rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.362
- Πόντοι
- 12.946
Μπαίνουν σαν λινκ, αλλά τα άκουσα ωραία είναι.
Μπαίνουν σαν λινκ, αλλά τα άκουσα ωραία είναι.
Είναι καλά. Επικοινώνησε μαζί μου και είπε ότι θα επανέλθει με νέο προφίλ.
Το νέο του όνομα θα είναι "μαστροπός".
Ε τώρα το χρειάζεσαι !!!Ενώ εσύ σε αντίστοιχη κατάσταση θα έβαζες το γιάμι-γιάμι.
Με πρόλαβες!! Αυτό σκεπτόμουν να αναρτήσω, παρομοίως πολύ αγαπημένο και σε εμένα!!Si, canzoni italiane piu belle e famose!
Δικό μου αγαπημένο - αναγνωρίζω ότι μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά για κάποιο λόγο με συγκινεί
Το ήξερα πως κάποτε θα το γυρνούσατε στο ποιοτικό.Γεμίσαμε μακαρονάδες να πούμε. Καρά πώς και δεν βάλατε;
Τι να κάνουμε, ο μαγαζάτορας τα ήθελε.Γεμίσαμε μακαρονάδες να πούμε. Ραφαέλα Καρά πώς και δεν βάλατε;
Κουίζ για το Ναύαρχο: γιατί το παρακάτω τραγούδι είναι επετειακό σήμερα;Τι να κάνουμε, ο μαγαζάτορας τα ήθελε.
Ας κράταγε το μαγαζί ο Γκότζιμπέρης να έβαζε led zeppelin.
Εμείς που το ξέρουμε, να μην απαντήσουμε δηλαδή;Κουίζ για το Ναύαρχο: γιατί το παρακάτω τραγούδι είναι επετειακό σήμερα;
Το ξέρεις εσύ; Για να δούμε τι θα μας πεις....Εμείς που το ξέρουμε, να μην απαντήσουμε δηλαδή;
Φτου! Κανονικά έπρεπε να απαντήσετε "όχι εσύ, θα μας το πει ο Ναύαρχος".Το ξέρεις εσύ; Για να δούμε τι θα μας πεις....
Να απαντήσετε γιατί δεν θυμάμαι ποια επέτειο έχουμε.Εμείς που το ξέρουμε, να μην απαντήσουμε δηλαδή;
Για προσπάθησε λίγο ακόμα.Να απαντήσετε γιατί δεν θυμάμαι ποια επέτειο έχουμε.