Νέα

Ξηροκαρπάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.730
Πόντοι
3.506
βαζεις να πουμε πρωι πρωι ενα τρελεγκα να μερακλωθεις και σου βγαζει το youtube αυτο το μηνυμα:tooth: που βαδιζει αυτος ο κοσμος:sad2:

Screenshot_3.jpg

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
99.273
Πόντοι
46.423

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.730
Πόντοι
3.506
hallo - μηπως υπαρχει κανενα νεο απο τον μπλιζ?
ειναι καλα ? θα ξαναγυρισει? επλιζουμε να τον ξαναδουμε παλι δυνατο

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.238
Πόντοι
3.786
Σαμπως ξερω να μαγειρευω κιολας :2funny: εκτος απο τα πολυ απλα μακαρονια πατατες κτλ -αλλα και να ηξερα χαθηκαν οι ταβερνες- νομιζω η μονη περιπτωση να κατσω να μαγειρευω θα ηταν μονο αμα ειχα παιδια- ενταξει φιλε αγραμματε ο καιρος περασε θα την δω ετσι και αλλιως στο νησι 7 απριλιου - ειμαι ακομα στο ψησιμο -την ψηνω να μεινουμε μαζι αλλα μου κανει ακομα νερα :rolleyes:
Να μείνετε μαζί; Φίλε μου, πρέπει να το ξανασκεφτείς σοβαρά. Η ελευθερία είναι πάνω απ' όλα.
βαζεις να πουμε πρωι πρωι ενα τρελεγκα να μερακλωθεις και σου βγαζει το youtube αυτο το μηνυμα:tooth: που βαδιζει αυτος ο κοσμος:sad2:

Screenshot_3.jpg

Είναι η Θεία Πρόνοια που σου λέει "Τζίμη, τι πας να κάνεις; Ξανασκέψου το αυτό με την συγκατοίκηση πριν να είναι αργά."

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.730
Πόντοι
3.506
Να μείνετε μαζί; Φίλε μου, πρέπει να το ξανασκεφτείς σοβαρά. Η ελευθερία είναι πάνω απ' όλα.

Είναι η Θεία Πρόνοια που σου λέει "Τζίμη, τι πας να κάνεις; Ξανασκέψου το αυτό με την συγκατοίκηση πριν να είναι αργά."
καλα λες καπτεν - ας καθησω ησυχα στα αυγα μου
προβληματα δεν εχουμε και προβληματα ψαχνουμε να βρουμε:rolleyes:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.164
Πόντοι
3.846
Αγαπητέ Τζίμυ, δεν πληγώθηκαν μόνο αυτοί που δεν πολέμησαν (είπα να πω για τη μάνα του φευγάτου, αλλά δε λέμε για μανάδες εδώ είμαστε όλοι φίλοι).

Αν η καρδιά σου, σου λέει να είσαι συνέχεια με αυτή τη γυναίκα πολέμησέ το. Αν αυτή δε θέλει ψάξε το γιατί. Γουστάρει άλλον; Δε θέλει να δεσμευτεί τώρα γιατί είναι από χωρισμό; Δεν ψάχνει κάτι σοβαρό;
Και όταν βρεις το γιατί ,μετά κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και σκέψου αν αξίζει η συγκεκριμένη γυναίκα την αγάπη σου.

Άντε με έπιασες στο συναίσθημα, αλλά τέτοια ώρα δε μπορώ να το βαρύνω θα βάλω κάτι πιο έντεχνο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.908
Πόντοι
3.556
Μπράβο Αγράμματε. Πολύ σωστά. Καλείς την κοπέλα και φτιάχνεις π.χ. πατάτες με αυγά. Μόλις δείξει δυσαρέσκεια γιατί περίμενε τίποτα γκουρμέ, της λες ότι έχεις και κάτι ωραία χωριάτικα λουκάνικα αν θέλει κάτι άλλο και τσακ!
Κι αν μου ζητήσει λουκάνικα φρανκφούρτης τι θα κάνω? Θα ψάχνω να βρω ανοικτό κρεοπωλείο :think:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.672
Πόντοι
12.946
Σαμπως ξερω να μαγειρευω κιολας :2funny:

Κι αν μου ζητήσει λουκάνικα φρανκφούρτης τι θα κάνω? Θα ψάχνω να βρω ανοικτό κρεοπωλείο :think:
Καλά ρε είσαστε στο μπου.κομ που υπάρχουν τόσοι ειδικοί για όλα τα θέματα, από εκτοξεύσεις πυραύλων, κοινωνικά,σεξουαλικά, τεχνολογικά και τα πάντα όλα επί παντός πόρνο επιστητού
και εσείς δεν ξέρετε να μαγειρεύετε :huh:
Τα λουκάνικα φρανκφούρτης δεν τα πουλάνε στο κρεοπωλείο :uglystupid:

Τελευταία τροποποίηση:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.730
Πόντοι
3.506
αστους να κοροιδευουν αγραμματε -μην πιαστεις καθολου με τα μαγειρικα και ειδικα να μην μαγειρεψεις για γυναικες - θα ανοιξεις πληγες και μετα αντε να τις κλεισεις - θα βρεις μια γυναικα να σου μαγειρευει

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.730
Πόντοι
3.506
Καλά ρε είσαστε στο μπου.κομ που υπάρχουν τόσοι ειδικοί για όλα τα θέματα, από εκτοξεύσεις πυραύλων, κοινωνικά,σεξουαλικά, τεχνολογικά και τα πάντα όλα επί παντός πόρνο επιστητού
και εσείς δεν ξέρετε να μαγειρεύετε :huh:
Τα λουκάνικα φρανκφούρτης δεν τα πουλάνε στο κρεοπωλείο :uglystupid:
Δεν ξερουμε να μαγειρευουμε γιατι δεν μας ενδιεφερε και ποτε να μαθουμε - αυτα ειναι γυναικιες δουλειες:grin: μια απο τις υποχρεωσεις της γυναικας ειναι να ταιζει και τον αντρα της

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.730
Πόντοι
3.506

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.672
Πόντοι
12.946
Δεν ξερουμε να μαγειρευουμε γιατι δεν μας ενδιεφερε και ποτε να μαθουμε - αυτα ειναι γυναικιες δουλειες:grin: μια απο τις υποχρεωσεις της γυναικας ειναι να ταιζει και τον αντρα της
Αυτή είναι 100% στεριανή νοοτροπία, άμα είσαι στον ωκεανό 2000 μίλια από την στεριά
και δεν μπορείς να παραγγείλεις πίτσες δελίβερυ και ο μάγειρας δεν ξέρει ούτε να τηγανίσει
1 αυγό ή ψοφάς της πείνας ή παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.
Ρώτα τον @CaptainK και τον @Ωρίων που ξέρουν από ναυτικά θέματα.
Για το δεύτερο τι να σχολιάσω? οι καλύτεροι σεφ είναι άνδρες σε ποσοστό
αλλά πίστευε ότι θέλεις.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
14.238
Πόντοι
3.786
Αυτή είναι 100% στεριανή νοοτροπία, άμα είσαι στον ωκεανό 2000 μίλια από την στεριά
και δεν μπορείς να παραγγείλεις πίτσες δελίβερυ και ο μάγειρας δεν ξέρει ούτε να τηγανίσει
1 αυγό ή ψοφάς της πείνας ή παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.
Ρώτα τον @CaptainK και τον @Ωρίων που ξέρουν από ναυτικά θέματα.
Για το δεύτερο τι να σχολιάσω? οι καλύτεροι σεφ είναι άνδρες σε ποσοστό
αλλά πίστευε ότι θέλεις.
Να τα λέμε αυτά. Π.χ. Κινέζος μάγειρας. Ή κόβεις το φαγητό ή μαθαίνεις να μαγειρεύεις.

Βέβαια ο Ωρίων πίστευε ότι θα μπορούσε να παραγγείλει με Μορς και να του φέρνουν πίτσα με ελικόπτερο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.672
Πόντοι
12.946
Να τα λέμε αυτά. Π.χ. Κινέζος μάγειρας. Ή κόβεις το φαγητό ή μαθαίνεις να μαγειρεύεις.

Βέβαια ο Ωρίων πίστευε ότι θα μπορούσε να παραγγείλει με Μορς και να του φέρνουν πίτσα με ελικόπτερο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Μη ξύνουμε πληγές, σε πόσους ασιάτες δήθεν καραβομάγειρες έχω δείξει να φτιάχνουν
σουβλάκι να τρώγετε, που δεν είναι δουλειά μου.
Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν πλάκωσα κανένα στις φάπες να με κλείσουν μέσα στο μπαλαούρο :confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.893
Πόντοι
6.236
Μη ξύνουμε πληγές, σε πόσους ασιάτες δήθεν καραβομάγειρες έχω δείξει να φτιάχνουν
σουβλάκι να τρώγετε, που δεν είναι δουλειά μου.
Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν πλάκωσα κανένα στις φάπες να με κλείσουν μέσα στο μπαλαούρο :confused:
Το μπαλαούρο δεν είναι κακό πάντως. Εμένα έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου.:smiling-face-with-heart-eyes:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.893
Πόντοι
6.236
Εγώ δεν είπα ποτέ για ελικόπτερο στον ωκεανό. Να κάνει αυτό τρεις ώρες, να μου τη φέρουν παγωμένη...
Για χαζό με περάσατε;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom