διαμονη κανονικη διεμενα εκειεσυ τι δουλει ειχες εκει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Hotel (Αθήνα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kon82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 932
- Εμφανίσεις 273K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δε εχεις σπιτη?διαμονη κανονικη διεμενα εκει
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ελιωσα ρε παικτη
Και τωρα στο ξενοδοχειο μενω δεν εχω σπιτι στην Αθηναδε εχεις σπιτη?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Και τωρα στο ξενοδοχειο μενω δεν εχω σπιτι στην Αθηνα
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
συμφερει?Και τωρα στο ξενοδοχειο μενω δεν εχω σπιτι στην Αθηνα
Συμφερει δε συμφερει αυτη ειναι η κατασταση.συμφερει?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ανεργη?Συμφερει δε συμφερει αυτη ειναι η κατασταση.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ολα ειναι πιθανα..και ετσι και αλλιωςΜάντης δεν ειμαι αλλα εχω την εντυπωση οτι μετα απο αυτην την αποκαλυψη που εγινε πολλοί και ευσπλαχνικοί ανθρωποι του forum θα προσφερθουνε να φιλοξενήσουν την κορασίδα αφιλοκερδώς σπιτι τους.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
Μάντης δεν ειμαι αλλα εχω την εντυπωση οτι μετα απο αυτην την αποκαλυψη που εγινε πολλοί και ευσπλαχνικοί ανθρωποι τουεγω να την θελω μονο τηποτα αλλο μωρο σβησε τα εισερχομενα σου
.......,φευγοντας σπασμενος για τον μαλακα γερο που μας ειπε να κανουμε ησυχια για δευτερη φορα,κατεβαινω....και βλεπω....να μου αφαιρουν πινακιδες και μια ωραια κλησουλα στο παρμπριζ του αυτοκινητου,....απο κει και περα καταλαβαινετε πως εγινα > .
Οσο για το προστιμο περαστικα μου,,,..Αλλα για το χοτελ απαραδεκτο ,ξεχναει ο κωλογερος που γαμουσαμε εκει μεσα σε αφρικανικους ρυθμους...και τωρα νομιζει οτι δουλευει στο Μεγαλη Βρετανια
Μάλλον πρέπει να σε μάτιασε ο γέρος, που δεν μπορεί να καρφώσει όπως εσύ!
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτό το Marie hotel, 3ΧΧΧ(πως σκατά λεγόταν) στην Ζωοδόχου πηγής έχει κλείσει.
Πολύ καλό το Exis, πλατεία Αμερικής, ωραίο δωμάτιο καθαρό και σούπερ ζεστό, μπάνιο με όλα τα κομφόρ και τρεχούμενο νερό μεγάλης έντασης στην ντουζιέρα. Στο δωμάτιο δεν υπάρχουν καθόλου καθρέφτες, δεν ενδείκνυται για οφθαλμολουτρικό πήδημα δηλαδή. Γενικώς, δεν θυμίζει τυπικό πορνοδωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής.
//το 3ωρο 20 ευρώ.
Πολύ καλό το Exis, πλατεία Αμερικής, ωραίο δωμάτιο καθαρό και σούπερ ζεστό, μπάνιο με όλα τα κομφόρ και τρεχούμενο νερό μεγάλης έντασης στην ντουζιέρα. Στο δωμάτιο δεν υπάρχουν καθόλου καθρέφτες, δεν ενδείκνυται για οφθαλμολουτρικό πήδημα δηλαδή. Γενικώς, δεν θυμίζει τυπικό πορνοδωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής.
//το 3ωρο 20 ευρώ.
xplorerxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Σκέφτομαι να δοκιμάσω Hotel Attiki Evans Χ. Τρικούπη με 18 e απλό δωμάτιο. Το 3 και το 17 είναι φοβερά τουλάχιστον στις φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;;;
Σκέφτομαι να δοκιμάσω Hotel Attiki Evans Χ. Τρικούπη με 18 e απλό δωμάτιο. Το 3 και το 17 είναι φοβερά τουλάχιστον στις φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;;;
Μπορείς να διαβάσεις κριτικές εδώ: www.bourdela.com/hotel/athens/attiki-evans-hotel/]http://www.bourdela.com/hotel/athens/attiki-evans-hotel/[/url]
Αρκετα καλο, εγω το εγκρινω !!!
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Παιδιά, καμία καλή πρόταση για περιοχή Κορωπί ??
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Άντε και Γλυκά Νερά και Παιανία !!!Παιδιά, καμία καλή πρόταση για περιοχή Κορωπί ??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K