_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ωχ.Ακριβώς. Γι΄αυτό τον λόγο άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση και ο κ. Λόπεθ να σας έχει πάρει στα σοβαρά.
ωχ.Ακριβώς. Γι΄αυτό τον λόγο άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση και ο κ. Λόπεθ να σας έχει πάρει στα σοβαρά.
Ακριβώς. Γι΄αυτό τον λόγο άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση και ο κ. Λόπεθ να σας έχει πάρει στα σοβαρά.
για σπουδες δεν ειμαι σε θεση να κρινω. για ολα τα υπολοιπα στο 100% εχει ξεβρακωθει πληρως.
σκεψου οτι ξεκινησε με το να παριστανει τον ΟΥΚα και στην πορεια μετα απο πιεστικο ξεβρακωμα ανασκευασε οτι πηγε αλλα εφυγε γιατι...δεν του αρεσε. και σημερα αποκαλυφθηκε οτι δεν εχει κανει ουτε μια μερα φανταρος.
τι να πεις για τον ξεφτιλισμενο.
Ακριβώς. Γι΄αυτό τον λόγο άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση και ο κ. Λόπεθ να σας έχει πάρει στα σοβαρά.
το φορτε μου ηταν οι τσοντες....εχω 10 τερα σκληρου πορνο.....τους πουλαω στην τιμη των 15000 ευρω αμα θελει καποιοςΤσσσσ...
Τα "πέπλα μυστηρίου" ήταν το "φόρτε" σας ανέκαθεν.
ακου να δεις και χωρις ιχνος αστειοτητας, εγω σεβομαι το γεγονος οτι δραστηριοποιηθηκε να κανει κατι να βρει το δρομο του και να ανεξαρτητοποιηθει. σε αντιθεση με αλλες κουραδες της ηλικιας του που καθονται σπιτι επειδη νιωθουν επιστημονες και ζουν με το χαρτζηλικι των γονεων που παραλληλα βριζουν τυπου κοσαμφ.
ο μπολντης τσαλακωθηκε πηρε τη ζωη του στα χερια του και ορθωσε αναστημα. επειδη ακριβως ενηργησε απο το να καθεται εγω τον σεβομαι απο τοτε.
τι λες ρε πλακοφ;αμφισβητεις οτι ειναι οδοντιατρος ο λακις;σε λιγο θα αμφισβητησεις οτι ο λιλας ειναι υπαρκτο προσωποΤο καταλαβαίνεις αμέσως ότι λέει παραμύθια από τον χρόνο που απαντάει.Ψάχνει στο νετ για info και επιστρέφει.Ενίοτε απαντά κι ο gl... ως ανταυτού.
τίποτα κάτι τσούχτρες
τίποτα κάτι τσούχτρεςΈχετε ποναλάκια κ. Νιόνιο;
Το καταλαβαίνεις αμέσως ότι λέει παραμύθια από τον χρόνο που απαντάει.Ψάχνει στο νετ για info και επιστρέφει.Ενίοτε απαντά κι ο gl... ως ανταυτού.για σπουδες δεν ειμαι σε θεση να κρινω. για ολα τα υπολοιπα στο 100% εχει ξεβρακωθει πληρως.
σκεψου οτι ξεκινησε με το να παριστανει τον ΟΥΚα και στην πορεια μετα απο πιεστικο ξεβρακωμα ανασκευασε οτι πηγε αλλα εφυγε γιατι...δεν του αρεσε.
τι να πεις για τον ξεφτιλισμενο.
Δεκτόν, τότε.
ελα ρε μλκ....σταματα τις χαζαμαρες.....σαν παιδακι κανειςΟ Λάκης είναι τόσο γιωτάς και μυρωδιάς...που αν τον ρωτήσεις τι είναι η ξυλοκα'ι'νη, θα σου πει ποκιλία καφέ!!
που είναι η γριέρι να τα δειακου να δεις και χωρις ιχνος αστειοτητας, εγω σεβομαι το γεγονος οτι δραστηριοποιηθηκε να κανει κατι να βρει το δρομο του και να ανεξαρτητοποιηθει. σε αντιθεση με αλλες κουραδες της ηλικιας του που καθονται σπιτι επειδη νιωθουν επιστημονες και ζουν με το χαρτζηλικι των γονεων που παραλληλα βριζουν τυπου κοσαμφ.
ο μπολντης τσαλακωθηκε πηρε τη ζωη του στα χερια του και ορθωσε αναστημα. επειδη ακριβως ενηργησε απο το να καθεται εγω τον σεβομαι απο τοτε.
Ο Λάκης είναι τόσο γιωτάς και μυρωδιάς...που αν τον ρωτήσεις τι είναι η ξυλοκα'ι'νη, θα σου πει ποκιλία καφέ!!τι λες ρε πλακοφ;αμφισβητεις οτι ειναι οδοντιατρος ο λακις;σε λιγο θα αμφισβητησεις οτι ο λιλας ειναι υπαρκτο προσωπο
ακου να δεις και χωρις ιχνος αστειοτητας, εγω σεβομαι το γεγονος οτι δραστηριοποιηθηκε να κανει κατι να βρει το δρομο του και να ανεξαρτητοποιηθει. σε αντιθεση με αλλες κουραδες της ηλικιας του που καθονται σπιτι επειδη νιωθουν επιστημονες και ζουν με το χαρτζηλικι των γονεων που παραλληλα βριζουν τυπου κοσαμφ.
Κολλητε ευχαριστω για τα καλα σου λογια τους ενοχλει η φιλια μας και την πολεμάνε τι καχυποψια ειναι αυτη που έχουν μερικοι??? ελεος