σοβαρα?το ελεγα για τον giorgos58 οχι για σενα...αλλα ειδε συμπτωση?ντεκερ εμενα γιωργο με λενε παντως.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 607
- Εμφανίσεις 208K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ολοι μια παρεαναι γαμισετα συνονοματοι ολοι,και συναγωνιστες ολοι.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω παντως απαντησα λιγο παραπανωσοβαρα?το ελεγα για τον giorgos58 οχι για σενα...αλλα ειδε συμπτωση?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το πλαζα στα λαδαδικαΠαιδιά,
έχετε να προτείνετε τίποτε για κανένα hotel δυτικά για να πάω με call girl?
οκ σε καταλαβαμε ρε φιλε....τωρα πες κ ποιο ξενοδοχειο εχειςΠάντως για το ΠΡΙΑΜΟΣ (πρώην) ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ HOTEL που είναι στην ΚΟΜΝΗΝΩΝ, δεν θα ξαναπατήσω. Είχα μια κολλητή που δούλευε εκεί, και την απολύσανε απο reception, και έμαθα ότι παίζουν κάμερες!
Το "Χάρης" που γνωρίζω βρίσκεται απέναντι από τη Νεράιδα στο αεροδρόμιο, στρίβοντας μέσα στο φανάρι προς 113ΠΜΚαλησπερα στην Παρεα.Παιδια ειμαι πολυ - πολυ καινουριος και θα ηθελα βοηθεια απο οποιον ξερει.Ακουσα για καποιο ξενοδοχειο Χαρις στο Ωραιοκαστρο.Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο;Ποιοτητα, τιμες, ασφαλεια, εχεμηθεια ......
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
Και να επεζαν καμερες, για πες μου,τί εγινε?Θα σε απειλησουν?Πως?Για ποιο λόγο?Καταρχην δεν αφηνεις προσωπικα στοιχεια ουτε ζητανε ταυτοτητα...Αλλα και να ζητησουν,ρε συ,οι φτωχομπινεδες πανε εκει με 35 και 40€....Αν ειναι να εκβιασουν κανεναν,αυτους θα εκβιαζαν?Οι λεφταδες θα πανε στα μεγαλα,τα χλιδατα ,τα καλα ξενοδοχεια....Πάντως για το ΠΡΙΑΜΟΣ (πρώην) ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ HOTEL που είναι στην ΚΟΜΝΗΝΩΝ, δεν θα ξαναπατήσω. Είχα μια κολλητή που δούλευε εκεί, και την απολύσανε απο reception, και έμαθα ότι παίζουν κάμερες!
Μερικοί εδώ είναι..
Το "Χάρης" που γνωρίζω βρίσκεται απέναντι από τη Νεράιδα στο αεροδρόμιο, στρίβοντας μέσα στο φανάρι προς 113ΠΜ
Το ΧΑΡΗΣ είναι στην κορυφη του Ωραιόκαστρου φένεται ακόμα και απο τον περιφεριακό στο υψος του ΤΙΤΑΝ είναι απο τα ιστορικότερα ξενοδοχεια ημιδιαμονής καθαρό, εχεμηθο, και με τιμες μεσα στον ανταγωνισμό, έχω πάει δυο-τρεις φορές
δικο σου ειναι φιλε η εκει δουλευεις?Το ΧΑΡΗΣ είναι στην κορυφη του Ωραιόκαστρου φένεται ακόμα και απο τον περιφεριακό στο υψος του ΤΙΤΑΝ είναι απο τα ιστορικότερα ξενοδοχεια ημιδιαμονής καθαρό, εχεμηθο, και με τιμες μεσα στον ανταγωνισμό, έχω πάει δυο-τρεις φορές
lefkaslion
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
υπαρχει καποιο ξενοδοχειο ημιδιαμονης στο βαρδαρη?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις