μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Και η γνώμη μου εννοείται είναι,ΓΑΜΑ σαν να μην υπάρχει αυριο
Εδω ειναι το κυριακατικο ετσι;δεν εκανα λαθοςκυριακη σημερα τυποι
στηριζουμεAllez les bleus ρε νιαμου.
Θα συνγωνήσω απόλυτα με τον φίλο Hatsumi... την ίδια κίνηση έκανα και είχε 100% επιτυχία!...Δώσε πόνο μεγάλε! Αφού λέτε και για τα σεξουαλικά μπορείς άνετα να κάνεις μια νύξη. Πες της ότι αν δεν ήσουν ξαδέρφη μου θα ήθελα να κάνω κάτι ερωτικό μαζί σου! Αν σου πει ότι και αυτή θα έκανε κάτι μαζί σου, την φέρνεις κοντά σου και κάνεις απότομη κίνηση για γλωσσόφιλο. Εκεί 99% θα γαμήσεις
Μην μας αφηνεις στην γλυκα.Θα συνγωνήσω απόλυτα με τον φίλο Hatsumi... την ίδια κίνηση έκανα και είχε 100% επιτυχία!...
Εδω ειμαι τυπε!!!!!τυπε που χαθηκες παλι παντρεμενος ανθρωπος δεν ντρεπεσαι :S :S :S
Ειχα κάνει κίνηση πριν ένα χρονο ξεκίνησα να την φιλάω στον λαιμό και να κατεβαίνω προς τα κάτω και τραβήχτηκε γυριζει και μου λέει τι κάνεις πας να με πηδήξεις? Λέω συγγνώμη και δεν το ξανά αναφέραμε ποτε..
Τυπε ειναι φανερο οτι σου αρεσει να τον παιζεις με αυτην την φαντασιωση
Το μονο πραγματικο απο αυτα που εγραψες ειναι οτι τον παιζεις φαντασιωνοντας καποια ξαδερφη σου
Αυτην εχει σχεση ... εσυ εχεις μακροχρονια με την παλαμη σου
Ποτε δεν προκειται να την γαμησεις εκτος αν την βιασεις κατι που ειναι δυσκολο αφου κατα πασα πιθανοτητα σε αποφευγει γιατι ξερει ποσο διαστραμμενος εισαι :o
Τυπε μην το παίρνεις προσωπικά όλοι ανώμαλοι-διεστραμμένοι είμαστε εδώ μέσα, άσε που το 90% θα ήθελαν να γαμήσουν την μουναρα ξαδέλφη τους, βέβαια μόνο ενα 10% εχει το θάρρος να το παραδεχθεί.
Καλησπέρα θέλω να πηδήξω την ξαδέρφη μου δεν μπορώ άλλο να το σκέφτομαι να της το πω στα ίσια λέτε?
Κ αυτήν μου έχει δώσει κάποια σημάδια αλλά μπορεί να είναι λάθος και να κάνω μλκια.
Το θέμα ομως είναι μαζί με έναν μλκ και εγώ έχω σχέση αλλά κάνουμε πολλά πράγματα οι 2 μας όπως θάλασσα καφέ ποτό ψώνια γενικά είμαστε πολύ κοντά και τα λέμε όλα μεταξύ μας ακόμα και λεπτομερειες για το πώς πηδιεται μου λέει 29 αυτή 32 εγώ μουναρα ψηλή αδύνατη κωλαρα βυζάρες μεγαλες..
Μάλλον δεν θα το τολμήσω γιατί θα την χάσω μετά δεν είναι χαζή ούτε κανένα πουτανακι σπουδαγμένη με μεταπτυχιακά την δουλειά της την παρέα της δεν έχω που αλλού να το πω για να πάρω γνώμη οπότε το γράφω εδω!
Να της πω στα ίσια θέλω να σε πηδήξω το σκέφτομαι από το πρωί ως το βράδυ η να αφήσω τα πράγματα όπως έχουν?
Εγω παντως δεν εχω τετοια θεματα τύπε γιατι δεν εχω ξαδερφη.Τυπε μην το παίρνεις προσωπικά όλοι ανώμαλοι-διεστραμμένοι είμαστε εδώ μέσα, άσε που το 90% θα ήθελαν να γαμήσουν την μουναρα ξαδέλφη τους, βέβαια μόνο ενα 10% εχει το θάρρος να το παραδεχθεί.
Εσκασε το κυριακατικο θεμαΚαλησπέρα θέλω να πηδήξω την ξαδέρφη μου δεν μπορώ άλλο να το σκέφτομαι να της το πω στα ίσια λέτε?
Κ αυτήν μου έχει δώσει κάποια σημάδια αλλά μπορεί να είναι λάθος και να κάνω μλκια.
Το θέμα ομως είναι μαζί με έναν μλκ και εγώ έχω σχέση αλλά κάνουμε πολλά πράγματα οι 2 μας όπως θάλασσα καφέ ποτό ψώνια γενικά είμαστε πολύ κοντά και τα λέμε όλα μεταξύ μας ακόμα και λεπτομερειες για το πώς πηδιεται μου λέει 29 αυτή 32 εγώ μουναρα ψηλή αδύνατη κωλαρα βυζάρες μεγαλες..
Μάλλον δεν θα το τολμήσω γιατί θα την χάσω μετά δεν είναι χαζή ούτε κανένα πουτανακι σπουδαγμένη με μεταπτυχιακά την δουλειά της την παρέα της δεν έχω που αλλού να το πω για να πάρω γνώμη οπότε το γράφω εδω!
Να της πω στα ίσια θέλω να σε πηδήξω το σκέφτομαι από το πρωί ως το βράδυ η να αφήσω τα πράγματα όπως έχουν?
Καλησπέρα θέλω να πηδήξω την ξαδέρφη μου δεν μπορώ άλλο να το σκέφτομαι να της το πω στα ίσια λέτε?
Εγω τυπε εχω τρεις που είναι ωραίες γυναίκες, τώρα πια είναι μεγάλες με παιδιά αλλά στα νιάτα τους φύσαγαν!Εγω παντως δεν εχω τετοια θεματα τύπε γιατι δεν εχω ξαδερφη.
Αλλά αναρωτιεμαι, ολωνων οι ξαδελφες ειναι μουναρες? Δεν εχει κανενας ασχημη ξαδελφη?
Εδω είσαι! Η δικιά μου ούτε με σακούλαΕγω παντως δεν εχω τετοια θεματα τύπε γιατι δεν εχω ξαδερφη.
Αλλά αναρωτιεμαι, ολωνων οι ξαδελφες ειναι μουναρες? Δεν εχει κανενας ασχημη ξαδελφη?