brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
τυπε ειναι σαν να παει μοντελο σε καστινγκ χωρις μπουκ πλακα κανει τωρα? πως θα κανει καριερα δω μεσα :Sτι ετσι χωρις θρεντ; Με τι μουτρα θα κυκλοφορεις στο μπου![]()
τυπε ειναι σαν να παει μοντελο σε καστινγκ χωρις μπουκ πλακα κανει τωρα? πως θα κανει καριερα δω μεσα :Sτι ετσι χωρις θρεντ; Με τι μουτρα θα κυκλοφορεις στο μπου![]()
Δικια μου είναι η φωτό παιδί μου.
καλή χώνεψη.
Δικια μου είναι η φωτό παιδί μου.
καλή χώνεψη.
εισαι επαγγελματιας???
τι ετσι χωρις θρεντ; Με τι μουτρα θα κυκλοφορεις στο μπουωχ γιατι θρεντ και για μένα ?
κατσε να μπει ο γνωστος εμπειρογνωμονας λοπεζης στους σωματοτυπους να δουμε τι γινεταιΔικια μου είναι η φωτό παιδί μου.
καλή χώνεψη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε μαςκουκλιτσακαμπια, σαυρα ,νυχτεριδα μου
Φωτεινή μη δίνεις σημασία...Γιατί τόσο μένος αγόρι μου?
κοιτα εγω μιλουσα σοβαρα και μου πετας στα μουτρα οτι εισαι εσυ στη φωτο...Γιατί τόσο μένος αγόρι μου?
κατσε θα σε περιλαβω και σενα σε λιγο...Φωτεινή μη δίνεις σημασία...![]()
![]()
Και προφανως δεν υπαρχει περιπτωση να πεφτεις εξωκοιτα εγω μιλουσα σοβαρα και μου πετας στα μουτρα οτι εισαι εσυ στη φωτο...
δεν ειναι μενος,απλα δεν υπαρχει γυναικα μελος εδω που να μην ειναι νυφιτσα...(εξαιρουνται οι επαγγελματιες)
εισαι για κινκυ φασεις???κατσε θα σε περιλαβω και σενα σε λιγο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο βδομαδα που θα φιγουραρει στα τσαρτ του μπου "σκοτεινη αυτη η αγνωστη " θα δινειΦωτεινή μη δίνεις σημασία...![]()
![]()
οχι..ειναι θεσφατον...βεβαια η μαριαννα μετα απο 150 ωρες χειρουργειο εγινε γαμευσιμη...αλλα οι μανισιες ειναι καμπιες...Και προφανως δεν υπαρχει περιπτωση να πεφτεις εξω![]()
![]()
ποσα πιμι εχεις λαβει ηδη?Καμία, γιατί, θα 'πρεπε?
οι μανισιοι τι ειναι, ετσι απο περιεργεια???οχι..ειναι θεσφατον...βεβαια η μαριαννα μετα απο 150 ωρες χειρουργειο εγινε γαμευσιμη...αλλα οι μανισιες ειναι καμπιες...
κοιτα εγω μιλουσα σοβαρα και μου πετας στα μουτρα οτι εισαι εσυ στη φωτο...
δεν ειναι μενος,απλα δεν υπαρχει γυναικα μελος εδω που να μην ειναι νυφιτσα...(εξαιρουνται οι επαγγελματιες)
ποσα πιμι εχεις λαβει ηδη?
τι εννοεις κθουλου???θα κλαψει στο σκαιπ του αλεξ και αυτή τυπε![]()