Νέα

Ξηροκαρπάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.022
Πόντοι
3.786

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.234
Πόντοι
3.506
Που είσαι ρε Τζίμη; Ούτε να είχες μπαρκάρει να πούμε.

Πες τα μας όλα: έβγαλες καμία ξανθιά γαλανομάτα;
καλα ειμαι καπτεν και υπολοιποι παιδες - ειχα πεσει σε υπνο διαρκειας:tooth: - πρεπει να μετακομισω απο την θεσσαλονικη ειναι πολυ καταθλιπτικη πολη τον χειμωνα - ουτε ξανθια ουτε μελαχρινη :2funny: εχω να δω γυναικα απο το καλοκαιρι:tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.470
Πόντοι
3.556
καλα ειμαι καπτεν και υπολοιποι παιδες - ειχα πεσει σε υπνο διαρκειας:tooth: - πρεπει να μετακομισω απο την θεσσαλονικη ειναι πολυ καταθλιπτικη πολη τον χειμωνα - ουτε ξανθια ουτε μελαχρινη :2funny: εχω να δω γυναικα απο το καλοκαιρι:tooth:
Τζίμμη!! :happy::happy::happy:
Πες την αλήθεια, με ποιές γλεντοκοπούσες όλο αυτό το διάστημα :coffee:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236
Jimmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

(ο Αγράμματος κατάλαβε την αλήθεια πίσω από τις λέξεις σου! Πες τα όλα! Είχες μπλέξει και σου τα μάσησε;)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.234
Πόντοι
3.506
Τζίμμη!! :happy::happy::happy:
Πες την αλήθεια, με ποιές γλεντοκοπούσες όλο αυτό το διάστημα
με καμια ρε παιδια - ησυχα πραγματα μονο με φιλαρακια εβγαινα εξω και λιγο μιλουσα με την μαρια την πατρινια στο φαισμπουκ -τιποτα απολυτως απο γκομενες:sad2:
Jimmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

(ο Αγράμματος κατάλαβε την αλήθεια πίσω από τις λέξεις σου! Πες τα όλα! Είχες μπλέξει και σου τα μάσησε;)
χαχα αφου δεν εχω φραγκα ρε ωριων τι να μασησουν:tooth: τα πραγματα εχουν σφιξει αλλωστε - να φανταστεις σημερα ειχα ραντεβου στην εθνικη τραπεζα και ο ανθρωπος που με εξυπηρετούσε στο γραφειο ειχε δυο ποστα :tooth: και στα ραντεβου και ταμιας - δυο φορες μου ειπε συγνωμη ερχομαι σε 2 λεπτα και πηγε στο ταμειο και εδινε μετρητα σε κατι ηλικιωμενες κυριες

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
Είμαι incognito mode και κάνω μόνο like

cat-meme.gif

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.234
Πόντοι
3.506
Είμαι incognito mode και κάνω μόνο like

cat-meme.gif
:tooth:
κατι εχω καταλαβει:tooth:
ειμαστε ομως ολοι φιλαρακια και θα την βρουμε την ακρη ως συνηθως
εννοείτε εμπαινα τακτικα και σας παρακολουθουσα

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
:tooth:
κατι εχω καταλαβει:tooth:
ειμαστε ομως ολοι φιλαρακια και θα την βρουμε την ακρη ως συνηθως
εννοείτε εμπαινα τακτικα και σας παρακολουθουσα
Φίλε κι εγώ έχω δουλειές, προβλήματα να λύσω στην πραγματική ζωή κλπ.
δεν έχω mood και χρόνο να είμαι όλη την ώρα στο σαη.
Χαίρομαι πάντως που είσαι καλά :grouphug:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236
Φίλε κι εγώ έχω δουλειές, προβλήματα να λύσω στην πραγματική ζωή κλπ.
δεν έχω mood και χρόνο να είμαι όλη την ώρα στο σαη.
Χαίρομαι πάντως που είσαι καλά :grouphug:
Δεν πιστεύω να έχει προβλήματα με την εργοδοσία ο Ναύαρχος

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.187
Πόντοι
6.236
χαχα αφου δεν εχω φραγκα ρε ωριων τι να μασησουν:tooth: τα πραγματα εχουν σφιξει αλλωστε - να φανταστεις σημερα ειχα ραντεβου στην εθνικη τραπεζα και ο ανθρωπος που με εξυπηρετούσε στο γραφειο ειχε δυο ποστα :tooth: και στα ραντεβου και ταμιας - δυο φορες μου ειπε συγνωμη ερχομαι σε 2 λεπτα και πηγε στο ταμειο και εδινε μετρητα σε κατι ηλικιωμενες κυριες
Ζήτησες τηλέφωνο από τις πλούσιες ηλικιωμένες τουλάχιστον;

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.234
Πόντοι
3.506
Ζήτησες τηλέφωνο από τις πλούσιες ηλικιωμένες τουλάχιστον;
χαχα οχι
- το χρημα το περιφρονω γιαυτο ειμαι και μπατιρακος

ο γκοτζι αυτη η ψυχη τι εγινε βρε ωριων?
ανοιξε το μαγαζι και το παρατησε παλι?
κλασικη θεσσαλονικιοτικη δουλεια μαλλον
για αυτο δεν μπορουμε να παμε μπροστα εδω
ειμαστε ολοι ερασιτεχνες :undecided-old:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.234
Πόντοι
3.506
Ωρίωνα βάλε κάστανα να ψήνονται και βγάλε φουντούκι, στραγάλι ,κάσιους και ουίσκι για τα παιδιά. Να μας πουν το πόνο τους.
Πεστα τα κυριε επιτροπε - κανονικα εμας τους βορειους πρεπει να μας δωσουν ειδικο επιδομα για αυτα που εχουμε υποστει απο τους αθηναιους - ενα τρανο παραδειγμα η μπουγατσα - τους μαθαμε να τρωνε και μας την λενε και απο πανω- πρωτοι οι θεσσαλονικεις και οι σερραιοι εβαλαν γεμιση μεσα στη μπουγατσα κρεμα/τυρι κτλ -αλλιως θα τρωγανε ακομα την αυθεντικη συνταγη που ηταν σκετο φυλλο και αχνη ζαχαρη απο την μ.ασια

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
Πεστα τα κυριε επιτροπε - κανονικα εμας τους βορειους πρεπει να μας δωσουν ειδικο επιδομα για αυτα που εχουμε υποστει απο τους αθηναιους - ενα τρανο παραδειγμα η μπουγατσα - τους μαθαμε να τρωνε και μας την λενε και απο πανω- πρωτοι οι θεσσαλονικεις και οι σερραιοι εβαλαν γεμιση μεσα στη μπουγατσα κρεμα/τυρι κτλ -αλλιως θα τρωγανε ακομα την αυθεντικη συνταγη που ηταν σκετο φυλλο και αχνη ζαχαρη απο την μ.ασια
Απογοήτευση από αυτά που βλέπω και διαβάζω :coffee:
πολύ πατάτα βάζετε στα πιτόγυρα (σάντουιτς) μέχρι και σούπα με πατάτες τηγανητές
its-just-disappointing-top-hat-gaming-man.gif

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.234
Πόντοι
3.506
Απογοήτευση από αυτά που βλέπω και διαβάζω :coffee:
πολύ πατάτα βάζετε στα πιτόγυρα (σάντουιτς) μέχρι και σούπα με πατάτες τηγανητές
its-just-disappointing-top-hat-gaming-man.gif
ενταξει θελουμε και εμεις βελτιωση σε μερικα πραγματα ροντ :undecided-old: τουλαχιστον τα πιτογυρα μας ειναι σε αντρικο μεγεθος οχι κατι παιδικα που κανουν στην αθηνα:grin: σε λιγο καιρο ετσι που το πατε θα τα πωλειται στα σουπερ μαρκετ στα ραφια με τις παιδικες τροφες:tooth:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.234
Πόντοι
3.506
Αυτος ο τσιγκουνης ο ωριων δεν φτανει που δεν εχει ανθρωπο να εξυπηρετήσει τον κοσμο δεν εχει βαλει ουτε καν αυτοματο πωλητη να κανουμε την δουλεια μας - αχ καημενε @Gojiberry παει το μαγαζακι σου:embarrased:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.613
Πόντοι
12.946
ενταξει θελουμε και εμεις βελτιωση σε μερικα πραγματα ροντ :undecided-old: τουλαχιστον τα πιτογυρα μας ειναι σε αντρικο μεγεθος οχι κατι παιδικα που κανουν στην αθηνα:grin: σε λιγο καιρο ετσι που το πατε θα τα πωλειται στα σουπερ μαρκετ στα ραφια με τις παιδικες τροφες:tooth:
Ναι αλλά πρέπει να ξέρεις ότι με το πολύ φαΐ δεν παίρνεις μπόι από μια ηλικία και μετά,
κάνεις μια μπάκα όλη δικιά σου :confused:
Μη κάτσω να υπολογίσω πόσους υδατάνθρακες, λιπαρά και θερμίδες έχουν τα πιτόγυρα
με πατάτες, καλύτερα μικρό και εκλεκτό.
Για σήμερα θα τσικνίσω βουβαλίσια μπιφτέκια στη θράκα και κάτι άλλα κοψίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom