Άντε, καλές δουλειές κ.Πέτρο!Καλησπερα παιδια πηγαινετε στο BILL ART DESIGN HOTEL κεραμεων απεναντι απο PRIVE HOTEL αψογο κανουν ανακαινηση τα αφεντικα ριζικη θα τρελαθειτε οσοι πηγαν δεν πανε αλλου μετα χαμος τιμηστε το αξιζει κ σε τρελη τιμη σε σχεση με αυτο που δινει!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Hotel (Αθήνα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kon82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 932
- Εμφανίσεις 273K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
καλησπερα θελω να κλεισω δωματιο στο ξενοδοχειο ΖΕNITH υπαρχει καποιο τηλ να επικοινωνησω
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
και βεβαια www.trivago.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-447485/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF/zenith-147372]http://www.trivago.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-447485/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF/zenith-147372[/url]καλησπερα θελω να κλεισω δωματιο στο ξενοδοχειο ΖΕNITH υπαρχει καποιο τηλ να επικοινωνησω
Τηλέφωνο: +30(210)5245000 | Φαξ:+30(210)5240530
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
και βεβαια www.trivago.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-447485/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF/zenith-147372]http://www.trivago.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-447485/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BF/zenith-147372[/url]
Τηλέφωνο: +30(210)5245000 | Φαξ:+30(210)5240530
πηρα αλλα δεν δουλευουν αυτα τα τηλ
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ποιος ξερει,γιατι δεν κλεινεις στο λιτο,αλλα εχεις παει ε?πηρα αλλα δεν δουλευουν αυτα τα τηλ
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
ποιος ξερει,γιατι δεν κλεινεις στο λιτο,αλλα εχεις παει ε?
ναι λητω-χριστιανα κτλ κτλ
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Χτες λοιπον για δευτερη φορα που ειχα βγει για ποτο περιξ στο κεντρο της Αθηνας με παρεα,αναμεσα τους και η αδερφη της πρωην μου,την οποια εδω και δυο βδομαδες τις τον ριχνω κανονικα συνηθως καθε Σαββατο ,Την παιρνω την πρωτη φορα αφου τελειωσε η βολτα και την πηγαινω στο Αθηναικον χοτελ στην ευρριπιδου ,παιρνω δωματιο και μεσα σε ενα μισαωρο χτυπαει απο την ρεσεψιον ο γερος ο μπανιστιρτζης στο τηλεφωνο και μας λεει παιδια παρακαλω καντε λιγο ησυχια,ομολογουμενος η γκομενα λιωνει απο καυλα και ουρλιαζει και φωναζε ποναω κανω ρανω,φωναζα και σαν Σουκερας εγω αλλα τι στο διαολο σε εκκλησια ηρθα να γαμησω τεσπα,οταν εφυγα λεει συγνωμη αλλά με πηραν απο διπλα δωματιο.
Xτες λοιπον αφου βγηκα με την ιδια παρεα αφου τελειωσε η βολτα επρεπε να των ριξω,και πηγα σαν τον ηλιθιο παλι στο ιδιο ξενοδοχειο θολωμενος απο το σουφριδι της αλλης,και μπαινω μεσα...και λεει ο κωλογερος παλι καλως τους :S θα σας δωσω ενα δωματιο αλλα παρακαλω με ησυχια γιατι εχω κοσμο :S ,οταν τελειωσαμε ψιλοξαπλωσα και ξηγηθηκε ενα χαλαρωτικο τσιμπουκακι τελειωτικο οπου εκει παρεδωσα πνευμα για καμμια ωρα,φευγοντας σπασμενος για τον μαλακα γερο που μας ειπε να κανουμε ησυχια για δευτερη φορα,κατεβαινω....και βλεπω....να μου αφαιρουν πινακιδες και μια ωραια κλησουλα στο παρμπριζ του αυτοκινητου,....απο κει και περα καταλαβαινετε πως εγινα > .
Οσο για το προστιμο περαστικα μου,,,..Αλλα για το χοτελ απαραδεκτο ,ξεχναει ο κωλογερος που γαμουσαμε εκει μεσα σε αφρικανικους ρυθμους...και τωρα νομιζει οτι δουλευει στο Μεγαλη Βρετανια
Xτες λοιπον αφου βγηκα με την ιδια παρεα αφου τελειωσε η βολτα επρεπε να των ριξω,και πηγα σαν τον ηλιθιο παλι στο ιδιο ξενοδοχειο θολωμενος απο το σουφριδι της αλλης,και μπαινω μεσα...και λεει ο κωλογερος παλι καλως τους :S θα σας δωσω ενα δωματιο αλλα παρακαλω με ησυχια γιατι εχω κοσμο :S ,οταν τελειωσαμε ψιλοξαπλωσα και ξηγηθηκε ενα χαλαρωτικο τσιμπουκακι τελειωτικο οπου εκει παρεδωσα πνευμα για καμμια ωρα,φευγοντας σπασμενος για τον μαλακα γερο που μας ειπε να κανουμε ησυχια για δευτερη φορα,κατεβαινω....και βλεπω....να μου αφαιρουν πινακιδες και μια ωραια κλησουλα στο παρμπριζ του αυτοκινητου,....απο κει και περα καταλαβαινετε πως εγινα > .
Οσο για το προστιμο περαστικα μου,,,..Αλλα για το χοτελ απαραδεκτο ,ξεχναει ο κωλογερος που γαμουσαμε εκει μεσα σε αφρικανικους ρυθμους...και τωρα νομιζει οτι δουλευει στο Μεγαλη Βρετανια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαυρη τυπε?Χτες λοιπον για δευτερη φορα που ειχα βγει για ποτο περιξ στο κεντρο της Αθηνας με παρεα,αναμεσα τους και η αδερφη της πρωην μου,την οποια εδω και δυο βδομαδες τις τον ριχνω κανονικα συνηθως καθε Σαββατο
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
οχι ειναι πιτσιρικα αυτη ;) λες να φταινε τα βουντου που μου βγηκε ξυνη η βραδιαμαυρη τυπε?
:S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι ειναι πιτσιρικα αυτη ;)
ανωμαλιες τυπε?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ειπα λιγο να ανωμαλιασω,αλλα οριστε τι επαθα,
ανωμαλιες τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι ανωμαλιες κοστιζουν τυπεειπα λιγο να ανωμαλιασω,αλλα οριστε τι επαθα,
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
τα βουντου φταινε το ξερω εγω...οι ανωμαλιες κοστιζουν τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε να πας εκει που πηρε τα ματζουνια ο τυπος που επαθε τριχοπτωση οταν πηγε με μαυρητα βουντου φταινε το ξερω εγω...
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
μαλλον πρεπει να παω σημερα να γαμησω εβενινη κορασιδα και ολα φτιαχνουντυπε να πας εκει που πηρε τα ματζουνια ο τυπος που επαθε τριχοπτωση οταν πηγε με μαυρη
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ηταν το ποιο κοντινο τυπε περα οτι τιμαω την περιοχηTοοοσα ξενοδοχεια.... στην Ευριπιδου βρηκες κ εσυ να πας...?!!
Ποιο παρακμη περιοχη..δεν υπαρχει!!
ηταν το ποιο κοντινο τυπε περα οτι τιμαω την περιοχη
Βρε τον Αρματά...
Έχει ανοίξει ένα σχετικά κοντά τύπε, το οποίο μάλλον είναι και πολύ καλό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K