Νέα

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 607
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Παιδες την βοηθεια σας. θελω να παω με την κοπελα σε καποιο φτηνο χοτελ ημιδιαμονης ανατολικα καπου κοντα απο το Πανοραμα και την Καλαμαρεια. Οποιος ξερει κατι ας μου στειλει ενα ΠΜ με τοποθεσια και τι παιζει απο τιμες. Καλο θα ηταν να εχει parking και οι τιμες γυρο στο 30-40αρι.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ωκεανις στη αρετσου.παρκινγκ δεν εχει αλλα εγω παντα βρισκω αρκετα ευκολα.δεν ειναι κανενα κινκι ξενοδοχειο αλλα ειναι προσεγμενο και καθαρο.εχω καιρο να παω,δεν θυμαμαι τιμες αλλα το κοβω πολυ απιθανο να ξεφευγει απο το 30-40 που θες να δωσεις

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ωκεανις στη αρετσου.παρκινγκ δεν εχει αλλα εγω παντα βρισκω αρκετα ευκολα.δεν ειναι κανενα κινκι ξενοδοχειο αλλα ειναι προσεγμενο και καθαρο.εχω καιρο να παω,δεν θυμαμαι τιμες αλλα το κοβω πολυ απιθανο να ξεφευγει απο το 30-40 που θες να δωσεις

Σωστός ο παίχτης...

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Παντως εγω πηγα προσφατα στο ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ,ωραιο hoteli καθαρο.παρκινγκ δεν εχει βεβαια.ωραια δωματια,κρεβαταρες,υδρομασαζ,τσοντουλα στην τιβι για οποιον αρεσκεται.τιμες διαφορεσ αναλογα με τα δωματια μου ειπαν εγω πληρωσα για 3ωρο με υδρομασαζ 60ε

sdsk09

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όσα και να έχουνε ακουστεί για κάμερες στο συγκεκριμένο, νομίζω πως είναι το καλύτερο με διαφορά σε σχέση τιμής-ελευθερίας κινήσεων-αισθητικής των δωματίων!

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Όσα και να έχουνε ακουστεί για κάμερες στο συγκεκριμένο, νομίζω πως είναι το καλύτερο με διαφορά σε σχέση τιμής-ελευθερίας κινήσεων-αισθητικής των δωματίων!
Ετσι ακριβως

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
έχει αρκετα δωμάτια με διάφορα θέματα ;)
αλλά το πάρκιν είναι πρόβλημα
Παντως εγω πηγα προσφατα στο ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ,ωραιο hoteli καθαρο.παρκινγκ δεν εχει βεβαια.ωραια δωματια,κρεβαταρες,υδρομασαζ,τσοντουλα στην τιβι για οποιον αρεσκεται.τιμες διαφορεσ αναλογα με τα δωματια μου ειπαν εγω πληρωσα για 3ωρο με υδρομασαζ 60ε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Χθες πάντως στον Πρίαμο (Ανδρομέδα) ο κακός χαμός γινόταν... στο διπλανό δωμάτιο από μένα ο παίκτης έκανε την κοπέλα και "βέλαζε"!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Χθες πάντως στον Πρίαμο (Ανδρομέδα) ο κακός χαμός γινόταν... στο διπλανό δωμάτιο από μένα ο παίκτης έκανε την κοπέλα και "βέλαζε"!!!
ελα ρε θηριο
τι εκανες εκει?
ειχαμε θεματα?

Επισκέπτης
παιδες σωστε με ψαχνω για αυριο πρωι ξενοδοχειο για κανα 3ωρο στο κεντρο με κανα 30αρι 4οαρι πειτε καμια καλη ιδεα αυτο το πριαμος που κοντα ειναι

Επισκέπτης
ευχαριστω φιλε μου ωραιο φενεται λεσ να κλεισω απο τωρα?

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
40 - 60 ευρο το 3ωρο παει στην ανδρομεδα
και δεν ζητανε ταυτοτητα

Stories

Νέο!