aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις περάσει ούτε απ έξω απ την Οδοντιατρική Αθηνών!!!Κι όχι γιατί αντί για 5χρόνια που είναι το πρόγραμμα σπουδών...το κανες 12!!Αθήνα ... γιατί ;;;
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις περάσει ούτε απ έξω απ την Οδοντιατρική Αθηνών!!!Κι όχι γιατί αντί για 5χρόνια που είναι το πρόγραμμα σπουδών...το κανες 12!!Αθήνα ... γιατί ;;;
ωραιος ο τυπος
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις περάσει ούτε απ έξω απ την Οδοντιατρική Αθηνών!!!Κι όχι γιατί αντί για 5χρόνια που είναι το πρόγραμμα σπουδών...το κανες 12!!
Πάλι να τους ξεφτιλίσεις θέλουνΜετά πήρα και πτυχίο ιατρικής.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΟΣΟ Ο ΠΕΛΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ;;;
Έχεις καμία ερωτησούλα ;;;;
Να πάρω έτσι μερικές κυλότες πάλι .....
Άστο!!Δεν κλέβω εκκλησίεςΜετά πήρα και πτυχίο ιατρικής.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΟΣΟ Ο ΠΕΛΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ;;;
Έχεις καμία ερωτησούλα ;;;;
Να πάρω έτσι μερικές κυλότες πάλι .....
Και πριν εμφανιστεις κιολας, φαντασου...Πάλι ανάψανε τα αίματα???![]()
Άστο!!Δεν κλέβω εκκλησίες
:-* :-* :-*Και πριν εμφανιστεις κιολας, φαντασου...
Ρε κεφάλα ποιός νορμάλ Οδοντίατρος με στοιχειώδεις γνώσεις ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ κάνει ΑΚΑ σε μπουρδέλα;;Τι σχέση έχεις με την οδοντιατρική ρε παπάρι ;;;
Σπούδασες κι εσύ εκεί ;;;;
Αν ναι , κάνε ερωτήσεις ....
και θα κάνω κι εγώ ....
πότε σπούδασες ;;;
Γιατι???.....Ποτε σβησανε ???Πάλι ανάψανε τα αίματα???![]()
Ρε κεφάλα ποιός νορμάλ Οδοντίατρος με στοιχειώδεις γνώσεις ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ κάνει ΑΚΑ σε μπουρδέλα;;![]()
σοβαρες καταγγελιες αυτες τυπε,εχεις στοιχεια;Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις περάσει ούτε απ έξω απ την Οδοντιατρική Αθηνών!!!Κι όχι γιατί αντί για 5χρόνια που είναι το πρόγραμμα σπουδών...το κανες 12!!
Εσύ σε παλαιότερα ποστ...και μάλιστα διαρυγνείεις τα ιμάτια σου πως είναι ασφαλές για ΣΜΝΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΚΑ ρε μαλάκα ;;;;;;
άντε γαμήσου .....
και σε ρδέλα ;;;;
Πάλι να τους ξεφτιλίσεις θέλουν
Πάλι ανάψανε τα αίματα???![]()
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά.
Ας γράφει για μένα.
Τέλος από μένα.
Κάνει το μαλάκα. Λες και του είπα , να μην γράφει στο φόρουμ.
Αυτό που ξεκαθάριζα, είναι ότι δεν θέλω διάλογο μαζί του
και δεν μπορεί να με υποχρεώσει κανείς να κάνω διάλογο με γαμημένους , Ξ.Π.Γ κτλ κτλ
Εσύ σε παλαιότερα ποστ...και μάλιστα διαρυγνείεις τα ιμάτια σου πως είναι ασφαλές για ΣΜΝ
κ μενα μου λειψεςέφυγες όπως είσαι
Aπο το θρεντ της την διωχνεις?έφυγες όπως είσαι