The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Επιχειρω ηρωικη εξοδο αν καταλαβατε.
Το: "έξοδο", το βλέπω. Το : "ηρωϊκή", δεν βλέπω.
Επιχειρω ηρωικη εξοδο αν καταλαβατε.
εχει δυο φωτο ,στην μια δαγκωνει και ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου
εχει δυο φωτο ,στην μια δαγκωνει και ενα ζευγαρι γυαλια ηλιουπες του οτι η φωτο που στελνει με το ταχα λαγνο βλεμα ειναι για κλωτσιες ;)
Ρε μην γραφετε τετοια, γιατι σε λιγο θα αρχισω να λαμβανω πμ του στυλ "εμενα γιατι δεν μου εστειλες τις φωτο που λενε?"
Ελα μην εισαι χαζος. Δεν εχω στειλει ποτέ φωτο εδω μεσα.μέχρι να το γράψει αυτό είχες χεστεί όμως ;)
θελει να τον ξεβγαλω εγω μεχρι την πορταΤο: "έξοδο", το βλέπω. Το : "ηρωϊκή", δεν βλέπω.
Ελα μην εισαι χαζος. Δεν εχω στειλει ποτέ φωτο εδω μεσα.
Ελα μην εισαι χαζος. Δεν εχω στειλει ποτέ φωτο εδω μεσα.
Για να ειμαι απολυτως ειλικρινης κιολας, δεν ξερω καν πώς στελνουν φωτο εδω μεσαΔηλαδή, αυτή που στείλατε σε εμενα οταν ειχα Θηλυκό νικ, ήταν μούφα;
Είστε εντελως αφερέγγυος τελικά. >![]()
Παντα προσεχω, ευχαριστω για τη συμβουλη φιλε μουαπό εδώ μέσα θα το μαθαίναμε εμείς όμως και καλοθελητές υπάρχουν και τους ξέρεις ;) πρόσεχε ;)
από εδώ μέσα θα το μαθαίναμε εμείς όμως και καλοθελητές υπάρχουν και τους ξέρεις ;) πρόσεχε ;)
Δώστε τον "στεγνά", Λατρεία μου.![]()
ποιόν να δώσω μαν τον καλοθελητή ή τον άλεξ![]()
Τον καλοθελητή, Λατρεία μου.
ρε ξεφτιλα χοντρε μαλακα και κοτα ταυτοχρονα, τωρα φταιω να βγαλω στη φορα το πμ που μου εστειλες και τι μου ζητησες? καθε φορα που λεω να σου δωσω λιγο αφεση λογω συναδελφικου ανδρισμου, καθε φορα κανεις κατι να αποδειξεις οτι δεν ανηκεις στο ανδρικο φυλλο με παντελονια. αει στο διαολο σε σιχαθηκα.