Νέα

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 607
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
779
Πόντοι
4.535
ότι δηλαδή τραβάει βιντεο από τους καθρεφτες στο ταβανι.

Ωραία... άρα καλά έκανα και κοιτούσα ταβάνι... κατευθείαν το πουλάκι! Α ρε σταρ θα γίνω και θα με ζητάτε!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ωραία... άρα καλά έκανα και κοιτούσα ταβάνι... κατευθείαν το πουλάκι! Α ρε σταρ θα γίνω και θα με ζητάτε!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μηπως θελει κρεμασμα κανενα σεντονι  :think: εγω προχθες που πηγα στο plaza κοιτουσα μην τυχον και εχει καπου καποια καμερα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν υπαρχει καμερα οσο κ να την ψαχνεις δεν μπορεις να την βρεις με τιποτα.εγω ειχα παει κ με την κοπελα μου......λες να μας κανουν προταση κ τους δυο μαζι για καμια σκηνη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αν υπαρχει καμερα οσο κ να την ψαχνεις δεν μπορεις να την βρεις με τιποτα.εγω ειχα παει κ με την κοπελα μου......λες να μας κανουν προταση κ τους δυο μαζι για καμια σκηνη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να μας κανουν προταση για σκηνη ? :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες εγω προτιμω να δινω κανενα φραγκο παραπανω παρα να πηγαινω σε αυτα.ασε που κανα 2 φορες επεσα πανω και σε γνωστους,και ο ενας με επριζε να του κανω και πασα την γκομενα που ειχα.η θεσσαλονικη δυστηχως παραμενει μικρη πολη ακομα σε τετοια θεματα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαγκες εγω προτιμω να δινω κανενα φραγκο παραπανω παρα να πηγαινω σε αυτα.ασε που κανα 2 φορες επεσα πανω και σε γνωστους,και ο ενας με επριζε να του κανω και πασα την γκομενα που ειχα.η θεσσαλονικη δυστηχως παραμενει μικρη πολη ακομα σε τετοια θεματα.
καλα σιγουρα ειναι καλυτερα να πας σε ξενοδοχειο οχι τετοιου τυπου κ εγω το γουσταρω περισσοτερο αλλα μην ξεχνας οτι οπου κ να πας παλι υπαρχει περιπτωση να γινεις πορνοσταρ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν γυρισα τσοντα στα νιατα τωρα που εγινα πορνογερος? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:δεν ξερω τι ηλικια εχεις αν θυμασαι το Μαρινα που το λεγαν πρωτα ειχε στον 7 οροφο καφετερια και στον 6 οροφο γυναικες ερχοταν το γκαρσον και παραγγελναμε γυναικα αντι για καφε η  ποτο,αφου δεν με γραψανε σε βιντεο τοτε να κυκλοφορουν τωρα τα βιντεακια παλι καλα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν γυρισα τσοντα στα νιατα τωρα που εγινα πορνογερος? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:δεν ξερω τι ηλικια εχεις αν θυμασαι το Μαρινα που το λεγαν πρωτα ειχε στον 7 οροφο καφετερια και στον 6 οροφο γυναικες ερχοταν το γκαρσον και παραγγελναμε γυναικα αντι για καφε η  ποτο,αφου δεν με γραψανε σε βιντεο τοτε να κυκλοφορουν τωρα τα βιντεακια παλι καλα
ποτε δεν ξερεις,μπορει να περιμενουν να γινεις πρωθυπουργος κ μετα να βγαλουν τα σκανδαλα

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε το θυμαμε και εχω παει στο μαρινα.αλλες εποχες τοτε, ακομα δεν επαιζαν ουτε κινητα  τοτε,κρυφες καμερες θα υπηρχαν?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω παιδια δεν το θυμαμαι γιατι ειμαι σχετικα μικρος......

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ποτε δεν ξερεις,μπορει να περιμενουν να γινεις πρωθηπουργος κ μετα να βγαλουν τα σκανδαλα
Πρωθυπουργος ναι παρα λιγο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε το θυμαμε και εχω παει στο μαρινα.αλλες εποχες τοτε, ακομα δεν επαιζαν ουτε κινητα  τοτε,κρυφες καμερες θα υπηρχαν?
Καλες εποχες τοτε και το χιλιαρικο επιανε τοπο,και να ειχαν καμερες κρυφες και φανερες της γνωριζαμε τοτε??

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειχε ακομα ενα τετοιο ξενοδοχειο διπλα νομιζω που ηταν ετσι.σερραιος το ελεγαν αν θυμαμε καλα?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ειχε ακομα ενα τετοιο ξενοδοχειο διπλα νομιζω που ηταν ετσι.σερραιος το ελεγαν αν θυμαμε καλα?
Ναι αλλα ονομα δεν θυμαμε,και τριγυρω κυκλοφορουσαν γυναικες που της επαιρνες αμεσως και με λιγα λεφτα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
779
Πόντοι
4.535
Έλσ βρε για μας νομίζετε τις έχουν; Όρεξη μας έχουν... για κανέναν πλούσιο, διάσημο ή τον πρωθυπουργό! Τώρα εμείς...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Έλσ βρε για μας νομίζετε τις έχουν; Όρεξη μας έχουν... για κανέναν πλούσιο, διάσημο ή τον πρωθυπουργό! Τώρα εμείς...
μα αυτο ειπα οτι σε λιγο που ο γιωργος θα γινει πρωθυπουργος τοτε θα δουμε κ τα βιντεακια του......νεος ζαχοπουλος

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι και ζαχοπουλος ρε.αυτος τον επαιρνε κανονικα,και γαμουσε το παρταλι γιατι του εκανε τις ανωμαλιες του.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
μα αυτο ειπα οτι σε λιγο που ο γιωργος θα γινει πρωθυπουργος τοτε θα δουμε κ τα βιντεακια του......νεος ζαχοπουλος
Αααααααααααα οσο θα δης εμενα, αλλο τοσο και τον αλλον  ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι και ζαχοπουλος ρε.αυτος τον επαιρνε κανονικα,και γαμουσε το παρταλι γιατι του εκανε τις ανωμαλιες του.
ρε μην κολλας στις λεξεις....κ σενα γιωργο σε λενε η απλα το ειπες για τον αλλον γιωργο?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ντεκερ εμενα γιωργο με λενε παντως.

Stories

Νέο!

Stories