Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.407
- Πόντοι
- 266
για μια βραδια ξες ποσο παει;40 - 60 ευρο το 3ωρο παει στην ανδρομεδα
και δεν ζητανε ταυτοτητα
για μια βραδια ξες ποσο παει;40 - 60 ευρο το 3ωρο παει στην ανδρομεδα
και δεν ζητανε ταυτοτητα
Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο, απλα δωματια και παλιο ξενοδοχειο ειναιΠαιδιά να ρωτήσω κάτι για το Plaza? Τα δωμάτια του είναι σαν το Πρίαμος? Η είναι συμβατικά κανονικού ξενοδοχείου? Θέλω να πάω με μια κυρία και δεν θέλω να δείχνει πολύ μπουρδελοξενοδοχείο. Αν θελετε ενημερώστε με. Μην αισθανθεί ασχημα
Το ωκεανίς ξέχνα το... πολύ φάτσα κάρτα βγαίνεις καρντάσι![Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου για 3 ξενοδοχεια στα ανατολικα.Το πρωτο ειναι το Ωκεανις στην αρετσου,το δευτερο το Χαρης διπλα στην πυλη της 113πμ(αεροδρομιο)και το τριτο ειναι το Ιρις διπλα στις καλοκαιρινες Μουσες.Αν μπορει καποιος να μας πει τιμες,συνθηκες,περιβαλλον,διακριτικοτητα κτλ.
ειναι και ενα στο ωραιοκαστρο δεν θυμαμαι ονομα το οποιο καθημερινες εχει καλες τιμες, ειχα νοικιασει σουιτα με 60 ευρω αν δεν κανω λαθος με τζακουζι τεραστιο δωματιο τριπλο κρεββατι χλιδα ολα τζακι δεν θυμαμαι ομως να ειχεΤο βυζαντιο οντως ειναι καλο εχω παει.
Απλα εψαχνα για καποιο με τζακι, απομερο και σχετικα κοντα,οποτε νομιζω πως εκει θα παω εκτος αν ξερετε κατι καλυτερο.
Τουλαχιστον θα γλιτωσω το ταξιδι προς χολ/ντα (χαλκιδικη)
Το βυζαντιο οντως ειναι καλο εχω παει.
Απλα εψαχνα για καποιο με τζακι, απομερο και σχετικα κοντα,οποτε νομιζω πως εκει θα παω εκτος αν ξερετε κατι καλυτερο.
Τουλαχιστον θα γλιτωσω το ταξιδι προς χολ/ντα (χαλκιδικη)
κακο ειναι ρε μπαοκι; μπορει να θελει να ψησει καμια ...μπριτζολα η να καψει τα ρουχα του γιατι οταν τελειωσει ο τυπος θα ειναι ντεμοντετζακι...; :o :o :o :o :o
τανια??ειναι και ενα στο ωραιοκαστρο δεν θυμαμαι ονομα το οποιο καθημερινες εχει καλες τιμες, ειχα νοικιασει σουιτα με 60 ευρω αν δεν κανω λαθος με τζακουζι τεραστιο δωματιο τριπλο κρεββατι χλιδα ολα τζακι δεν θυμαμαι ομως να ειχε
οχι νομιζω πρεστιζτανια??
to tania βγαλτο απο τη λιστα,ειναι.galaxy,tania,lions(σουπερ αλλα οχι απο οτι ξερω )