gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
με δεξιες τσεπεςκατά τα άλλα αριστερή σου λέει![]()
με δεξιες τσεπεςκατά τα άλλα αριστερή σου λέει![]()
γιαλαντζι, μονο στις μασχαλες μαν ;)κατά τα άλλα αριστερή σου λέει![]()
θέλω να σε κάνω να καταλάβεις ότι είσαι σάπια μπορεί μετά να αλλάξεις αλλά πρέπει να το καταλάβεις πρώτα![]()
θέλω να σε κάνω να καταλάβεις ότι είσαι σάπια μπορεί μετά να αλλάξεις αλλά πρέπει να το καταλάβεις πρώτα![]()
Καλά συνέχισε να με επιβεβαιώνεις πλήρως. θα σου στείλω κανα πενηντάρικο να γαμήσεις πάντως για να μην αγχώνεσαι τόσο
Καλά συνέχισε να με επιβεβαιώνεις πλήρως. θα σου στείλω κανα πενηντάρικο να γαμήσεις πάντως για να μην αγχώνεσαι τόσο
είσαι και χαζούλα γράφεις 5 γραμμές αοριστολογίας βγαίνει και η λεζάντα να επικροτήσει και νομίζεις ότι με πείραξε αυτό που έγραψες δεν δίνω σημασία φίλε απλώς θέλω να σου αποδείξω ότι είσαι σάπια ;)
Αντε θα σου στείλω και οδοιπορικά![]()
ετσι φιλε....τελικα αυτά τα θρεντακια μελων είναι πολύ πιασαρικα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι φιλε....
χωριζομαστε σε ζωοφιλους και μη και καυλαντιζουμε...![]()
![]()
![]()
E βεβαια, τωρα που εισεπραξες την παχυλη αποζημιωση αρχισαμε τα χουβαρνταλίκιαΚαλά συνέχισε να με επιβεβαιώνεις πλήρως. θα σου στείλω κανα πενηντάρικο να γαμήσεις πάντως για να μην αγχώνεσαι τόσο
E βεβαια, τωρα που εισεπραξες την παχυλη αποζημιωση αρχισαμε τα χουβαρνταλίκια![]()
ποσα τσεπωσατε φιλε;E βεβαια, τωρα που εισεπραξες την παχυλη αποζημιωση αρχισαμε τα χουβαρνταλίκια![]()
Εγω εκανα αιτηση εξαιρεσης τύπε.ποσα τσεπωσατε φιλε;
αν την στειλουν καπου μακρια, μην σου πω θα βαλει και απο την τσεπη της....Εγω εκανα αιτηση εξαιρεσης τύπε.
Η Ερη ας πει πόσα πήρε.
Εμ εγω τα ελεγα, και μου απαντουσαν καποιοι παντογνωστες με ενα στυλ "ο κοσμος πειναει κι εσας δεν σας αρκουν 800-900 ευρω για δυο μερες δουλεια".αν την στειλουν καπου μακρια, μην σου πω θα βαλει και απο την τσεπη της....
Εμ εγω τα ελεγα, και μου απαντουσαν καποιοι παντογνωστες με ενα στυλ "ο κοσμος πειναει κι εσας δεν σας αρκουν 800-900 ευρω για δυο μερες δουλεια".
Τι να τους πεις και τι να τους εξηγησεις...
μαν είναι ο κλασικός τύπος που όταν πάρει λίγη εξουσία κάνει κατάχρηση, την γνώμη σου ;)
ναι αλλα αν διοριστει στον τοπο της, ειναι σχετικα καλα τα φραγκα..ειδικα για νεους δικηγορους...Εμ εγω τα ελεγα, και μου απαντουσαν καποιοι παντογνωστες με ενα στυλ "ο κοσμος πειναει κι εσας δεν σας αρκουν 800-900 ευρω για δυο μερες δουλεια".
Τι να τους πεις και τι να τους εξηγησεις...