manosathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ειμαι αναμεσα στο Lacoba,το Arma και το Roza.
Ποιο ειναι καλυτερο?
Ποιο ειναι καλυτερο?
ο βαφειαδης στην ιερα οδο με 40 ευρω ανα διανυκτερευση!αντε καλη διασκεδαση!ρε μαγκες!?? ερχεται η κοπελα μου για 2 μερες... και θελω να βρω ενα ξενοδοχειο Να μην ειναι κ μαπα... αλλα να μην ειναι κ για ημιδιαμονη μονο.να χει παρκινγκ και να ναι δυτικα προαστεια αν γινεται.
εγω μονο το MIDAS ξερω που χω παει με ημιδιαμονη και μου αρεσει πολυ!! μου παν οτι κανει και διανυκτερευση με 50Ε αλλα δν ξερω τωρα...
για 2 μερες τι λυσεις υπαρχουν??ξερετε να αφησουμε τις βαλιτσες μας τα συμπρακαλα της και να γινει και το παιχνιδι
ψαχνω κανα απο τα γνωστα ξενοδοχεια (πχ χιλτον, ΠΑΡΚ, πρεσιντεντ, ωασιλικος κλπ) αλλα για ημιδιαμονη? ξερετε αν δινουν ημιδιαμονη? τιμες?
Πολυ παρακμη το συγκεκριμενο.... >ο βαφειαδης στην ιερα οδο με 40 ευρω ανα διανυκτερευση!αντε καλη διασκεδαση!
ξενοδοχείο που να μην έχει κάμερες?
Ρε σεις, το hotel attiki έχει και "παράρτημα" στην απέναντι(γωνιακή) πολυκατοικία; :o
δεν σου λεμε...δεν εχει σπιτι ο γκομενος κ σε τρεχει στα γαμοχοτελια διπλα στις βιζιτες?
Όχι ρε γμτ..και με ταλανίζει καιρό τώρα αυτή η απορία..
ασχετο... αλλα και σχετικο...
ποιος ξερει να μου πει σε ποιο χοτελι ειναι αυτο το δωματιο?
Ρε σεις, το hotel attiki έχει και "παράρτημα" στην απέναντι(γωνιακή) πολυκατοικία; :o
Μάλλον έχει..