Νέα

Wikileaks: Το ΔΝΤ σχεδίαζε να πιέσει την Ελλάδα με πιστωτική ασφυξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η ηλικια δν κανει τον μαγκα... Το οτι εισαι μεγαλυτερος μου δεν σε κανει καλυτερο μου. Εσυ μου καθαριζεις τα παππουτσια 50χρονος λουστρακος ρακενδυτος κ γω 28 για αυτο βγαζεις τα κομπλεξ σου εδω μεσα. Πες μας τι επαγγελεσαι μην ντρεπεσαι.
Γιατι ρε αλητες δεν δινετε ινφο στον δημοσιογραφο και τον αφήνετε να εκτίθεται;  :jerking: :jerking: :jerking:

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Ξερεις απο ι4 βουβαλοπαιδο.θαλαμοφυλακα σε ειχαν και να πλενεις την λατζα στα μαγειρια.
Βασικα τον κοβω για χαφιεδακο του λοχαγου του, θα τον ειχαν κανα 2ο γραφειο γτ για 1ο δεν τον εκοβε κ θα κανε μια δυο υπηρεσιες τον μηνα λαντζα για να μην λενε οι αλλοι φανταροι αλλα που και που θα τις ετρωγε τις ψιλες του για τα ρουφιανιλικια που εκανε. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
περιμενουμε για το μεταπτυχιακο αλλιως κρυψου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
περιμενουμε για το μεταπτυχιακο αλλιως κρυψου
Τύπε ο ΡικΝτικ πρεπει να ειναι. Τετοιο καψιμο δεν ειναι δυνατον να το εχουν δυο ανθρωποι ταυτοχρονα τον ιδιο αιωνα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κλασικοί χωριάταροι νεοέλληνες.
Ένας χοντρός που τραγουδάει και καπνίζει ταυτόχρονα κι ο χωρις-προσωπικότητα που βαράει παλαμάκια σα τη μαϊμού και κράζει.

Είσαι κάποιος από τους τενεκέδες αυτούς;

δεν εχω ποιητικές ικανότητες επιπλέουσα κουράδα... τα γαμωσταυρίδια τα ρίχνω στο απλό...

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
ποιο πανεπιστημιο το εχει? λινκ με το προγραμμα σπουδων αλλιως κρυψου
Ρε καθυστερα με εχεις για μαλακα? Ενας ελληνας ειμαι στο ετος μου αν σου πω το πανεπιστημιο με βρηκες αμεσως δν ειμαι μαλακας.
Εσυ ομως ακομα δν μας λες τι ρολο βαρας. Επεσα μεσα? πιατσα κανεις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε καθυστερα με εχεις για μαλακα? Ενας ελληνας ειμαι στο ετος μου αν σου πω το πανεπιστημιο με βρηκες αμεσως δν ειμαι μαλακας.

κρυψου ψευτη. θα τρως καλη χλαπατσα πλεον. προστεθηκες στη λιστα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε μηπως εισαι στο Ντιρινταχτα Κολλετζ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε με παροντες πουλί και λοπεζ δεν εχεις καμια ελπιδα. Φτιαξε κλωνο γιατι δεν σε βλεπω καλα.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ρε τυπε ποτε δεν καταλαβα με τι λογικη μπαινει ενας μαλακας με 100 ποστ και πουλαει πονηρια τυπου κανεις πιατσα κ ετσι...
Το τι κανει ο καθενας με 30000+ ποστ το ξερουμε... Εσυ μας πουλας μεταπτυχιακα και παπατζες. Η δωσε αποδειξεις η θα σε κραζουν μεχρι την διαγραφη...
Διαλεξε  :orchestra:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τύπε με παροντες πουλί και λοπεζ δεν εχεις καμια ελπιδα. Φτιαξε κλωνο γιατι δεν σε βλεπω καλα.

εσεις ειστε οι σπουδαγμενοι και πρεπει εγω να τον ξεβρακωνω για μουφα σπουδες? χαμπαρι δεν παιρνετε οταν λενε μπουρδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom