CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.026
- Πόντοι
- 3.786
Που είσαι ρε Τζίμη; Ούτε να είχες μπαρκάρει να πούμε.hello my friends
Πες τα μας όλα: έβγαλες καμία ξανθιά γαλανομάτα;
Που είσαι ρε Τζίμη; Ούτε να είχες μπαρκάρει να πούμε.hello my friends
καλα ειμαι καπτεν και υπολοιποι παιδες - ειχα πεσει σε υπνο διαρκειαςΠου είσαι ρε Τζίμη; Ούτε να είχες μπαρκάρει να πούμε.
Πες τα μας όλα: έβγαλες καμία ξανθιά γαλανομάτα;
Τζίμμη!!καλα ειμαι καπτεν και υπολοιποι παιδες - ειχα πεσει σε υπνο διαρκειας- πρεπει να μετακομισω απο την θεσσαλονικη ειναι πολυ καταθλιπτικη πολη τον χειμωνα - ουτε ξανθια ουτε μελαχρινη
εχω να δω γυναικα απο το καλοκαιρι
![]()
Jimmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!καλα ειμαι καπτεν και υπολοιποι παιδες - ειχα πεσει σε υπνο διαρκειας- πρεπει να μετακομισω απο την θεσσαλονικη ειναι πολυ καταθλιπτικη πολη τον χειμωνα - ουτε ξανθια ουτε μελαχρινη
εχω να δω γυναικα απο το καλοκαιρι
![]()
με καμια ρε παιδια - ησυχα πραγματα μονο με φιλαρακια εβγαινα εξω και λιγο μιλουσα με την μαρια την πατρινια στο φαισμπουκ -τιποτα απολυτως απο γκομενεςΤζίμμη!!
Πες την αλήθεια, με ποιές γλεντοκοπούσες όλο αυτό το διάστημα
χαχα αφου δεν εχω φραγκα ρε ωριων τι να μασησουνJimmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
(ο Αγράμματος κατάλαβε την αλήθεια πίσω από τις λέξεις σου! Πες τα όλα! Είχες μπλέξει και σου τα μάσησε;)
Είμαι incognito mode και κάνω μόνο like
Είμαι incognito mode και κάνω μόνο like
![]()
Φίλε κι εγώ έχω δουλειές, προβλήματα να λύσω στην πραγματική ζωή κλπ.
κατι εχω καταλαβει
ειμαστε ομως ολοι φιλαρακια και θα την βρουμε την ακρη ως συνηθως
εννοείτε εμπαινα τακτικα και σας παρακολουθουσα
Δεν πιστεύω να έχει προβλήματα με την εργοδοσία ο ΝαύαρχοςΦίλε κι εγώ έχω δουλειές, προβλήματα να λύσω στην πραγματική ζωή κλπ.
δεν έχω mood και χρόνο να είμαι όλη την ώρα στο σαη.
Χαίρομαι πάντως που είσαι καλά![]()
Ζήτησες τηλέφωνο από τις πλούσιες ηλικιωμένες τουλάχιστον;χαχα αφου δεν εχω φραγκα ρε ωριων τι να μασησουντα πραγματα εχουν σφιξει αλλωστε - να φανταστεις σημερα ειχα ραντεβου στην εθνικη τραπεζα και ο ανθρωπος που με εξυπηρετούσε στο γραφειο ειχε δυο ποστα
και στα ραντεβου και ταμιας - δυο φορες μου ειπε συγνωμη ερχομαι σε 2 λεπτα και πηγε στο ταμειο και εδινε μετρητα σε κατι ηλικιωμενες κυριες
χαχα οχιΖήτησες τηλέφωνο από τις πλούσιες ηλικιωμένες τουλάχιστον;
Πεστα τα κυριε επιτροπε - κανονικα εμας τους βορειους πρεπει να μας δωσουν ειδικο επιδομα για αυτα που εχουμε υποστει απο τους αθηναιους - ενα τρανο παραδειγμα η μπουγατσα - τους μαθαμε να τρωνε και μας την λενε και απο πανω- πρωτοι οι θεσσαλονικεις και οι σερραιοι εβαλαν γεμιση μεσα στη μπουγατσα κρεμα/τυρι κτλ -αλλιως θα τρωγανε ακομα την αυθεντικη συνταγη που ηταν σκετο φυλλο και αχνη ζαχαρη απο την μ.ασιαΩρίωνα βάλε κάστανα να ψήνονται και βγάλε φουντούκι, στραγάλι ,κάσιους και ουίσκι για τα παιδιά. Να μας πουν το πόνο τους.
Απογοήτευση από αυτά που βλέπω και διαβάζωΠεστα τα κυριε επιτροπε - κανονικα εμας τους βορειους πρεπει να μας δωσουν ειδικο επιδομα για αυτα που εχουμε υποστει απο τους αθηναιους - ενα τρανο παραδειγμα η μπουγατσα - τους μαθαμε να τρωνε και μας την λενε και απο πανω- πρωτοι οι θεσσαλονικεις και οι σερραιοι εβαλαν γεμιση μεσα στη μπουγατσα κρεμα/τυρι κτλ -αλλιως θα τρωγανε ακομα την αυθεντικη συνταγη που ηταν σκετο φυλλο και αχνη ζαχαρη απο την μ.ασια
ενταξει θελουμε και εμεις βελτιωση σε μερικα πραγματα ροντΑπογοήτευση από αυτά που βλέπω και διαβάζω
πολύ πατάτα βάζετε στα πιτόγυρα (σάντουιτς) μέχρι και σούπα με πατάτες τηγανητές
![]()
Ναι αλλά πρέπει να ξέρεις ότι με το πολύ φαΐ δεν παίρνεις μπόι από μια ηλικία και μετά,ενταξει θελουμε και εμεις βελτιωση σε μερικα πραγματα ρονττουλαχιστον τα πιτογυρα μας ειναι σε αντρικο μεγεθος οχι κατι παιδικα που κανουν στην αθηνα
σε λιγο καιρο ετσι που το πατε θα τα πωλειται στα σουπερ μαρκετ στα ραφια με τις παιδικες τροφες
![]()