You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
H γνωστή νταρντανο- Ολγα, που όταν ήταν της κυρά -Γιάννας που πήγαινε και .. πχ Τετάρτες στην Πατησίων ?
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Στο Κολοκυνθους 38 ισογειο ξαναεμφανιστηκε η βυζαρου Λιλη απο Ιασωνος 1β μεσαιο παλια.Εχει περασει και απο καποιο μαγαζι στο 20ρικο απο οτι θυμαμαι.
Δεξια στο Ιασωνος 1β μεσαιο ειδα μια καινουργια μελαμψη βυζαρου με τεραστια βυζια! Η τσατσα δεν ανεφερε ονομα.Παντως δεν ηταν η Καρινα.
Δεξια στο Ιασωνος 1β μεσαιο ειδα μια καινουργια μελαμψη βυζαρου με τεραστια βυζια! Η τσατσα δεν ανεφερε ονομα.Παντως δεν ηταν η Καρινα.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Την κόζαρα την Πέμπτη κατά τις 20¨00 και την έχω στα υπόψιν.Λέει η να ψάξω κάτι αλλο?Στο Κολοκυνθους 38 ισογειο ξαναεμφανιστηκε η βυζαρου Λιλη απο Ιασωνος 1β μεσαιο παλια.Εχει περασει και απο καποιο μαγαζι στο 20ρικο απο οτι θυμαμαι.
Αν εννοείς την Γκαλίνα με τα τεράστια βυζιά και το εντελώς ατσούμπαλο σώμα,υπέρβαρη κάνει πιάτσα πρωϊνα Σωκράτους και Βερανζέρου. Σήμερα εκεί ήταν,φορόυσε ένα γκρι φούτερ.Η μιλφ γκαλινα με τα τεραστια βυζια παιζει μπαλα ακομα?
Σ ευχαριστο για την πληροφορια αυτην λεω.μιπως ξερεις τπτ σχετικα με υπιρεσιες και ποσα ζηταει??Αν εννοείς την Γκαλίνα με τα τεράστια βυζιά και το εντελώς ατσούμπαλο σώμα,υπέρβαρη κάνει πιάτσα πρωϊνα Σωκράτους και Βερανζέρου. Σήμερα εκεί ήταν,φορόυσε ένα γκρι φούτερ.
dongiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στο group γνωριζει καποιος για αυτην εχει παει ,ειναι αληθινη?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
λέω αληθινές οι φωτό; βεβαίως μου λέει...
Τον http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_038.gif[/img[/URL]] τι τον έχει;
[URL unfurl="true"]http://www.bigtits-archive.com/gals/topheavy/45[/URL]
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 201
Τον http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Frech/smilie_frech_038.gif[/img[/URL]] τι τον έχει;
[URL unfurl="true"]http://www.bigtits-archive.com/gals/topheavy/45[/URL]
[/quote]
Την έχει πάρει κανείς να μας διαφωτήσει για το πρόγραμμά και τις υπηρεσίες της ?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Iσως μεσω της κάμερας - εχει και την Lindsey Dawn MacΚenzie η ιστοσελιδα , να χαμογελάει στο πανω δεξια άκρο ...
Καλησπερα παιδια
Καθε τρεις και λιγο περναω απο το Ελευ. Βενιζελος για να συνεχισω τα ταξιδια μου προς Ευρωπη. Συνηθως μενω στο αεροδρομιο 1 - 2 ωρες περιμενωντας την επομενη πτηση. Υπαρχει κανενα στουντιο η μπουρδελο εκει τριγυρω με τεραστια βυζοσκαμπιλα;
Εχω βαρεθει να περιμενω τρωωντας τυροπιττες
Ενας συναγωνιστης
Καθε τρεις και λιγο περναω απο το Ελευ. Βενιζελος για να συνεχισω τα ταξιδια μου προς Ευρωπη. Συνηθως μενω στο αεροδρομιο 1 - 2 ωρες περιμενωντας την επομενη πτηση. Υπαρχει κανενα στουντιο η μπουρδελο εκει τριγυρω με τεραστια βυζοσκαμπιλα;
Εχω βαρεθει να περιμενω τρωωντας τυροπιττες
Ενας συναγωνιστης
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Η Βαλερια στο καινουργιο στο Μεγ.Αλεξανδρου 21 οροφο.Ειναι αυτη που δουλευε παλια στο Διδυμου 8α οροφο.Υπαρχει εκει η κριτικη μου για την κοπελα.Κατω απο τον μεσο ορο η αποδοση της!
Επισκεψη σημερα το μσημερακι στο Φωκαιας 27 στον οροφο. Δυο κοπελες.Η πρωτη αδιαφορη και μετα σκαι ενα βυζοθωρικτο (ονομα δεν θυμαμαι) και εννοειτε μπαινω. Στην αναμονη σκεφτομαι βρε κατι μου θυμιζει!!! Τελικα δεν επεσα εξω. Ηταν η Αιντα απο περγαμου (πριν 1 χρονο περιπου) και με πολυ καλυτερη αποδοση (αφιλτρο στοματικο). Πλεον στανταρακι.
paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
Μπραβο ρε φιλε. Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Στενοχωρηθηκα που σταματησε τοτε απο το Περγαμου 1. Πρωινη η απογευματινη βαρδια ειναι;Επισκεψη σημερα το μσημερακι στο Φωκαιας 27 στον οροφο. Δυο κοπελες.Η πρωτη αδιαφορη και μετα σκαι ενα βυζοθωρικτο (ονομα δεν θυμαμαι) και εννοειτε μπαινω. Στην αναμονη σκεφτομαι βρε κατι μου θυμιζει!!! Τελικα δεν επεσα εξω. Ηταν η Αιντα απο περγαμου (πριν 1 χρονο περιπου) και με πολυ καλυτερη αποδοση (αφιλτρο στοματικο). Πλεον στανταρακι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 23