Νέα

Ξηροκαρπάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.241
Πόντοι
3.506
Ναι αλλά πρέπει να ξέρεις ότι με το πολύ φαΐ δεν παίρνεις μπόι από μια ηλικία και μετά,
κάνεις μια μπάκα όλη δικιά σου :confused:
Μη κάτσω να υπολογίσω πόσους υδατάνθρακες, λιπαρά και θερμίδες έχουν τα πιτόγυρα
με πατάτες, καλύτερα μικρό και εκλεκτό.
Για σήμερα θα τσικνίσω βουβαλίσια μπιφτέκια στη θράκα και κάτι άλλα κοψίδια.
:tooth::tooth::tooth:
και αλλο κρουσμα μεσα σε μια βδομαδα
ο ροντ με την διατροφη χωρις λιπαρα
και η μαρια με τις βιγκαν διατροφες και τις πρωτεινες μπιζελιου
:confused:
1.JPG

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.241
Πόντοι
3.506
Τσικνοπέμπτη δεν κάνει κίνηση το μαγαζί, άντε να πατήσει κανένας βίγκαν.

Δεν πειράζει θα ρεφάρουμε καθαρή Δευτέρα.
κ. νουμπικ εχω μια απορια:think:
γιατι μιλατε με τον παλιο τροπο που μιλουσαν στο μπου απο αρχαιοτατων χρονων - χωρις παραθεσεις δηλαδη και με ενα ειδος κατι σαν μονολογο?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.189
Πόντοι
6.236
Ωρίωνα βάλε κάστανα να ψήνονται και βγάλε φουντούκι, στραγάλι ,κάσιους και ουίσκι για τα παιδιά. Να μας πουν το πόνο τους.
Έχω βγάλει ψησταριά απ' έξω και ψήνω ξηρούς καρπούς σήμερα.
Για περάστε!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.099
Πόντοι
3.846
γιατι μιλατε με τον παλιο τροπο που μιλουσαν στο μπου απο αρχαιοτατων χρονων - χωρις παραθεσεις δηλαδη και με ενα ειδος κατι σαν μονολογο?
Γιατί έτσι γουστάρω

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.620
Πόντοι
12.946

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.620
Πόντοι
12.946
Έχω δει και χειρότερα στον μαγικό κόσμο του μπου, να κάνουν παράθεση στον εαυτό τους (ονόματα δεν λέμε), να τσακώνονται με κλώνους τους και λοιπά.
Ο @Nubic είναι από τους εκλεκτούς πελάτες του καταστήματος ας κάνει ότι επιθυμεί.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.241
Πόντοι
3.506
Έχω δει και χειρότερα στον μαγικό κόσμο του μπου, να κάνουν παράθεση στον εαυτό τους (ονόματα δεν λέμε), να τσακώνονται με κλώνους τους και λοιπά.
Ο @Nubic είναι από τους εκλεκτούς πελάτες του καταστήματος ας κάνει ότι επιθυμεί.
ενταξει αφου το λετε εσεις ετσι θα ειναι ροντ εγω δεν εχω θεμα - εγω εχω 5 -6 φιλαρακια εδω μεσα και απο εκει και περα δεν ασχολουμε με τα περαιτέρω - χαχα ειδα που εβαλες το βιντεακι με την χαρτοπαιχτρα και εβαλα να την δω εχει πολυ πλακα ειχα καιρο να την δω

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.620
Πόντοι
12.946
ενταξει αφου το λετε εσεις ετσι θα ειναι ροντ εγω δεν εχω θεμα - εγω εχω 5 -6 φιλαρακια εδω μεσα και απο εκει και περα δεν ασχολουμε με τα περαιτέρω - χαχα ειδα που εβαλες το βιντεακι με την χαρτοπαιχτρα και εβαλα να την δω εχει πολυ πλακα ειχα καιρο να την δω
Είμαστε στο fun club του @Ωρίων, δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση :wink:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.241
Πόντοι
3.506

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.620
Πόντοι
12.946

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.241
Πόντοι
3.506

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.189
Πόντοι
6.236
Είμαστε στο fun club του @Ωρίων, δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση :wink:
Έχω φέρει, ειδικά για σένα, mix αφράτο στραγάλι με σταφίδα, πλούσια σε βιταμίνες A, β-καροτίνη, K κάτι C. Το στραγάλι, από τη μία, προσφέρει πρωτεΐνες και υδατάνθρακες και η σταφίδα από την άλλη φυλλικό οξύ, σίδηρο και φυτικές ίνες.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.620
Πόντοι
12.946
Έχω φέρει, ειδικά για σένα, mix αφράτο στραγάλι με σταφίδα, πλούσια σε βιταμίνες A, β-καροτίνη, K κάτι C. Το στραγάλι, από τη μία, προσφέρει πρωτεΐνες και υδατάνθρακες και η σταφίδα από την άλλη φυλλικό οξύ, σίδηρο και φυτικές ίνες.
Τώρα μιλάς σωστά :sunglasses: να ξέρουμε τι τρώμε όχι ότι νάναι:booty:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.473
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.473
Πόντοι
3.556
:tooth::tooth::tooth:
και αλλο κρουσμα μεσα σε μια βδομαδα
ο ροντ με την διατροφη χωρις λιπαρα
και η μαρια με τις βιγκαν διατροφες και τις πρωτεινες μπιζελιου
:confused:
1.JPG
Βρε Τζίμμη πες στην κοπέλα να έρθει στην Θεσσαλονίκη, να την βγάλεις βόλτα έξω, να της μαγειρέψεις ε και μετά ότι ήθελε προκύψει...:rolleyes:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.025
Πόντοι
3.786
Μεγάλη μορφή ο Νίκος Φέρμας

Δεν νομίζω ότι υπήρχε ταινία που να μην ήταν μαστουρωμένος. Η πιο γνωστή φάση για αυτόν είναι αυτή που περιγράφει ο θεατρικός συγγραφέας, Λάκης Μιχαηλίδης: Στον γάμο του Φέρμα, την ώρα που ο παπάς ετοιμαζόταν να ευλογήσει το ζευγάρι, ο Αλέκος Σακελλάριος έριξε μέσα στο θυμιατήρι μια φλούδα χασίς για να κάνει πλάκα στον Φέρμα που φούμαρε παντού και πάντα. Άρχισαν, λοιπόν, να την ακούνε οι προσκεκλημένοι και πιο πολύ από όλους ο παπάς που μαστούρωσε τελείως κι άρχισε να φωνάζει "Εγώ είμαι η νυφούλα. Εγώ θα σύρω τον χορό του Ησαΐα."

Τι περιμένεις από τύπους που έχουν για στολή εργασίας μαύρες φούστες;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.473
Πόντοι
3.556
Δεν νομίζω ότι υπήρχε ταινία που να μην ήταν μαστουρωμένος. Η πιο γνωστή φάση για αυτόν είναι αυτή που περιγράφει ο θεατρικός συγγραφέας, Λάκης Μιχαηλίδης: Στον γάμο του Φέρμα, την ώρα που ο παπάς ετοιμαζόταν να ευλογήσει το ζευγάρι, ο Αλέκος Σακελλάριος έριξε μέσα στο θυμιατήρι μια φλούδα χασίς για να κάνει πλάκα στον Φέρμα που φούμαρε παντού και πάντα. Άρχισαν, λοιπόν, να την ακούνε οι προσκεκλημένοι και πιο πολύ από όλους ο παπάς που μαστούρωσε τελείως κι άρχισε να φωνάζει "Εγώ είμαι η νυφούλα. Εγώ θα σύρω τον χορό του Ησαΐα."

Τι περιμένεις από τύπους που έχουν για στολή εργασίας μαύρες φούστες;
:cheesy:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.025
Πόντοι
3.786
Βρε Τζίμμη πες στην κοπέλα να έρθει στην Θεσσαλονίκη, να την βγάλεις βόλτα έξω, να της μαγειρέψεις ε και μετά ότι ήθελε προκύψει...:rolleyes:
Μπράβο Αγράμματε. Πολύ σωστά. Καλείς την κοπέλα και φτιάχνεις π.χ. πατάτες με αυγά. Μόλις δείξει δυσαρέσκεια γιατί περίμενε τίποτα γκουρμέ, της λες ότι έχεις και κάτι ωραία χωριάτικα λουκάνικα αν θέλει κάτι άλλο και τσακ!

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.241
Πόντοι
3.506
Σαμπως ξερω να μαγειρευω κιολας :2funny: εκτος απο τα πολυ απλα μακαρονια πατατες κτλ -αλλα και να ηξερα χαθηκαν οι ταβερνες- νομιζω η μονη περιπτωση να κατσω να μαγειρευω θα ηταν μονο αμα ειχα παιδια- ενταξει φιλε αγραμματε ο καιρος περασε θα την δω ετσι και αλλιως στο νησι 7 απριλιου - ειμαι ακομα στο ψησιμο -την ψηνω να μεινουμε μαζι αλλα μου κανει ακομα νερα :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom