You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξηροκαρπάδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 99.273
- Πόντοι
- 46.423

Λίγα καρύδια για πρωινό κάνουν καλό στον εγκέφαλο των νέων
Λίγα καρύδια για πρωινό μπορεί να βελτιώνουν για ολόκληρη την ημέρα την εγκεφαλική λειτουργία των νεαρών ενηλίκων, αναφέρουν επιστήμονες από την Αγγλία.

jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.730
- Πόντοι
- 3.506
hallo - μηπως υπαρχει κανενα νεο απο τον μπλιζ?![]()
Λίγα καρύδια για πρωινό κάνουν καλό στον εγκέφαλο των νέων
Λίγα καρύδια για πρωινό μπορεί να βελτιώνουν για ολόκληρη την ημέρα την εγκεφαλική λειτουργία των νεαρών ενηλίκων, αναφέρουν επιστήμονες από την Αγγλία.www.iatropedia.gr
ειναι καλα ? θα ξαναγυρισει? επλιζουμε να τον ξαναδουμε παλι δυνατο
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.238
- Πόντοι
- 3.786
Να μείνετε μαζί; Φίλε μου, πρέπει να το ξανασκεφτείς σοβαρά. Η ελευθερία είναι πάνω απ' όλα.Σαμπως ξερω να μαγειρευω κιολαςεκτος απο τα πολυ απλα μακαρονια πατατες κτλ -αλλα και να ηξερα χαθηκαν οι ταβερνες- νομιζω η μονη περιπτωση να κατσω να μαγειρευω θα ηταν μονο αμα ειχα παιδια- ενταξει φιλε αγραμματε ο καιρος περασε θα την δω ετσι και αλλιως στο νησι 7 απριλιου - ειμαι ακομα στο ψησιμο -την ψηνω να μεινουμε μαζι αλλα μου κανει ακομα νερα
![]()
Είναι η Θεία Πρόνοια που σου λέει "Τζίμη, τι πας να κάνεις; Ξανασκέψου το αυτό με την συγκατοίκηση πριν να είναι αργά."
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.730
- Πόντοι
- 3.506
καλα λες καπτεν - ας καθησω ησυχα στα αυγα μουΝα μείνετε μαζί; Φίλε μου, πρέπει να το ξανασκεφτείς σοβαρά. Η ελευθερία είναι πάνω απ' όλα.
Είναι η Θεία Πρόνοια που σου λέει "Τζίμη, τι πας να κάνεις; Ξανασκέψου το αυτό με την συγκατοίκηση πριν να είναι αργά."
προβληματα δεν εχουμε και προβληματα ψαχνουμε να βρουμε
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.164
- Πόντοι
- 3.846
Αγαπητέ Τζίμυ, δεν πληγώθηκαν μόνο αυτοί που δεν πολέμησαν (είπα να πω για τη μάνα του φευγάτου, αλλά δε λέμε για μανάδες εδώ είμαστε όλοι φίλοι).
Αν η καρδιά σου, σου λέει να είσαι συνέχεια με αυτή τη γυναίκα πολέμησέ το. Αν αυτή δε θέλει ψάξε το γιατί. Γουστάρει άλλον; Δε θέλει να δεσμευτεί τώρα γιατί είναι από χωρισμό; Δεν ψάχνει κάτι σοβαρό;
Και όταν βρεις το γιατί ,μετά κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και σκέψου αν αξίζει η συγκεκριμένη γυναίκα την αγάπη σου.
Άντε με έπιασες στο συναίσθημα, αλλά τέτοια ώρα δε μπορώ να το βαρύνω θα βάλω κάτι πιο έντεχνο.
Αν η καρδιά σου, σου λέει να είσαι συνέχεια με αυτή τη γυναίκα πολέμησέ το. Αν αυτή δε θέλει ψάξε το γιατί. Γουστάρει άλλον; Δε θέλει να δεσμευτεί τώρα γιατί είναι από χωρισμό; Δεν ψάχνει κάτι σοβαρό;
Και όταν βρεις το γιατί ,μετά κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και σκέψου αν αξίζει η συγκεκριμένη γυναίκα την αγάπη σου.
Άντε με έπιασες στο συναίσθημα, αλλά τέτοια ώρα δε μπορώ να το βαρύνω θα βάλω κάτι πιο έντεχνο.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.908
- Πόντοι
- 3.556
Κι αν μου ζητήσει λουκάνικα φρανκφούρτης τι θα κάνω? Θα ψάχνω να βρω ανοικτό κρεοπωλείοΜπράβο Αγράμματε. Πολύ σωστά. Καλείς την κοπέλα και φτιάχνεις π.χ. πατάτες με αυγά. Μόλις δείξει δυσαρέσκεια γιατί περίμενε τίποτα γκουρμέ, της λες ότι έχεις και κάτι ωραία χωριάτικα λουκάνικα αν θέλει κάτι άλλο και τσακ!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 99.273
- Πόντοι
- 46.423
hallo - μηπως υπαρχει κανενα νεο απο τον μπλιζ?
ειναι καλα ? θα ξαναγυρισει? επλιζουμε να τον ξαναδουμε παλι δυνατο
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 23.672
- Πόντοι
- 12.946
Σαμπως ξερω να μαγειρευω κιολας![]()
Καλά ρε είσαστε στο μπου.κομ που υπάρχουν τόσοι ειδικοί για όλα τα θέματα, από εκτοξεύσεις πυραύλων, κοινωνικά,σεξουαλικά, τεχνολογικά και τα πάντα όλα επί παντός πόρνο επιστητούΚι αν μου ζητήσει λουκάνικα φρανκφούρτης τι θα κάνω? Θα ψάχνω να βρω ανοικτό κρεοπωλείο![]()
και εσείς δεν ξέρετε να μαγειρεύετε

Τα λουκάνικα φρανκφούρτης δεν τα πουλάνε στο κρεοπωλείο

Τελευταία τροποποίηση:
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.730
- Πόντοι
- 3.506
αστους να κοροιδευουν αγραμματε -μην πιαστεις καθολου με τα μαγειρικα και ειδικα να μην μαγειρεψεις για γυναικες - θα ανοιξεις πληγες και μετα αντε να τις κλεισεις - θα βρεις μια γυναικα να σου μαγειρευειΚι αν μου ζητήσει λουκάνικα φρανκφούρτης τι θα κάνω? Θα ψάχνω να βρω ανοικτό κρεοπωλείο![]()
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.730
- Πόντοι
- 3.506
Δεν ξερουμε να μαγειρευουμε γιατι δεν μας ενδιεφερε και ποτε να μαθουμε - αυτα ειναι γυναικιες δουλειεςΚαλά ρε είσαστε στο μπου.κομ που υπάρχουν τόσοι ειδικοί για όλα τα θέματα, από εκτοξεύσεις πυραύλων, κοινωνικά,σεξουαλικά, τεχνολογικά και τα πάντα όλα επί παντός πόρνο επιστητού
και εσείς δεν ξέρετε να μαγειρεύετε
Τα λουκάνικα φρανκφούρτης δεν τα πουλάνε στο κρεοπωλείο![]()
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.730
- Πόντοι
- 3.506
ενταξει αφου gamaei καλα θα ειναι και καλα να ειναι ο ανθρωπος - ο κ.μπλιζ ειναι ενδιαφερον προσωπικοτητα και μακαρι να τον ξαναδουμε γερο και δυνατο
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 23.672
- Πόντοι
- 12.946
Αυτή είναι 100% στεριανή νοοτροπία, άμα είσαι στον ωκεανό 2000 μίλια από την στεριάΔεν ξερουμε να μαγειρευουμε γιατι δεν μας ενδιεφερε και ποτε να μαθουμε - αυτα ειναι γυναικιες δουλειεςμια απο τις υποχρεωσεις της γυναικας ειναι να ταιζει και τον αντρα της
και δεν μπορείς να παραγγείλεις πίτσες δελίβερυ και ο μάγειρας δεν ξέρει ούτε να τηγανίσει
1 αυγό ή ψοφάς της πείνας ή παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.
Ρώτα τον @CaptainK και τον @Ωρίων που ξέρουν από ναυτικά θέματα.
Για το δεύτερο τι να σχολιάσω? οι καλύτεροι σεφ είναι άνδρες σε ποσοστό
αλλά πίστευε ότι θέλεις.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.238
- Πόντοι
- 3.786
Να τα λέμε αυτά. Π.χ. Κινέζος μάγειρας. Ή κόβεις το φαγητό ή μαθαίνεις να μαγειρεύεις.Αυτή είναι 100% στεριανή νοοτροπία, άμα είσαι στον ωκεανό 2000 μίλια από την στεριά
και δεν μπορείς να παραγγείλεις πίτσες δελίβερυ και ο μάγειρας δεν ξέρει ούτε να τηγανίσει
1 αυγό ή ψοφάς της πείνας ή παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου.
Ρώτα τον @CaptainK και τον @Ωρίων που ξέρουν από ναυτικά θέματα.
Για το δεύτερο τι να σχολιάσω? οι καλύτεροι σεφ είναι άνδρες σε ποσοστό
αλλά πίστευε ότι θέλεις.
Βέβαια ο Ωρίων πίστευε ότι θα μπορούσε να παραγγείλει με Μορς και να του φέρνουν πίτσα με ελικόπτερο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 23.672
- Πόντοι
- 12.946
Μη ξύνουμε πληγές, σε πόσους ασιάτες δήθεν καραβομάγειρες έχω δείξει να φτιάχνουνΝα τα λέμε αυτά. Π.χ. Κινέζος μάγειρας. Ή κόβεις το φαγητό ή μαθαίνεις να μαγειρεύεις.
Βέβαια ο Ωρίων πίστευε ότι θα μπορούσε να παραγγείλει με Μορς και να του φέρνουν πίτσα με ελικόπτερο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
σουβλάκι να τρώγετε, που δεν είναι δουλειά μου.
Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν πλάκωσα κανένα στις φάπες να με κλείσουν μέσα στο μπαλαούρο
Το μπαλαούρο δεν είναι κακό πάντως. Εμένα έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μου.Μη ξύνουμε πληγές, σε πόσους ασιάτες δήθεν καραβομάγειρες έχω δείξει να φτιάχνουν
σουβλάκι να τρώγετε, που δεν είναι δουλειά μου.
Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν πλάκωσα κανένα στις φάπες να με κλείσουν μέσα στο μπαλαούρο![]()
Εγώ δεν είπα ποτέ για ελικόπτερο στον ωκεανό. Να κάνει αυτό τρεις ώρες, να μου τη φέρουν παγωμένη...Βέβαια ο Ωρίων πίστευε ότι θα μπορούσε να παραγγείλει με Μορς και να του φέρνουν πίτσα με ελικόπτερο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Για χαζό με περάσατε;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 89K
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 50K