alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
100 την ωρα?αν με πληρωσεις γιατι οχι
100 την ωρα?αν με πληρωσεις γιατι οχι
και αυτα τα λεω εγω στην ερι
αν με πληρωσεις γιατι οχι
Τύπε, οι της οδοντιατρικής με κατατακτήριες σε ιατρική δεν πάνε για δεύτερο πτυχίο απλά για να <υπάρχει>...αλλά πάνε καθαρά για απόκτηση ειδικότητας γναθοχειρουργικής!!Είναι πολλά τα χρόνια σπουδών για να συλλέγουν απλά πτυχία προς τέρψη προσωπική....μπορεί να λέει και παπάντζες αλλα το ενδεχόμενο να ήθελε για δικούς του λόγους ενα ακόμα πτυχίο που να μην έχει απαραίτητα σχέση με το κυρίως του επάγγελμα δεν παίζει;
Και κάτι τελευταίο για τον Αίσωπο 2014 του bourdelacom.Έχθές για να μαζέψει τ ασυμμάζευτα περί 12ετούς φοίτησης στην Οδοντιατρική...ανέφερε πως μέσα σ αυτά τα 12 χρόνια πήρε και πτυχίο Ιατρικής.Απαντώ για τους μη γνώστες του χώρου:Πτυχίο οδοντιατρικής και ιατρικής λαμβάνουν μόνον όσοιθέλουν ν ακολουθήσουν την ειδικότητα της Γναθοχειρουργικής, που έχει ως προαπαιτούμενο μετά από αλλαγή της νομοθεσίας και τα δυο πτυχία.Λάκη!!μήπως τελικά είσαι και Γναθοχειρουργός...πλην όλων των άλλων και δεν μας το χες πει κι αυτό;;;
τιμη ? εξοδα δικα σου ?
μαύρα μεσάνυχτα εχω αλλα ο Λάκης σε άλλη κουβέντα ειχε πει οτι δεν κάνει σφραγίσματα και τέτοια άρα μάλλον γναθωχειρουργος πρεπει να ειναι άρα......δεν ξέρω αυτός ο μπουστης ο Λάκης με μπερδεύειΤύπε, οι της οδοντιατρικής με κατατακτήριες σε ιατρική δεν πάνε για δεύτερο πτυχίο απλά για να <υπάρχει>...αλλά πάνε καθαρά για απόκτηση ειδικότητας γναθοχειρουργικής!!Είναι πολλά τα χρόνια σπουδών για να συλλέγουν απλά πτυχία προς τέρψη προσωπική....
100 την ωρα?
Αρχηγέ, εσύ τι πιτσιλάς αυτόν τον καιρό;
"Επίσημο" γκομενάκι που στα τρώει;
Πολλές καριολίτσες από λίγο την καθε μία;
Ξερά καμάκια;
επισης εγγραφονται στο τεταρτο ετος απευθειας οποτε πεντε και τρια οκτω.....
θα ρωτησω την γουαιλντ ροουζ και θα σου πω
μαύρα μεσάνυχτα εχω αλλα ο Λάκης σε άλλη κουβέντα ειχε πει οτι δεν κάνει σφραγίσματα και τέτοια άρα μάλλον γναθωχειρουργος πρεπει να ειναι άρα......δεν ξέρω αυτός ο μπουστης ο Λάκης με μπερδεύει
η γουαλντ τα ξερει ολα θα με προσανατολισει ακομα και αν δεν απαντησει και στα δυογια ποιο απο τα 2 ?
τωρα θα αλλαξαν αυτα αν αλλαξαν....καταρχας θεωρω γελοιο να μπει οδοντιατρος στο γ εξαμηνο την στιγμη που οι δυο σχολες εχουν ιδια σχεδον υλη και δομη τα τρια πρωτα χρονια
η γουαλντ τα ξερει ολα θα με προσανατολισει ακομα και αν δεν απαντησει και στα δυο
η γυναίκα του λακη βάζει ρολει με φυσίγγια του λακη για αγριογούρουνατο μονο σιγουρο με τον λακη ειναι οτι και μεσα στο ρολοι της δεη εχει φυσίγγια
Κοίτα τύπε στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις!!!Απλά ξεκαθαρίζω πως η γενική οδοντιατρική δεν είναι γναθοχειρουργική!!Με γναθοχειρουργικά περιστατικά αυστηρά εκ του νόμου ασχολείται ο Γναθοχειρουργός!!Τώρα θα μου πεις πριν κάμποσα χρόνια ένας γεροξούρας άνευ πτυχίου οδοντιατρικής έβαζε οδοντικά εμφυτεύματα με ΟΥΠΑ και τσάκιζε κόσμο!!Οπότε ποτέ μην λες ποτέ.... :Sμαύρα μεσάνυχτα εχω αλλα ο Λάκης σε άλλη κουβέντα ειχε πει οτι δεν κάνει σφραγίσματα και τέτοια άρα μάλλον γναθωχειρουργος πρεπει να ειναι άρα......δεν ξέρω αυτός ο μπουστης ο Λάκης με μπερδεύει
η γυναίκα του λακη βάζει ρολει με φυσίγγια του λακη για αγριογούρουνα
Μαλακίες!Ακόμα και οι υπολογισμοί στην άθροιση είναι λάθος... Εγγράφονται στο 5ο εξάμηνο και δεν ξαναδίνουν κάποια μαθήματα, αλλά αποφοιτούν υποχρεωτικά όταν συμπλρώσουν τα 6 έτη σπουδών!!!
φημες θέλουν να φτιαξε μια μέρα κανελονια με τα φυσίγγια του λακηκαι το σκατοχαρτο θα το περναει πανω απο το φυσίγγι