Νέα

Wikileaks: Το ΔΝΤ σχεδίαζε να πιέσει την Ελλάδα με πιστωτική ασφυξία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 579
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο ρικντικ εξαφανιστηκε για να μην τον ξεφτιλισουμε με τις πινακιδες του παντελιδη. για να δουμε αυτον αν θα γλεντησουμε η θα κρυφτει
Ολους παραμαζωμα τους εχεις παρει ασε και κανεναν μωρε μαλακα.δημητρηςςςς εφυγε ρικντικ εφυγε η δε γαμιεσαι στο κατω κατω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο ρικντικ εξαφανιστηκε για να μην τον ξεφτιλισουμε με τις πινακιδες του παντελιδη. για να δουμε αυτον αν θα γλεντησουμε η θα κρυφτει
Μεχρι τωρα ειχαμε τον τυπο που φαντασιωνοταν οτι εχει φεραρι. Τωρα εχουμε τυπο που φαντασιωνεται οτι ειναι δημοσιογραφος και πολεμικος ανταποκριτης. Μετα λες εμενα οτι εχω προβλημα στα μυαλα μου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πες μου εσυ τι επαγγελεσαι? κ οχι δν θα σου πω ουτε σε ποιο σταθμο δουλευα ουτε σε ποιο πανεπιστημιο σπουδασα ουτε που κανω τωρα μεταπτυχιακο.

τα ψεμματα εχουν κοντα ποδαρια και ποσταρισματα. μεινε να φας καλα εχουμε μεταπτυχιακο στο ξεβρακωμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειμαι αριστερος σοσιαλδημοκρατης και ναι στηριζω Κυριακο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα ποιος ειναι ψυχασθενης κανει μπαμ αλλα ολα καλα θα πανε μην μου αγχωνεσαι...
Ναι μεσα στο αγχος ειμαι για την παρτη σου. Αστείε.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ρε φιλε θα σε παρεπεμπα στο προπροηγουμενο ποστ μου αλλα θα το ξαναγραψω. 1) Μοναδικο κριτηριο καλου πολιτικου δεν ειναι αν εχει off shore ή εχει φαει λεφτα. Αν εχει κανει τετοιες πραξεις προφανως αξιολογουνται αρνητικα ως προς την ηθικη, αλλα ως προς την πολιτικη συνεκτιμωνται και αλλα στοιχεια. 2) οι μιζες των πολιτικων δεν ειναι η αιτια της κρισης. 3) Με τους "αδιαφθορους" που εσυ προτιμας οικονομικη ανακαμψη δεν θα δεις.

ΥΓ: ειμαι αριστερος σοσιαλδημοκρατης και ναι στηριζω Κυριακο. Πώς να το κανουμε; Ειναι ετη φωτος καλυτερος πολιτικος απο μαλλον οποιοδηποτε στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η κριση ειναι καιρος για μορφωση, οχι για να διαβαζουμε Hot Doc, Εθνος και Μακελειο.

Η πραγματικότητα σε διαψεύδει.
Το κοντύτερο σε "οικονομική ανάπτυξη" που είχες με ΝΔ ήταν το success story του Σαμαρά (γελάνε και οι πέτρες) ενώ παράλληλα σε κλέβανε τα τσιράκια του (τσογλάνια τύπου Παπασταύρου γαμωτοσπιτάκιτους).
Kαι κερατάς και δαρμένος;
Πάει πολύ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ολους παραμαζωμα τους εχεις παρει ασε και κανεναν μωρε μαλακα.δημητρηςςςς εφυγε ρικντικ εφυγε η δε γαμιεσαι στο κατω κατω.
Τύπε, καποιων ο οργανισμος το ζηταει το καραμουζιασμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να μην τον προετοιμασουμε με λιγο κολαστηριο? πολεμο θελει να παει

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
τα ψεμματα εχουν κοντα ποδαρια και ποσταρισματα. μεινε να φας καλα εχουμε μεταπτυχιακο στο ξεβρακωμα
Εσυ γτ δεν μας λες τι ρολο βαρας? ντρεπεσαι? τι εισαι η νικολ cross ? κανεις πιατσα για πενταροδεκαρες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ι1 πυροβολικο.
Εσυ  :effemine: και σε αμολησανε?

ασε παίκτη μου όταν υπηρέτησα εγώ εσύ δεν ήσουν ούτε καν σπόρος στα παπάρια του μπαμπάκα σου...

κατάλαβες αποτέλεσμα σπασμένης καπότας ??

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Ατραξ ακουω, Νικολκρος ακουω, βγαζω τα συμπερασματα μου.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εσενα ηταν η τελευταια φορα που σου απανταω γτ εισαι καθυστερας απ το πικπα κ δεν κανει να σε πειραζουμε... αγαπω τα παιδια με συνδρομο down οποτε σε χαιρετω

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Ο/η charlie σπουδαζει στο ιεκ βερυκιος.εκει δινουν μεταπτυχιακο στον τομεα του

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με ανυπαρκτο μεταπτυχιακο ηθελε να μας ψαρωσει ο απιθανος

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
ασε παίκτη μου όταν υπηρέτησα εγώ εσύ δεν ήσουν ούτε καν σπόρος στα παπάρια του μπαμπάκα σου...

κατάλαβες αποτέλεσμα σπασμένης καπότας ??
Η ηλικια δν κανει τον μαγκα... Το οτι εισαι μεγαλυτερος μου δεν σε κανει καλυτερο μου. Εσυ μου καθαριζεις τα παππουτσια 50χρονος λουστρακος ρακενδυτος κ γω 28 για αυτο βγαζεις τα κομπλεξ σου εδω μεσα. Πες μας τι επαγγελεσαι μην ντρεπεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εσενα ηταν η τελευταια φορα που σου απανταω γτ εισαι καθυστερας απ το πικπα κ δεν κανει να σε πειραζουμε... αγαπω τα παιδια με συνδρομο down οποτε σε χαιρετω
Πληκτικος ηδη. Σε παραδιδω στον λοπεζ που εχει ακομη ορεξη να ασχολειται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom