απο τα καλυτερα δυτικαΠαιδια τι παιζει με το πρεστιζ στο ωραιοκαστρο ?
Ειναι σιγουρα ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 607
- Εμφανίσεις 208K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
για ιρις εχω αποψη αν κ πηγα πριν αρκετα χρονια..πολυ καλο,καθαρο κ καβατζομενο εκει πισω απο τιμες δεν θυμαμε καθολου[Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου για 3 ξενοδοχεια στα ανατολικα.Το πρωτο ειναι το Ωκεανις στην αρετσου,το δευτερο το Χαρης διπλα στην πυλη της 113πμ(αεροδρομιο)και το τριτο ειναι το Ιρις διπλα στις καλοκαιρινες Μουσες.Αν μπορει καποιος να μας πει τιμες,συνθηκες,περιβαλλον,διακριτικοτητα κτλ.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Τελικά υπάρχει κανένα ξενοδοχείο που να κανονίζει κατάσταση με δικές του γυναίκες!!!
Αν βρεις ψάχνω και εγώ...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αν χαρτζιλικώσεις σε αρκετά γίνεται.Αλλά τόσα γραφεία και ανεξάρτητες υπάρχουν γιατί να ψαχτείς εκεί?Θα σου πασάρουν απ όπου τους τα χώνουν.Αν βρεις ψάχνω και εγώ...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Αν χαρτζιλικώσεις σε αρκετά γίνεται.
Πόσο αρκετά; Σε περιφερειακό πολύ γνωστό ξενοδοχείο αλυσίδας ούτε τους υπαινιγμούς δεχόταν...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δε το κάνουν σε "αγνώστους"Πόσο αρκετά; Σε περιφερειακό πολύ γνωστό ξενοδοχείο αλυσίδας ούτε τους υπαινιγμούς δεχόταν...
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Δε το κάνουν σε "αγνώστους"
Εμ αυτό είναι το θέμα... σαν τα ιδρύματα που ξέρουμε Χάουζ. Αν δεν σε ξέρουν. Μα πέρνα με μια μίνι συνέντευξη και μετά... αν δεν μου κάνεις την τιμή δεν θα γίνω γνωστός σου ποτέ...
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
στο χοτελ ''ΑΡΓΩ'' τι παιζει στο κεντρο??? εχει παει κανεις?? τι τιμες παιζοθν?? γενικα σε αυτα τα παρακμιακα τι τιμεσ παιζουν???
Να πω για το ''ΑΡΓΩ'' που επισκέφθηκα πρόσφατα πως η τιμή είναι 25€ είτε κάτσεις 1 ώρα είτε διανυκτερεύσεις.Παρακμή το όλο σκηνικό αλλά για την δουλειά που το χρειάζεσαι
είναι μια χαρά. Τα κρεβάτια έχουν την συνήθεια να τρίζουν.
Καλτ φιγούρα ο τύπος στην ρεσεψιον.
Επίσης να πω για το ξενοδοχείο REX απέναντι σχεδόν απο τον σταθμό.45-50€ (ανάλογα τα κέφια τους) η διανυκτέρευση,μάλλον πολλά τα λεφτά γι αυτό που προσφέρουν.Τα δωμάτια τουλάχιστον καθαρά και
έχεις χώρο για διάφορα.Φιλικό πάντως το προσωπικό και ειδικά τα παιδιά στην ρεσεψιόν.
Ένα ακόμα ξενοδοχείο του κέντρου που έχω ''τιμήσει'' είναι το europa,τιμή 25-30€ ανάλογα για τι το θέλεις.Ωραίο το περιβάλλον μέσα.
Τέλος το ξενοδοχείο Καστοριά, άλλο ένα παρακμάζον ξενοδοχείο που δεν λέει πολλά.Τιμή 30€ (αν θυμάμαι καλά) και τίποτα το ιδιαίτερο.Ψιλοβρώμικο και γενικά θέλει προσοχή :-.
Επίσης να πω για το ξενοδοχείο REX απέναντι σχεδόν απο τον σταθμό.45-50€ (ανάλογα τα κέφια τους) η διανυκτέρευση,μάλλον πολλά τα λεφτά γι αυτό που προσφέρουν.Τα δωμάτια τουλάχιστον καθαρά και
έχεις χώρο για διάφορα.Φιλικό πάντως το προσωπικό και ειδικά τα παιδιά στην ρεσεψιόν.
Ένα ακόμα ξενοδοχείο του κέντρου που έχω ''τιμήσει'' είναι το europa,τιμή 25-30€ ανάλογα για τι το θέλεις.Ωραίο το περιβάλλον μέσα.
Τέλος το ξενοδοχείο Καστοριά, άλλο ένα παρακμάζον ξενοδοχείο που δεν λέει πολλά.Τιμή 30€ (αν θυμάμαι καλά) και τίποτα το ιδιαίτερο.Ψιλοβρώμικο και γενικά θέλει προσοχή :-.
orexatos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλησπερα,σκεφτομαι να παω μια γκομενα στο βυζαντιο,τι εχετε να πειτε?
ειχα παει την πρωτη φορα στο ανδρομεγα αλλα εκει,πολυ ωραιο αλλα που να βρεις να παρκαρεις?
απο διακοσμηση τι λενε τα δωματια?καθαριοτητα?τιμες?
ειχα παει την πρωτη φορα στο ανδρομεγα αλλα εκει,πολυ ωραιο αλλα που να βρεις να παρκαρεις?
orexatos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κανενας φιλος να βοηθησει?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δε μπορείς να μπεις στο σάτ του ξενοδοχείου να δεις φωτό κλπ?Ούτε να πάρεις ένα τηλέφωνο να μάθεις τιμές?Πλάκα μας κάνεις?
orexatos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δε μπορείς να μπεις στο σάτ του ξενοδοχείου να δεις φωτό κλπ?Ούτε να πάρεις ένα τηλέφωνο να μάθεις τιμές?Πλάκα μας κάνεις?
καλα μια ερωτηση εκανα,αν δεν θες να πεις αστο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Στο μπουρδέλα ξέρεις να μπαίνεις φορτηγατζή να ψάξεις όμως όχι,θες να μας πρήζεις τα ρχίδια κάθε τρεις και λίγο.
#availability_target
#availability_target
orexatos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποιος σε επριξε ρε συ τα αρχιδια?οκ αστο δεν ξαναασχολουμαι με την παρτη σου!
αν ενοχλουν οι πληροφοριες πες το
αυτα τα ειδα ηδη,διαβασε πρωτα τι ρωτησα και μετα απαντα!
απο θεμα ημιδιαμονης!
αν ενοχλουν οι πληροφοριες πες το
αυτα τα ειδα ηδη,διαβασε πρωτα τι ρωτησα και μετα απαντα!
απο θεμα ημιδιαμονης!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τι ρώτησες βρε παπάρα?Και τι δε σου απαντήσαμε?καλησπερα,σκεφτομαι να παω μια γκομενα στο βυζαντιο,τι εχετε να πειτε?
1.Δια διακόσμηση μπηκες στο σάιτ και δεν είδες φωτό?
2.Για καθαριότητα σου εβαλα σχόλια από το booking.com
3.Ένα τηλέφωνο να πάρεις να ρωτήσεις τιμές για ημιδιαμονή δεν παίζει?
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απο τα εκτος πολης νομιζω ειναι και το Αφροδιτη στους Ταγαραδες
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Δηλαδη στο ''ΑΡΓΩ'' 25 ευρω η διανυκτερευση?? σιγουρα πραγματα?? το μονοκλινο φανταζομαι ε?? ρε συ με γκομενα αν πας λεει να παρεις μονοκλινο??? ψιλοξεφτιλα δεν ειναι?? απο την αλλη δεν εχω σπιτι ,ουτε και αυτη και την βγαζω σε αυθημερον διανυκτερευσεις!! το ''ΚΑΣΤΟΡΙΑ'' γιατι θελει προσοχη?? γενικα τι μοθ προτεινεις?? μονοκλινο για μια διανυκτερευση με την γκομενα 25 ευρω?? η δικλινο?? αλλα τα διπλασια στο δικλινοΝα πω για το ''ΑΡΓΩ'' που επισκέφθηκα πρόσφατα πως η τιμή είναι 25€ είτε κάτσεις 1 ώρα είτε διανυκτερεύσεις.Παρακμή το όλο σκηνικό αλλά για την δουλειά που το χρειάζεσαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις