10 ευρω τη μερα;Στον Ορφέα με 5 ευρώ το μισάωρο έχω πάει σε δωμάτιο που σιχαίνεσαι να μπεις αλλά έχω πάει και σε δωμάτιο που νόμιζες ότι είσαι σε άλλο χοτέλ!!! Anyway για να πηδήξεις και να κάνεις μπάνιο μια χαρά είναι!!! Ποτέ δεν είδα έλλειψη σε χαρτί ή σε σαπούνι ή σε ζεστό νερό.
Στο liberty με 10 ευρώ, καλύτερα από Ορφέα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάρα πολύ φθηνά ξενοδοχεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonixxx11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 1.994
- Πόντοι
- 206
Γιατί δεν πας πίσω από κάνα θάμνο να την βγάλεις εντελώς τσάμπα . Και άμαθες και ποιο τσάμπα αναιβα Λυκαβηττό όλο και κάποιο ζευγαράκι θα γαμιεται σε κάνα αμάξι τραβά μια παχιά και πάνε σπίτιΥπάρχουν ξενοδοχεία ημιδιαμονης ή κάτι άλλο παρόμοιο με εξευτελιστικά χαμηλές τιμές;Είχα ακούσει κάτι για πέριξ της Ομόνοιας με 5-10 ευρώ πχ.Γενιξα αυτές οι τιμές υπαρχουν σε κάποιο/α ξενοδοχεία ημιδιαμονης;
Αν και νομίζω ότι αυτές οι τιμές είναι κατόπιν συμφωνίας κάποιων γυναικών που κάνουν αυτό το επάγγελμα και σε συνεργασια με τα ξενοδοχεία και όχι για κάποιον που πάει με μη επαγγελματία.
Όποιος έχει κάποια πληροφορία ας ενημερώσει το νήμα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Απλας!!Και σε αντίσκηνο θα την πήγαινα.Ξενοδοχειο τα αστέρια!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικά ζει ο Στάθης Ψάλτης!!!Γιατί δεν πας πίσω από κάνα θάμνο να την βγάλεις εντελώς τσάμπα . Και άμαθες και ποιο τσάμπα αναιβα Λυκαβηττό όλο και κάποιο ζευγαράκι θα γαμιεται σε κάνα αμάξι τραβά μια παχιά και πάνε σπίτι
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Τελικά ζει ο Στάθης Ψάλτης!!!Γιατί δεν πας πίσω από κάνα θάμνο να την βγάλεις εντελώς τσάμπα . Και άμαθες και ποιο τσάμπα αναιβα Λυκαβηττό όλο και κάποιο ζευγαράκι θα γαμιεται σε κάνα αμάξι τραβά μια παχιά και πάνε σπίτι
Δεν ρώτησε για πρωινό ...μάλλον θα έχει μαζί του πατατάκια και κουρασαν στο σακίδιο μπανάνα !Είσαι απίθανος τύπε ψάχνεις με πέντε ευρώ ξενοδοχείο και ρωτάς αν έχει και πάρκινγκ
Πέρα από την πλάκα που κάνουμε και καλώς γίνεται αυτή,για να είμαι ειλικρινής αυτό που μου αρέσει είναι η καλτιλα αλλά σε συνδυασμό με καθαρό χώρο.Οκ όλοι έχουμε Πρίαμο και σε σουίτα όπως και σε άλλα του 20αρικου για τρίωρο αλλά για να πω την αλήθεια τα πολύ κυριλέ με χαλάνε.
Γούστα είναι αυτά!
Θυμάμαι μια παλιότερη σχέση που είχα πολύ ωραία γκόμενα και κάπως κυριλε που μου έλεγε ααα εσένα σου αρέσουν οι λαϊκές! Γυναίκες εννοούσε όχι η αγορά.Ακομα με αναζητεί..
Επειδή έχω δει και το άλλο το έργο με την πολυτέλεια οκ δεκτό αλλά δεν θα το επέλεγα.
Δύσκολος ο συνδυασμός πάντως φτηνού καλτ και καθαρού χώρου μάλλον...
Γούστα είναι αυτά!
Θυμάμαι μια παλιότερη σχέση που είχα πολύ ωραία γκόμενα και κάπως κυριλε που μου έλεγε ααα εσένα σου αρέσουν οι λαϊκές! Γυναίκες εννοούσε όχι η αγορά.Ακομα με αναζητεί..
Επειδή έχω δει και το άλλο το έργο με την πολυτέλεια οκ δεκτό αλλά δεν θα το επέλεγα.
Δύσκολος ο συνδυασμός πάντως φτηνού καλτ και καθαρού χώρου μάλλον...
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Δε νομίζω, ημιδιαμονή!10 ευρω τη μερα;
Δε νομίζω, ημιδιαμονή!
Κριμα!
Τουλαχιστον υπαρχει επιλογη για ξενοδοχειο με 20ευρω ολη μερα;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Δεν το γνωρίζω αυτό,δυστυχώς. Πάρε ένα τηλέφωνο όμως, δεν είναι δύσκολο, στο Google θα τους βρεις
Κηφισιά στην Τατόιου 15 εθρω 3 ώρες
Πανακριβα!
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Στο liberty έχει πάρκινγκ το hotel;
Στα παραπάνω hotel πάρκινγκ παίζει ή ψάχνεις γενικά στα πέριξ;
Πάρε σεντόνια μαζί σου τύπε..!
* +Ένα καθαρό ζευγάρι κάλτσες.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Φτιάξτε ένα "χειμερινό" καταφύγιο για αδέσποτες γάτες | pawfinder.gr
Με λίγα και φθηνά υλικά που μπορείτε να προμηθευτείτε από οποιοδήποτε κατάστημα υλικών και ειδών σπιτιού, μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα ένα άνετο, προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες καταφύγιο για τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς. Ακολουθούν εικόνες βήμα-βήμα για την κατασκευή...www.pawfinder.gr
Μην τσιγκουνευεσαι για 10 ευρώ διαφορά, Θα τα πληρώσεις μετά σε αντιψυρικα.Υπάρχουν ξενοδοχεία ημιδιαμονης ή κάτι άλλο παρόμοιο με εξευτελιστικά χαμηλές τιμές;Είχα ακούσει κάτι για πέριξ της Ομόνοιας με 5-10 ευρώ πχ.Γενιξα αυτές οι τιμές υπαρχουν σε κάποιο/α ξενοδοχεία ημιδιαμονης;
Αν και νομίζω ότι αυτές οι τιμές είναι κατόπιν συμφωνίας κάποιων γυναικών που κάνουν αυτό το επάγγελμα και σε συνεργασια με τα ξενοδοχεία και όχι για κάποιον που πάει με μη επαγγελματία.
Όποιος έχει κάποια πληροφορία ας ενημερώσει το νήμα.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.391
- Πόντοι
- 2.546
Παιδια οποιος εχει τα δικαιωματα ας ανοιξει νεες καταχωρησεις ξενοδοχειων για τα ξενοδοχεια Lydia,Olympion,Lito,Liberty ωστε να γραψουμε τις κριτικες μας.
Εγώ είχα πάει στην πλατεία εκεί κοντά στην Ομόνοια που πιατσαρουν στην τρίτης Σεπτεμβρίου και το γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο στενάκι,δεν θυμάμαι όνομα,είναι απέναντι από ένα μικρό καφενείο νομίζω μου είχε πάρει δέκα ευρώ για μισή ώρα.
Είχα ακούσει και πέντε ευρώ για μισή ώρα κάποτε.
Υπάρχει ξενοδοχείο καθαρό όμως κοντά στη Λιοσίων και πέριξ για κανένα διωρο-τριωρο και τιμές μέχρι είκοσι ευρώ;
Μια εναλλακτική που είχα βρει ήταν το ξενοδοχείο Πρίαμος στις Τζιτζιφιές που Δευτεροτριτα και για συγκεκριμένα δωμάτια είχε προσφορά τρίωρης ημιδιαμονης στα 17 ευρώ.Αλλα είναι μακριά κάπως από κέντρο.
Υπάρχει ξενοδοχείο καθαρό όμως κοντά στη Λιοσίων και πέριξ για κανένα διωρο-τριωρο και τιμές μέχρι είκοσι ευρώ;
Μια εναλλακτική που είχα βρει ήταν το ξενοδοχείο Πρίαμος στις Τζιτζιφιές που Δευτεροτριτα και για συγκεκριμένα δωμάτια είχε προσφορά τρίωρης ημιδιαμονης στα 17 ευρώ.Αλλα είναι μακριά κάπως από κέντρο.
?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
??????Εγώ είχα πάει στην πλατεία εκεί κοντά στην Ομόνοια που πιατσαρουν στην τρίτης Σεπτεμβρίου και το γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο στενάκι,δεν θυμάμαι όνομα,είναι απέναντι από ένα μικρό καφενείο νομίζω μου είχε πάρει δέκα ευρώ για μισή ώρα.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.391
- Πόντοι
- 2.546
Easy Access προσφατα πολυ καλο δωματιο δεν του το χα,μπανιο παρα πολυ καλο ειχε ανετο χωρο κρεβατι ανθρωπινο,σιγουρα αξιζε τα 5 και θα αξιζε και τα 10
Noμίζω ότι αναφέρεσαι στο ξενοδοχείο Ατρεμίσιον που είναι στην οδό Βερανζέρου με χάλια κριτικές και απέναντι έχει ένα καφενείο ουζερί που λέγεται "Ζίτσα" που αράζουνε <εργαζόμενα κορίτσια>.Εγώ είχα πάει στην πλατεία εκεί κοντά στην Ομόνοια που πιατσαρουν στην τρίτης Σεπτεμβρίου και το γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο στενάκι,δεν θυμάμαι όνομα,είναι απέναντι από ένα μικρό καφενείο νομίζω μου είχε πάρει δέκα ευρώ για μισή ώρα.
Ίσως να εξαφανιστούν αυτά γιατί σε κάνα χρόνο θα ανοίξει το παλιό Μινιόν ως συγκρότημα κατοικιών ενώ μέσα στην οδό Δώρου (πίσω από το Μινιόν) ετοιμάζεται νέο ξενοδοχείο...
Υπάρχει το Τίβολι (Τivoli) που βρίσκεται στην Ιερά Οδό πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το ΚΕΒΟΠ αλλα είναι παλιακό της δεκαετίας του '80 και πολλές φορες είναι γαμιστρώνας δηλαδή "ακούς την μάχη"Υπαρχει τιποτε φτηνο, σε αξιοπρεπες ξενοδοχειο, για κανονικη ολοημερη διαμονη, προς Χαιδάρι-Δαφνί;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 3K