ίδια καρτοκινητά! Οπότε ας σε πάρει ο άλλος! Κομμένα τα Ίντερνετ και τα σταθερά! ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΦΟΡΙΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ο Γιωργάκης οριόταν πριν το δάνειο ότι λεφτά υπάρχουν!!! Ας τα πληρώσει ο ίδιος!!! Και αν μας τα κόψει, πορείες, διαμαρτυρίες και ΞΥΛΟΟΟΟ!!! Και κάψιμο τα μπουρδελοΔΕΚΟ τους!!! Και τα υπουργεία τους!!!  

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καρτοκινητό και όταν έχεις πληρώνεις! Άσε που όλα πια έχουν απεριόριστα στα ίδια καρτοκινητά! Οπότε ας σε πάρει ο άλλος! Κομμένα τα Ίντερνετ και τα σταθερά! ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΦΟΡΙΕΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ο Γιωργάκης οριόταν πριν το δάνειο ότι λεφτά υπάρχουν!!! Ας τα πληρώσει ο ίδιος!!! Και αν μας τα κόψει, πορείες, διαμαρτυρίες και ΞΥΛΟΟΟΟ!!! Και κάψιμο τα μπουρδελοΔΕΚΟ τους!!! Και τα υπουργεία τους!!!  

Μάλιστα. Και μετά;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ιντερνετ μπορεις να μπενεις με λαπτοπ εξω απο μαγαζια που παρεχουν δορεαν ιντερνετ για τους πελατες στην αθηνα ξερης τετια σημεια???  αλλα ρε αδερφε αμα σου κοψουν το νερο και το ρευμα στο σπιτι>?? θα ψοφισουν οι γυναικες αλλη λιση με τους λογαριασμουσ???

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
φιλαρακι τα λευτα οντως υπηρχαν απλα ξεχασε να μας πει απο που θα τα βρει.τωρα η αποψη σου ειναι ακραιακαι δεν νομιζω οτι δινει λυση.γενικοτερα δεν υπαρχει λυση.οι τοκογλυφοι που εφερε αυτος ο καριολης θα παρουν αυτο που θελουν ασχετα αν κανει πορειες η τα τα κανεις ολα λαμπογυαλο

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ιντερνετ μπορεις να μπενεις με λαπτοπ εξω απο μαγαζια που παρεχουν δορεαν ιντερνετ για τους πελατες στην αθηνα ξερης τετια σημεια???  αλλα ρε αδερφε αμα σου κοψουν το νερο και το ρευμα στο σπιτι>?? θα ψοφισουν οι γυναικες αλλη λιση με τους λογαριασμουσ???

Νομίζω έχει δωρεάν ιντερνετ και στο Σύνταγμα, οπότε γλιτώνεις και τους καφέδες...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Νομίζω έχει δωρεάν ιντερνετ και στο Σύνταγμα, οπότε γλιτώνεις και τους καφέδες...

Επίσης ταβάριτς μπορείς να ψάξεις εάν έχουν ξεκλείδωτα οι γείτονες και να κλέβεις.

Πάντως εκτός από το Σύνταγμα νομίζω και ο σταθμός ΗΣΑΠ του Θησείου έχει δωρεάν ιντερνετ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Επίσης ταβάριτς μπορείς να ψάξεις εάν έχουν ξεκλείδωτα οι γείτονες και να κλέβεις.

Πάντως εκτός από το Σύνταγμα νομίζω και ο σταθμός ΗΣΑΠ του Θησείου έχει δωρεάν ιντερνετ.

Καλά πλάκα πλάκα μου ήρθε εμένα ένα 200 ο λογαριασμός και μου κακοφάνηκε.
Σε λίγο σαν τον τάβαριτς θα κάνω και εγώ.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kazino pως μπενεις χωρις φορολογικη δηλωση??? ξερρη κανενας???  σε νοσοκομειο πωσ την βγαζουμε τσαμπα??? ΠΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΗ ΕΝΓΚΗΡΑ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΓΕΙ!!!!! ΕΠΙΣΗς ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΝΟΙΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙς??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΦΟΡΕΑς ΠΡΟΝΕΙΑς??  ΓΡΑΦΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!! ποσο καιρο αμα δεν πληρωνεις τα νοικια μπορεις να κατσεις νομιμα στο σπιτι???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΔΕΡΦΕ τι πλακα με το καινουργιο ετος ερχονται 600 χιλιαδες καινουργιοι ανεργοι!!!!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

200 ευρώ λογαριασμός σε τι ρε παίκτη ?? στο κινητό???????????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
200 ευρώ λογαριασμός σε τι ρε παίκτη ?? στο κινητό???????????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Όχι internet. Τους έχω δώσει εξόφληση με πιστωτική και έχουν χάσει το μπούσουλα.
(Βασικά 6 μήνες είναι, αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο. Απλά το ποσό, όσο να 'ναι κάθεται άσχημα)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι internet. Τους έχω δώσει εξόφληση με πιστωτική και έχουν χάσει το μπούσουλα.
(Βασικά 6 μήνες είναι, αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο. Απλά το ποσό, όσο να 'ναι κάθεται άσχημα)

internet σε κινητό ή σταθερό ρε παίκτη?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το φτινοτερο σθπερ μαρκετ?? η λαικη συμφερη???  λαθρεα τσιγαρα που βρισκουμε??? ξιδια φτινα??? γραφτε αδερφιαααα!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  πως γαμαμε την εφορια και τους κρατηκους νταβατζηδες!!!!  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ 2011  .υ.γ Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΘΑ ΠΕΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ?????  ΚΑΛΑ!!!!!!!! ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΥΣΙΤΙΟ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Όταν τρώει δύο σφαλιάρες ένας κύριος που ξεπούλησε δημόσια περιουσία (Ολυμπιακή), τότε…
…αργυρώνητοι δημοσιοκάφροι, υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων εισαγγελείς και δικαστές, όλος ο «πολιτικός κόσμος» (το σινάφι, δηλαδή, του Χατζηδάκη), ανησυχούν…
Όλοι απαιτούν να ταυτοποιηθούν από τους δικαστές οι «ένοχοι».
Όταν κτυπούσαν το σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης, τον...
«πρώτο αντάρτη της Ευρώπης» (σύμφωνα μόνον με τους ευρωπαίους ιστορικούς, για το κατέβασμα της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη), τότε σιωπούσαν!
Ποιοι κτύπησαν τον αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης;
Ταυτοποιήθηκαν;
Γραμματείς και Φαρισαίοι, δειλά ανθρωπάκια, νενέκοι και λακέδες του συστήματος!

:rolleyes: +1000

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τους φτυνουν και νομιζουν οτι βρεχει
δειτε το παρακατω βιντεο...ειναι η αρχη του σκηνικου....ποσο αγνοια δηλαδη μπορει να χει για να παει να περασει μεσα απ την πορεια.... τοσο  :jerking:

Επισκέπτης
το φτινοτερο σθπερ μαρκετ?? η λαικη συμφερη???  λαθρεα τσιγαρα που βρισκουμε??? ξιδια φτινα??? γραφτε αδερφιαααα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  πως γαμαμε την εφορια και τους κρατηκους νταβατζηδες!!!!  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ 2011  .υ.γ Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΘΑ ΠΕΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ?????  ΚΑΛΑ!!!!!!!! ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΥΣΙΤΙΟ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ναι στη λαικη βρισκεις καλυτερες τιμες, αλλα θελει λιγο ψαξιμο. Καπνος συμφερει πιο πολυ ή κοφτο. Βαλε και κανα δυο "δεντρα" στην αυλη ή στην ταρατσα για να εχεις το δικο σου "ακουσμα". Αμα ρθω Αθηνα να σου φερω καμια 50 κιλα κρασι δικο μου ? Μην κοβεις αποδειξεις. Ουτε εγω κοβω. Για τα μπουρδελα πιστευω οτι θα πεσουν οι τιμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom