Νέα

XXX Hotel (Αθήνα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kon82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 932
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παιδιά ξέρει κανείς κανα χοτελι κοντα στη Μαραθωνος απο Παλληνη μεχρι και Ραφήνα?

Το Ξενοδοχείο Πικέρμι, στο ρεύμα προς Αθήνα, μεταξύ διασταύρωσης Πικερμίου και Καλλιτεχνούπολης. (Αν έρχεσαι από Αθήνα, προσπερνάς το χωριό Πικέρμι, κάνεις αναστροφή στη διασταύρωση Καλλιτεχνούπολης και σε περίπου 600-700μ. είσαι στο σωστό μέρος με την παρέα σου).

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Το Ξενοδοχείο Πικέρμι, στο ρεύμα προς Αθήνα, μεταξύ διασταύρωσης Πικερμίου και Καλλιτεχνούπολης. (Αν έρχεσαι από Αθήνα, προσπερνάς το χωριό Πικέρμι, κάνεις αναστροφή στη διασταύρωση Καλλιτεχνούπολης και σε περίπου 600-700μ. είσαι στο σωστό μέρος με την παρέα σου).

Ευχαριστω φιλε, το εχω δει αλλα δεν μου κανει και πολυ για ξενοδοχειο τετοιου στυλ.. δεν ξερω εχει παει κανεις να μας πει;;

KAKISTOS69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπερα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. Συναθλητες ξερετε σε ποιο γαμοχοτελ δεν χρεωνουν παραπανω αν πας με 2 CG? Περιμενω τα φωτα σας. Να περνατε παντα καλα. 

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σε κανενα, εκτος αν δε σε παρουν χαμπαρι  :grin:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Γεια σου και καλή χρονιά.
Αν και λίγο αργοπορημένα  θα σου εξηγήσω.
Είχα αφήσει το μηχανάκι μου τις τελευταίες μέρες κάτω από αυτήν την γωνιακή πολυκατοικία που προείπα και πολύ κοντά στην είσοδο της και το απόγευμα που κατέβηκα να φύγω είδα ένα ζευγάρι να μπαίνει. Κατόπιν, σχεδόν στο καπάκι, τους ακολούθησε μια καμαριέρα με αυτήν την χαρακτηριστική ροζ περιβολή κρατώντας ένα δίσκο με ποτά, η οποία διέσχισε την Τσιμισκή έτσι και μπήκε και αυτή στη πολυκατοικία. Ήταν κάπως αστείο το θέαμα.. :grin:
Το ξενοδοχείο μάλλον θα νοικιάζει είτε θα έχει αγοράσει κάποια από τα διαμερίσματα αυτής της πολυκατοικίας.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ευχαριστω φιλε, το εχω δει αλλα δεν μου κανει και πολυ για ξενοδοχειο τετοιου στυλ.. δεν ξερω εχει παει κανεις να μας πει;;

Την επόμενη φορά που θα τύχει να περάσεις, (μόνος όχι με παρέα) κάνε scouting. Σταμάτα και ρώτα τους αν προσφέρουν ημιδιαμονή. ;) (Οι πληροφορίες μου, επιμένουν ότι προσφέρει.)

xoxlios

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
40
Πόντοι
1
Καλησπερα
Για το hotel London στη Γλυφαδα τι πληροφοριες εχουμε ,αν δεχεται gf χωρις πολλες ερωτησεις,παρακαλω ενημερωστε με

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
υπαρχει καποιο ξενοδοχειο στα Βορεια Προαστια που στο μπαρ του να παιζουν τιποτα call girls ετσι ωστε μια παραμονη διανηκτερευσης να συνδυαστει και με ενα καλο γαμησακι?τωρα θα μου πειτε για τηλεφωνα γραφειων αλλα το ψαρεμα εχει και αυτο τη γλυκα του ....

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Μαγκές, εχεί παει κανείς στο Hill Hotel Αγ. Παρασκευη..; πάω συχνα στο X dream αλλά έχει πολύ κόσμο και τυχαία είδα το άλλο στον αποκάτω δρόμο αλλά δεν ξέρω τι παίζει..

TASAAAAAN

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σε ξενοδοχεία που δεν είναι ημιδιαμονής πχ, Τιτάνια,Polis και το Μέλια μπορεί να έρθει cg χωρίς πρόβλημα? Γιατί πχ στο Polis grand hotel είναι αδύνατον να αποφύγεις τη reception.

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Καλησπέρα και από εμένα,
Σε ότι αφορά το Ξενοδοχείο Αττική Στο κέντρο, όντως Έχει μια γκαρσονιέρα στην απέναντι γωνιακή πολυκατοικία, στο ισόγειο! Το κρατάνε συνήθως για "καλούς", δηλαδή πολύ συχνούς, πελάτες. Έχει αρκετά avantage o συγκεκριμένος χώρος, μια και διαθέτει δικό του μπάνιο πλήρως εξοπλισμένο, τηλεοραση με dvd player & μια συλλογή απο ταινίες. Επίσης είναι βολικό ως προς την είσοδο για τις δεσμευμένες συνοδούς μας, μια και δεν θα περάσουν κάποια reception! Από άποψη τιμής δεν θυμάμαι να σας πω αυτή της ημιπαραμονής αλλά η διανυκτέρευση ήταν στα 45 euro πριν από περίπου 4-5 μήνες που το χρησιμοποίησα!!!!!!!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Για να μπεις πρεπει να περασεις απο την κανονικη ρεσεπσιον ομως σωστα? Θα ταν καλυτερο με καποιο τροπο να πας κατευθειαν εκει

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Για να μπεις πρεπει να περασεις απο την κανονικη ρεσεπσιον ομως σωστα? Θα ταν καλυτερο με καποιο τροπο να πας κατευθειαν εκει

Κι'έτσι να πρέπει να γίνει, αφήνεις την κυρία στο αμάξι, πας στη reception και συνεννοήσαι, και μετά παίρνεις το γκομενέτο και πάτε στο δωμάτιο της πολυκατικίας.

Όλα δύσκολα τα κάνετε ρε....... :)

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Κι'έτσι να πρέπει να γίνει, αφήνεις την κυρία στο αμάξι, πας στη reception και συνεννοήσαι, και μετά παίρνεις το γκομενέτο και πάτε στο δωμάτιο της πολυκατικίας.

Όλα δύσκολα τα κάνετε ρε....... :)
Έτσι ακριβώς συναγωνιστή!!!!!!!

geoco4

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
28
Πόντοι
0
Συναγωνιστές επειδη διαβασα παραπάνω για το ξενοδοχειο ΠΙΚΕΡΜΙ έχω να πω απο προσωπικη εμπειρια οτι διαθετει ημηπαραμονη και εχει και ενα σημαντικο ατου.
Στο πισω μερος του υπαρχει παρκινκ και δευτερη εισοδος για προσβαση στα δωματια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ RECEPCION. Απλά ο ένας απο τους δυο πρεπει να φτασει στη recepcion για να παρει και κλειδι. Τα δωμάτια εχουν ανακαινιστει πρίν καμια 5 ετια αν δεν κανω λάθος.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μια ερωτηση:
Ποσο εχουν παει κατα μεσο ορον τα ξενοδοχεια παιδες?
:think:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μαγκες τωρα που ναι και καλοκαιρακι και παραλιακη θα γινουν σκηνικα
crystal blue γλυφαδα τιμη 20ευρω
ξερω και xxx στο γκαζι 25
εχει ενα σαπιο και στο ψυρρη μονο 10ευρω οπως προχωρας ευθεια απο crepa crepa

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο βαφειαδης στην ιερα οδο με 40 ευρω ανα διανυκτερευση!αντε καλη διασκεδαση! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες η τιμη εχει αλλαξει και 30 ε ανα διανυκτερευση σε ενα λιγο μικροτερο δωματιο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες η τιμη εχει αλλαξει και 30 ε ανα διανυκτερευση σε ενα λιγο μικροτερο δωματιο

Επειδή είσαι καλό κορίτσι, είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι η πληροφορία αυτή προέρχεται είτε από φίλη σου, είτε από τον receptionist και ουχί από προσωπική εμπειρία. ;) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom