ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δηλαδη δεν του κανει κουκου, πλεον;;;
εφαγε πολυ χαστουκι και κλοτσο και αποφασισε να αλλαξει διαιτολογιο
Ειναι "γιγαντας" ο αχαχου....και μας προεκυψε και συμβουλατορας τωρα....
πλακοφ πριν λιγο πλύθηκα
Αν εγραφες παντως το ιντερνετικο συμπαν.....θα ησουνα ευστοχος.Kαλε μου ΠΡΩΗΝ φιλε (ευτυχως γιατι την μαλακια σου δεν την αντεχει κανεις) - χτυπωντας φιλικα την πλατουλα
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ και ξαναδιαβασε τις μαλακιες που γραφεις συχνα πυκνα ......
Θα καταλαβεις πολλα για σενα ξαναδιαβαζοντας τα ποστ σου και πιστευω θα βρεις την δυναμη να διορθωσεις τις οποιες ατελειες εχεις στον βαθμο που μπορεις
ωστε να μην κρεμιεσαι απο τα @@ κανενος για επιβεβαιωση και αποδοχη και το κυριωτερο θα παψεις να δινεις δικαιωματα να σε περιγελει το συμπαν ;)
Φιλικα
Ο πρωην φιλος σου
πήρα μία φόλα cg ....
πολύ πατάτα ......
κλαίω τα λεφτά μου ...........
Να μην διαβαζει πολλα κομικς.Αυτα παθαινουν οι ρομαντικοι ανδρες, αμα τους πληγωσει καμμια γυναικα, οπως τον φιλο μας... τον αχαχουχα, που τον πληγωσε στο παρελθον η Αγγελικουλα...εφαγε πολυ χαστουκι και κλοτσο και αποφασισε να αλλαξει διαιτολογιο
Καλά... Και αντί να βγείτε καμιά βόλτα να ξεσκάσετε, σηκωθήκατε με ακόμα την προφύλαξη στο πέος, για να απαντήσετε στο Bou;
Ήμαρτον Κύριε.. :S
καλα τον πιστευεις? πες του να γραψει κριτικη να δεις πως εξαφανιζεται
Προμελετημένο, βλέπετε ;)
ηθελε να σας προστατευσει απο την φολα ρε μανΚαλά... Και αντί να βγείτε καμιά βόλτα να ξεσκάσετε, σηκωθήκατε με ακόμα την προφύλαξη στο πέος, για να απαντήσετε στο Bou;
Ήμαρτον Κύριε.. :S
Και κερατας ρε ?
Ηξερα οτι εισαι κοτα και μπασμενος αλλα και κερατας ?
Πας για Ναυαρχος εσυ με τοσα παρασημα ευγε σου !!!!!!
Και κερατας ρε ?ωπ παιχτουρα τι σου ελεγα? λιρα εκατο ειμαι ο κιαρατας.
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΟΥΜΕ ΥΠΕΡΤΙΤΑΝΟΜΕΓΓΙΣΤΕ ΠΑΝΣΟΦΕ ΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥΘα σου υπενθυμισω επισημανσεις που σε αφορουν και δεν ειναι απο μενα μονο, αλλα κι αλλοι σου τα εχουν πει ,ειτε γραψει στο παρελθον.
Αυτα που μου εγραψες,
Αζωρ κοψτου μια δαγκωνια τουσκασμος κουφε. γαβ γαβ κουδουνι πηγαινε να δεις ποιος ειναι
Τον πανε παντως οι γκομενες.Στο φατσοβιβλιο εχει βγει με πολλες.Τις μαμαει και την κανει μετα.....σκασμος κουφε. γαβ γαβ κουδουνι πηγαινε να δεις ποιος ειναι
Ο.Κ.ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΟΥΜΕ ΥΠΕΡΤΙΤΑΝΟΜΕΓΓΙΣΤΕ ΠΑΝΣΟΦΕ ΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥ
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ
Αντε να χαρεις γιατι μου τα εχεις κανει τσουρεκια με τις μαλακιες σου και δεν γουσταρω
Τραβα να κανεις κανα λαικ η καμια καλη παρουσιαση και χεσε με