jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
με την ψωλολογία ασχολείται ο τύπος..
με τα παλλομενα;
με την ψωλολογία ασχολείται ο τύπος..
με τα παλλομενα;
Exω διαβασει αρκετα freud.τυπε εχεις σκεφτει ν ασχοληθείς με την ψυχολογια;
Exω διαβασει αρκετα freud.
Ο τυπακος για να εχει την νοοτροπια υποτακτικου γλυφτη θα εχει λογικα κ την οψη π περιεγραψα.
Κ συμφωνα παντα με τον freud κ μ αυτα που εχει αναφερει για το anal sex απο ομοφυλοφιλους εκδηλωνετε συνηθως απο ατομα με χαμηλη αυτοεκτιμηση που οταν σε νεαρη ηλικια επλαθαν το ego τους επεσαν θυμα σεξουαλικης παρενοχλησης και ετσι αντι σαν αρσενικα να θελουν να ηγουντε επιθυμουν τον γυναικειο ρολο αυτο του ακολουθου κ υποτακτικου συλλεκτη τροφης. Με λογια της πιατσας " οταν θες να ακολουθεις τον Κουλη το νοθο του τερρη χρυσου εισαι αδερφη συμφωνα παντα με τον freud.
Δουλευα σε ενα αρκετα γνωστο καναλι κ τωρα κανω μεταπτυχιακο για πολεμικος ανταποκριτης στο εξωτερικο. Εσυ σκουπιδιαρης στο δημο καλαμαριας με μεσο?θελει κ φρουντ ο ανεργος ταχαμου δημοσιογραφος. α παενε ρε
Δουλευα σε ενα αρκετα γνωστο καναλι κ τωρα κανω μεταπτυχιακο για πολεμικος ανταποκριτης στο εξωτερικο. Εσυ σκουπιδιαρης στο δημο καλαμαριας με μεσο?
Δουλευα σε ενα αρκετα γνωστο καναλι κ τωρα κανω μεταπτυχιακο για πολεμικος ανταποκριτης στο εξωτερικο.
Exω διαβασει αρκετα freud.
Ο τυπακος για να εχει την νοοτροπια υποτακτικου γλυφτη θα εχει λογικα κ την οψη π περιεγραψα.
Κ συμφωνα παντα με τον freud κ μ αυτα που εχει αναφερει για το anal sex απο ομοφυλοφιλους εκδηλωνετε συνηθως απο ατομα με χαμηλη αυτοεκτιμηση που οταν σε νεαρη ηλικια επλαθαν το ego τους επεσαν θυμα σεξουαλικης παρενοχλησης και ετσι αντι σαν αρσενικα να θελουν να ηγουντε επιθυμουν τον γυναικειο ρολο αυτο του ακολουθου κ υποτακτικου συλλεκτη τροφης. Με λογια της πιατσας " οταν θες να ακολουθεις τον Κουλη το νοθο του τερρη χρυσου εισαι αδερφη συμφωνα παντα με τον freud.
Δουλευα σε ενα αρκετα γνωστο καναλι κ τωρα κανω μεταπτυχιακο για πολεμικος ανταποκριτης στο εξωτερικο. Εσυ σκουπιδιαρης στο δημο καλαμαριας με μεσο?
παρουσιάστρια ή γλάστρα ήσουνα μωρή ??
O ενας λεει ξερω ποια εισαι. Για πες τι μαντεψες αλλα κανεις λαθος ειμαι αντρας.
Ο αλλος λεει οτι ειμαι ο φουρτιωτης το σιχαμα.
Ο αλλος λεει κλαψε που δεν εγινες δημοσιογραφος κ δεν απανταει καν αν αυτος ειναι οντως σκουπιδιαρης ή κατι τετοιο αρα επεσα μεσα.
Ετσι ειναι η ζωη καποιοι παλευουμε κ κανουμε κατι κ καποιοι αλλοι κανουν τσιμπουκια σε βουλευτες τους οποιους υποστηριζουν οπου σταθουν κ οπου βρεθουν επειδη τους βολεψαν. Ειστε σκουπιδια κ το ξερετε μεσα σας.
Δεν μας παρατας ρε ψυχασθενη.O ενας λεει ξερω ποια εισαι. Για πες τι μαντεψες αλλα κανεις λαθος ειμαι αντρας.
Ο αλλος λεει οτι ειμαι ο φουρτιωτης το σιχαμα.
Ο αλλος λεει κλαψε που δεν εγινες δημοσιογραφος κ δεν απανταει καν αν αυτος ειναι οντως σκουπιδιαρης ή κατι τετοιο αρα επεσα μεσα.
Ετσι ειναι η ζωη καποιοι παλευουμε κ κανουμε κατι κ καποιοι αλλοι κανουν τσιμπουκια σε βουλευτες τους οποιους υποστηριζουν οπου σταθουν κ οπου βρεθουν επειδη τους βολεψαν. Ειστε σκουπιδια κ το ξερετε μεσα σας.
Πες μου εσυ τι επαγγελεσαι? κ οχι δν θα σου πω ουτε σε ποιο σταθμο δουλευα ουτε σε ποιο πανεπιστημιο σπουδασα ουτε που κανω τωρα μεταπτυχιακο.κανα ιεκ ακμη τελειωσε και θελει να λεγεται δημοσιογραφος
Πες μου εσυ τι επαγγελεσαι? κ οχι δν θα σου πω ουτε σε ποιο σταθμο δουλευα ουτε σε ποιο πανεπιστημιο σπουδασα ουτε που κανω τωρα μεταπτυχιακο.
Δεν μας παρατας ρε ψυχασθενη.
ειμαι αριστερος σοσιαλδημοκρατης και ναι στηριζω Κυριακο.Δεν μας παρατας ρε ψυχασθενη.