rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.329
- Πόντοι
- 12.946
Νομίζω Μελίνα τη λέγανε
Νομίζω Μελίνα τη λέγανε
Ξέρει αυτός! Μελίνα τη λένε τη δικιά του. Η Δέσποινα είναι η αγαπημένη του τραγουδίστρια. Μελίνα λένε και την κόρη της Δέσποινας.Νομίζω Μελίνα τη λέγανε
Ναι, ναι, σε λίγο θα μου πείτε ότι μου αρέσει και η βουκολική μουσική...Κι εγώ θα ψάξω κανένα βίντεο με όλα τα γκολ του Ντέμη.....
Άσε μας ρε Ωρίων . Ευκαιρία έψαχνες .
Είναι καλά. Επικοινώνησε μαζί μου και είπε ότι θα επανέλθει με νέο προφίλ.Να βάλουμε αμπερ αλερτ για τον Γκότζι
Θα τον καταλάβουμε όμως γιατί θα τον ρωτάς π.χ. "έχεις καμία ψηλή μελαχρινή που να σε λέει καμάρι μου με αστεία προφορά;" και θα λέει ένα ξερό "όχι".Είναι καλά. Επικοινώνησε μαζί μου και είπε ότι θα επανέλθει με νέο προφίλ.
Το νέο του όνομα θα είναι "μαστροπός".
Και από αυτό. Και από το ότι θα βάζει συνέχεια αυτό το τραγούδι.Θα τον καταλάβουμε όμως γιατί θα τον ρωτάς π.χ. "έχεις καμία ψηλή μελαχρινή που να σε λέει καμάρι μου με αστεία προφορά;" και θα λέει ένα ξερό "όχι".
Ενώ εσύ σε αντίστοιχη κατάσταση θα έβαζες το γιάμι-γιάμι.Και από αυτό. Και από το ότι θα βάζει συνέχεια αυτό το τραγούδι.
Μου αρέσουν οι λιχουδιές, δεν μπορώ να κρυφτώ.Ενώ εσύ σε αντίστοιχη κατάσταση θα έβαζες το γιάμι-γιάμι.
canzone δηλαδή, πολύ ωραίαΣήμερα, το ξηροκαρπάδικο έχει αφιέρωμα στην ιταλική μουσική
Si, canzoni italiane piu belle e famose!canzone δηλαδή, πολύ ωραία
Πολύ δυνατή η ερμηνεία του Bocelli.Si, canzoni italiane piu belle e famose!
Δικό μου αγαπημένο - αναγνωρίζω ότι μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά για κάποιο λόγο με συγκινεί
Πολλά ιταλικά έχουν γίνει και στα ελληνικά.Κι αυτό μου άρεσε, ο Celentano το είχε πρωτο τραγουδήσει αλλά και ο Δάντης
καλά το λέει
Βάλε και τίποτα άλλο Ramazzotti, Cutugno, Tozzi etc.Si, canzoni italiane piu belle e famose!
Δικό μου αγαπημένο - αναγνωρίζω ότι μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά για κάποιο λόγο με συγκινεί
Αγαπημένο επίσηςΒάλε και τίποτα άλλο Ramazzotti, Cutugno, Tozzi etc.