Νέα

XXX Hotel (Αθήνα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kon82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 932
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα συναδελφοι,κανενα ξενοδοχειο για ημιδιαμονη που να εχει κατω απο 30ευρω υπαρχει εκτος απο το dream??

ναι υπαρχουν 2 μου φαινεται ενα ξενοδοχειο που λεγεται πριβε,και ειναι κοντα στο σταθμο λαρισης,στον πρωτο παραλληλο απεναντι απο την τροχαια.και λιγο πιο περα υπαρχει ενα αλλο.λεγεται δελτα χοτελ.με 25 πανε,μεχρι προτινος τουλαχιστον

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
στο σκαραμαγκα,εκει κοντα στον ασπροπυργο,
χοτελ γλαρος πολυ καθαρο,καλο περποιημενο, αλλα ζητουσαν 30 ευρω για τριωρο.επισης χοτελ αργω τελειο μεσα ανακαινισμενο αλλα 28 ευρω το τριωρο.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ναι υπαρχουν 2 μου φαινεται ενα ξενοδοχειο που λεγεται πριβε,και ειναι κοντα στο σταθμο λαρισης,στον πρωτο παραλληλο απεναντι απο την τροχαια.και λιγο πιο περα υπαρχει ενα αλλο.λεγεται δελτα χοτελ.με 25 πανε,μεχρι προτινος τουλαχιστον
θα συμφωνησω για το πριβε και πολυ καθαρο για το αλλο δεν γνωριζω το πριβε βρισκεται στην οδο κεραμεων απεναντι απο την τροχαια

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
και το αλλο στον ιδιο δρομο βρισκεται.καθως και ενατριτο  πολυ καθαρο απεναντι ακριβως απο το πριβε.λεγεται bill.

papateo

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
1

Τέλος πάντων περάσαμε την ώρα μας τρακαρισμένοι και μας χάλασε περισσότερο που μάθαμε ότι σε ορισμένα δωμάτια υπάρχουν κάμερες με live σύνδεση σε internet κανάλια. Αυτό δεν ξέρω αν είναι φίδι ή αν είναι αλήθεια, πάντως γενικά η όλη φάση δε μου άρεσε.
                                                                                                                                                                                                                                                                  το κημενο ποιο πανω ειναι απο κρητηκη για χοτελ μηδας.υπαρχει τετοια περηπτωση να υπαρχουν καμερες εχει ακουσει κατι παρομοιο καποιος αλλλος.δηλαδη να γαμας κ να σε βλεπει ολο το ιντερνετ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θα  ήθελα  μια  φορά  να  μας  κάνει  περιγραφή  ξ/χ γυναίκα  μέλος  του site

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
Για πειτε μου μία γνώμη για τον  :jerking: SERAPIS που μου έστειλε το παρακάτω πμ  :headbang: :headbang::
"Γειά σας από πότε γίνονται κριτικές ξενοδοχείων μέσω του site αυτού? Εσύ φίλε μου δεν αναφέρεις το INOH  σαν ξενοδοχείο που πήγες πέρασες δυό τρείς ώρες καλά, αλλά σαν να είσαι ελεγκτής του ΕΟΤ και να το προτείνεις στην επιτροπή αξιολογήσεων και μάλιστα στην κατηγορία των πέντε αστέρων.
  Φίλε μένω απέναντι από το ΙΝΟΗ αυτό που κάνεις είναι ανεπίτρεπτο. Λάθος site διάλεξες για να διαφημήσεις το Ι Ν Ο Η  !!!!!!!! SERAPIS."

θα τρελαθούμε  :idiot:τελείως με μερικούς!!!

Η κριτική μου σ το""

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
Για πειτε μου μία γνώμη για τον  :jerking: SERAPIS που μου έστειλε το παρακάτω πμ  :headbang: :headbang::
"Γειά σας από πότε γίνονται κριτικές ξενοδοχείων μέσω του site αυτού? Εσύ φίλε μου δεν αναφέρεις το INOH  σαν ξενοδοχείο που πήγες πέρασες δυό τρείς ώρες καλά, αλλά σαν να είσαι ελεγκτής του ΕΟΤ και να το προτείνεις στην επιτροπή αξιολογήσεων και μάλιστα στην κατηγορία των πέντε αστέρων.
  Φίλε μένω απέναντι από το ΙΝΟΗ αυτό που κάνεις είναι ανεπίτρεπτο. Λάθος site διάλεξες για να διαφημήσεις το Ι Ν Ο Η  !!!!!!!! SERAPIS."

θα τρελαθούμε  :idiot:τελείως με μερικούς!!!

Η κριτική μου σ το""

Φιλέ μαλών  κάτι δεν θα του κολάι γενικά γιατί αν ήθελες να κάνεις διαφήμιση δεν θα ανέφερες αρνητικά και εσύ το κάνεις από την αρχή του τίτλου μόνο αν ήθελε να σε ηρονευτει για αρνητική διαφήμιση.

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες!?? ερχεται η κοπελα μου για 2 μερες... και θελω να βρω ενα ξενοδοχειο Να μην ειναι κ μαπα... αλλα να μην ειναι κ για ημιδιαμονη μονο.να χει παρκινγκ και να ναι δυτικα προαστεια αν γινεται.
εγω μονο το MIDAS  ξερω που χω παει με ημιδιαμονη και μου αρεσει πολυ!! μου παν οτι κανει και διανυκτερευση με 50Ε αλλα δν ξερω τωρα...
για 2 μερες τι λυσεις υπαρχουν??ξερετε να αφησουμε τις βαλιτσες μας τα συμπρακαλα της και να γινει και το παιχνιδι  :fuck1: :pipa1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

το παρακάτω είναι από mail :think:

Πιστεύω ότι ειναι χρήσιμη πληροφορία κυρίως για όσους και όσες βρεθούν σε κρεββάτι ξενοδοχείου
με καθρέφτη απο πάνω ή απέναντι!!

Ένας Καθρέφτης ή  Ένας Αμφίδρομος Καθρέφτης?
Ξέρετε τη διαφορά;

Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε, όταν είστε σε ένα δωμάτιο, τουαλέτα, μοτέλ, κλπ., αν πρόκειται για έναν καθρέφτη ή έναν αμφίδρομο καθρέφτη?
Ξέρετε πώς να προσδιορίσετε αν ένας καθρέφτης είναι αμφίδρομος ή δεν είναι; Μια αστυνομικίνα που ταξιδεύει σε όλη την Αμερική και δίνει σεμινάρια και τεχνικές για γυναίκες επιχειρηματίες, μας το είπε.
Όταν επισκέπτεστε τουαλέτες, μπάνια, δωμάτια ξενοδοχείου, αποδυτήρια, κλπ., πόσοι από εσάς γνωρίζετε στα σίγουρα ότι ο φαινομενικά συνηθισμένος καθρέφτης που κρέμεται στον τοίχο είναι πραγματικός, ή στην πραγματικότητα ένας αμφίδρομος καθρέφτης (δηλαδή, μπορούν να σας δουν, αλλά δεν μπορείτε να τους δείτε); Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που εγκαθιστούν αμφίδρομους καθρέφτες σε γυναικεία αποδυτήρια. Είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν απλά κοιτώντας τους.
Έτσι λοιπόν, πώς θα προσδιορίσετε με βεβαιότητα ποιο είδος καθρέφτη έχετε;

Απλά κάντε αυτό το απλό τεστ:

Τοποθετήστε το άκρο του νυχιού σας στην ανακλαστική επιφάνεια και αν υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ του νυχιού σας και της εικόνας του νυχιού, τότε είναι ΓΝΗΣΙΟΣ καθρέφτης. Όμως, εάν το νύχι σας ΑΜΕΣΑ αγγίζει την εικόνα του νυχιού σας, τότε ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ!
"Δεν υπάρχει χώρος - εγκαταλείψτε το χώρο".
Έτσι θυμηθείτε, κάθε φορά που βλέπετε ένα καθρέφτη, κάντε το «τεστ του νυχιού". Δεν σας κοστίσει τίποτα.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Δεν υπάρχει χώρος - εγκαταλείψτε το χώρο!

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Έχετε να προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο,νότια προς παραλιακή που μπορείς να κάνεις την παρτουζίτσα σου χωρίς να σε κοιτάνε σαν εξωγήινο;  :huh:

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Kανα hotel  που να εχει κοριτσια...????υπαρχει εντος του λεκανοπιδιου???

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ρε παιδες το family inn στην γ. παπανδρεου στο γουδι τι λεει? εχει ημιδιαμονη?γιατι ειναι σε σχετικα διακριτικο μερος

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ποια χοτέλια έχουν wifi?

κατά προτίμηση νότια προάστεια και κέντρο

Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Άσχετοι να μην ενοχλήσουν.

όποιος με τις πληροφορίς που θα δώσει οδηγήσει στον εντοπισμό ξενοδοχείου με wifi,θα ανταμοιφθεί με τηλέφωνο πριβέ 50άρας ελληνίδας,που κάνει τα πάντα,αλλά δεν βλέπεται!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
όποιος με τις πληροφορίς που θα δώσει οδηγήσει στον εντοπισμό ξενοδοχείου με wifi,θα ανταμοιφθεί με τηλέφωνο πριβέ 50άρας ελληνίδας,που κάνει τα πάντα,αλλά δεν βλέπεται!!!!

....από τέτοιες!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom