Νέα

Wikileaks: Το ΔΝΤ σχεδίαζε να πιέσει την Ελλάδα με πιστωτική ασφυξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Δουλευα σε ενα αρκετα γνωστο καναλι κ τωρα κανω μεταπτυχιακο για πολεμικος ανταποκριτης στο εξωτερικο. Εσυ σκουπιδιαρης στο δημο καλαμαριας με μεσο?

Α, μάλιστα, σε αυτή την "εκλεκτή" φάρα κάστα ανήκεις χαζοβιολάκο;;;

Κόπηκε το χαρτζιλίκι και γαυγίζεις λοιπόν.

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
κρυψου ψευτη. θα τρως καλη χλαπατσα πλεον. προστεθηκες στη λιστα.
Ρε βλακακο δν ειμαι χθεσινος.. τωρα εσυ προσπαθεις να μου την πεις κ καλα οτι λεω ψεμματα για να αντιδρασω κ να σου πω στοιχεια για μενα. Ρε χαζουλη .... αν δεν μου πεις εσυ τι επαγγελεσαι δν θα ακουσεις ουτε ενα παραπανω στοιχειο απ μενα δεν υπαρχει πιθανοτητα..Κ αν την εχεις δει εδω μεσα γαμαω ταο με αλλους δεξιουληδες νεοφιλελε που φωναζεις για back up σε γελασανε βλακακο , οτι και να λες ξερεις οτι εισαι μια τριχα απ τα αρχιδια μου αν και εισαι μεγαλυτερος μου οπως λες , εχεις τρομερα κομπλεξ ψαξτο..
Με αποκαλεις ψευτη ενω εσυ δν εχεις καν τα αρχιδια να απαντησεις σε αυτο π σε ρωταω..

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
ρε τυπε ποτε δεν καταλαβα με τι λογικη μπαινει ενας μαλακας με 100 ποστ και πουλαει πονηρια τυπου κανεις πιατσα κ ετσι...
Το τι κανει ο καθενας με 30000+ ποστ το ξερουμε... Εσυ μας πουλας μεταπτυχιακα και παπατζες. Η δωσε αποδειξεις η θα σε κραζουν μεχρι την διαγραφη...
Διαλεξε  :orchestra:
Μλκα μου θα κλαψω οικτρα αν δν με πιστευετε εδω μεσα ή αν με διαγραψετε. Ειναι τοσο σπουδαιο να εισαι καποιος στο bou lol ρε βλαξ

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
ο τραμου κοντος, καραφλας και εγω δεξιουλης νεοφιλελες...
Ρε μαλακες μην τον διωξετε αυτόν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δουλευα σε ενα αρκετα γνωστο καναλι κ τωρα κανω μεταπτυχιακο για πολεμικος ανταποκριτης στο εξωτερικο. Εσυ σκουπιδιαρης στο δημο καλαμαριας με μεσο?
εχει ψωμι εδω
να μπω απο το λαπτοπ να χαλβαδιασω;

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μλκα μου θα κλαψω οικτρα αν δν με πιστευετε εδω μεσα ή αν με διαγραψετε. Ειναι τοσο σπουδαιο να εισαι καποιος στο bou lol ρε βλαξ
όταν γραφεις κατι σε νοιαζει αν θα σε πιστεψουν... Οποιος δεν τον νοιαζει δεν αραδιαζει πτυχια  :jerking: :jerking: :jerking:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Ρε βλακακο δν ειμαι χθεσινος.. τωρα εσυ προσπαθεις να μου την πεις κ καλα οτι λεω ψεμματα για να αντιδρασω κ να σου πω στοιχεια για μενα. Ρε χαζουλη .... αν δεν μου πεις εσυ τι επαγγελεσαι δν θα ακουσεις ουτε ενα παραπανω στοιχειο απ μενα δεν υπαρχει πιθανοτητα..Κ αν την εχεις δει εδω μεσα γαμαω ταο με αλλους δεξιουληδες νεοφιλελε που φωναζεις για back up σε γελασανε βλακακο , οτι και να λες ξερεις οτι εισαι μια τριχα απ τα αρχιδια μου αν και εισαι μεγαλυτερος μου οπως λες , εχεις τρομερα κομπλεξ ψαξτο..
Με αποκαλεις ψευτη ενω εσυ δν εχεις καν τα αρχιδια να απαντησεις σε αυτο π σε ρωταω..

Lopez, σε είπε άπλυτο, αυτό σηκώνει γερή καραμούζα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Μπάτσος είναι.

Πες μας για σένα τώρα.

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
όταν γραφεις κατι σε νοιαζει αν θα σε πιστεψουν... Οποιος δεν τον νοιαζει δεν αραδιαζει πτυχια  :jerking: :jerking: :jerking:
Μιλουσαμε σε αλλο θρεντ για ενα θεμα σε σχεση με την δημοσιογραφια δεν το ανεφερα εγω οτι ειμαι δημ ουτε το επεξα μουρη αλλα ο ρουφιανακος ο alex το ειπε εδω μεσα.. Τσπα στην πουτσα μου σας γραφω πιστεψτε αν θελετε αν θελετε οχι. Κ τα παμε γτ βαρεθηκα να μιλαω με τον καθε μλκα π πεταγετε σαν πουτσα για να υποστηριξει τις αλλες πουτσες. Σαν τους αλβανους σε φασαρια ειστε, αυριο παλι ισως ναι ισως οχι αναλογα τα κεφια να γελασω με κανα γκιοζη..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μιλουσαμε σε αλλο θρεντ για ενα θεμα σε σχεση με την δημοσιογραφια δεν το ανεφερα εγω οτι ειμαι δημ ουτε το επεξα μουρη αλλα ο ρουφιανακος ο alex το ειπε εδω μεσα.. Τσπα στην πουτσα μου σας γραφω πιστεψτε αν θελετε αν θελετε οχι. Κ τα παμε γτ βαρεθηκα να μιλαω με τον καθε μλκα π πεταγετε σαν πουτσα για να υποστηριξει τις αλλες πουτσες. Σαν τους αλβανους σε φασαρια ειστε, αυριο παλι ισως ναι ισως οχι αναλογα τα κεφια να γελασω με κανα γκιοζη..
Α συγνωμη τύπε, το ειπες για μυστικό δημοσίως?
Πρωτη φορα ακουσα να ειναι ρουφιανος οποιος μεταφερει κατι που ειπωθηκε δημοσια.
Εχεις μεγαλη πλακα ρε τύπε.
Κι εγω εχω πει σε αλλο θρεντ τι δουλεια κανω.
Αρα σε καθε νεο θρεντ, οποιος γραψει οτι ειμαι δικηγορος μπορω να τον πω ρουφιανο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε σβησε λιγο μαγκια γιατι θα σταξει ο κλανιας σου  :-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σαν τους αλβανους σε φασαρια ειστε, αυριο παλι ισως ναι ισως οχι αναλογα τα κεφια να γελασω με κανα γκιοζη..
Τι να γελασεις ρε απιθανε, που ολοι σε καραμουζιάσανε. Σε φτυνουν, δεν βρεχει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ελα αποτέλεσμα σπασμένης καπότας ... τράβα να γλύψεις τα χύσια από την μούρη σου και κλάψε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Και όταν ένας είναι μόνος του και ΟΛΟΙ του έχουν βγάλει καραμούζα να ξέρεις οτι πάντα είναι ο ΧΑΖΟΣ του χωριού. Θα μάθεις μπαλίτσα στο μπου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπάτσος είναι.

Πες μας για σένα τώρα.

παππουλη θες τη σειρα σου να σε παιξω μπαλιτσα? θα σε ικανοποιησω και σενα. επειδη μας αρεσουν τα τεκμηρια σε αυτο το σαιτ, θα μας πεις και πως προκυπτει. για να παιξουμε ιδια μπαλιτσα θα πω και γω τι δουλεια κανεις και προκαταβολικα τεκμηριωνω οτι προκυπτει απο την παλαιοτερη κοινωνικοτητα σου με εξοδους και σπιτικες βεγκερες που διοργανωνες σε μελη του σαιτ.
αντε να σε κανω να κλαις στα γεραματα επειδη το θες.  :dancing:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   .....ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ,ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΕΣ ΑΧΑΧΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑΣ.....    :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Tι ειστε εσεις οι ελληναρες ρε γαμω τη σκατορατσα μου γαμω? Για αυτο θα τρωτε σκατα μια ζωη ρε. Ρε τυπε βλεπεις ο ανθρωπος γραφει με συγκροτημενο λογο και επιχειρηματα. Και γραφει κατι που σε ξενιζει. Και η αντιδραση σου ποια ειναι? ως ελληναρας να κοροιδεψεις να ειρωνευτεις και να χλευασεις . Αυτο που δε καταλαβαινεις. Αντι να αναρωτηθεις " ρε μπας? Γιατι αραγε?" "για να το λεει κατι θα ξερει". Η εστω να τον ρωτησεις πως και ετσι κλπ. Αλλα ειμαστε ολοι ξερολες στο ελλαδισταν και δεν αφηνουμε ενα 1  % περιθωριο μπας και λεμε εμεις μαλακιες και ο αλλος εχει ενα επιχειρημα. Εκει να πουμε την εξυπναδα μας και να χλευασουμε. Μονο για αυτο ειμαστε
Ολα αυτα που γραφει ο φιλος ειναι αχρηστα, ομως διοτι εσυ ακριβως με την αντιδραση σου αυτη δειχνεις ετσι πολυ απλα γιατι εφτασε η Ελλαδα εδω που εφτασε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom