kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Βαλε ταξη εδω μεσα
αν ήμουν μοντ θα είχαμε συστηματάκια εδώ μέσα ;)
Βαλε ταξη εδω μεσα
εγω συνηθως παιζω αμυνα ζωνη και 3-5-2 με κρυφο λιμπερο
Αμα τραβηξει το καλωδιο απ το πισι....θα πεσει το σαιτ
Εγω αυτο ξερω![]()
σε εξαιρετικό δρόμο λάιφ σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ δρόμο![]()
![]()
Μην περιμενειs τον διορισμο.....Ιδρυσε Πολιτοφυλακη και κανε παιχνιδιαν ήμουν μοντ θα είχαμε συστηματάκια εδώ μέσα ;)![]()
Δεν θελει να το φτασει στα ακρα.......Ειναι ψυχραιμοs....Πιθανον να ειναι και ταπι.....110 η φορθνετ![]()
![]()
εγω συνηθως παιζω αμυνα ζωνη και 3-5-2 με κρυφο λιμπεροαν ήμουν μοντ θα είχαμε συστηματάκια εδώ μέσα ;)![]()
Μην περιμενειs τον διορισμο.....Ιδρυσε Πολιτοφυλακη και κανε παιχνιδι
Λακη φαντάζομαι να ξέρεις οτι αυτή η κατάθεση ψυχής θα γίνει κοπι πειστ σε πολλά φύλλα εξέλ χρηστών εδώ μεσα για γληγορη αναζήτησή και περαιτέρω χρήση μελλοντικά ....
Το δικό του πάντως ...οπως βλέπεις δυστυχώς δεν διακοπτει τη λειτουργία του![]()
Ναι,Ford.Μάβερικ ;;;
Υπάρχει μάβερικ εδώ μέσα ;;;
τιποτα δεν εισαι κοσνικ , και ποτέ δεν θα εισαι κατι , σορρυ μαν που το μαθαινεις απο μενα και σου τσαλαπατάω τα ονειρα![]()
εδώ μέσα έχω εξουσία πάνω σου μαν το νικ σου εξαρτάται από την διάθεσή μου ;)
λιμπερο=μαβερικ
λακη εχεις σκεφτει οτι μπορει αυτοι που σε πολιορκουν να ειναι ερωτευμενοι μαζι σου;Οι φανατικοί μου, τα ξέρουν αυτά ....
σε προκαλώ να με προκαλέσεις όμως να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες![]()
σε προκαλώ να με προκαλέσεις όμως να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες![]()
o gl,οδηγεί φορντ μάβερικ,τίποτα δεν ξέρεις?ποιός είναι ο φορντ μάβερικ ρε ;;;
εδω μεσα ειναι ολα ειναι αερας κοπανιστος μαν , και εσυ καυσαέριο
το πιο κοντινο σε εξουσια που εχεις ζησει εσυ ειναι οταν λες στην βλαχα μεσα στο παγκο του σουπερ μαρκετ να σου κοψει τυρι του τοστ.
Σε ολη την υπολοιπη ζωη σου εντολες εκτελείς![]()
λακη εχεις σκεφτει οτι μπορει αυτοι που σε πολιορκουν να ειναι ερωτευμενοι μαζι σου;