Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (10 μέλη και 88 επισκέπτες)

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Πηγα εχω ,εχουμε και λεμε θετικα ,βυζια τεραστια 7αρια(δεν ξερω πραγματικα ποια ειναι μεγαλυτερα ,αυτα η τηs Λαουραs-Τζουλιαs),τεραστια κωλαρα και ειναι ολα ΧΧΧΧL ολα πανω τηs ,2 πιστολιεs εκανα ,με καλη πιπα σχετικα....Παμε στα αρνητικα ,χαλια απο καθαριοτητα ο χωροs ,τα πληρωνειs ολα στην εισοδο 60 ευρω,η κοπελα ειναι τσιγκανα,και τρωει και τον χρονο ,με μπλα μπλα.....
Ψεκασμα στα βυζιά δέχεται όπως λέει η αγγελία ή μουφες?

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Δεν το εκανα, αλλα λογικα θα κανει....οποιον τον ενδιαφερει αφηνει βυζοσκαμπιλα με ολη σου την δυναμα,η ,οπωs και σφαλιαρεs στην τεραστια κωλαρα.....

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Ψεκασμα στα βυζιά δέχεται όπως λέει η αγγελία ή μουφες?
την χυνεις και βυζια και μαπα παντου οπου θες...αρνητικο οτι δεν ανεβαινει απο πανω ...τεραστιες βυζαρες και κωλαρα αμα γουσταρεις.. πολυ καλο τσιμπουκι ... απλα πολλα κιλα δυσκολο να την κουμανταρεις...

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Οι Φώτο από το hotel δείχνουν το αντίθετο,καλα που μας το είπες παντος,πρέπει να έχει κονέ με το hotel σίγουρα,το μαλλι φίλε σε βγήκε 110 για μια ωρα?
Οχι φιλε 60 ευρω ,50 αυτη και 10 το ξενοδοχειο....φυσικα και ειναι σε συννενοηση με το hotel.....

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
την χυνεις και βυζια και μαπα παντου οπου θες...αρνητικο οτι δεν ανεβαινει απο πανω ...τεραστιες βυζαρες και κωλαρα αμα γουσταρεις.. πολυ καλο τσιμπουκι ... απλα πολλα κιλα δυσκολο να την κουμανταρεις...
κατι σαν κι αυτες

Τελευταία τροποποίηση:

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Παιδια, νουμπας κι εχω μεινει πισω λογω της meme χολερας και της χουντας 9 μηνες. Καμια βυζοπουλα που να προσφερει κωλαρι εχουμε αυτες τις μερες?

Korax22

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
178
Πόντοι
0

Σκέφτομαι να κάνω την καταδρομη. Από καθαριότητα η ίδια πως ειναι; επίσης, βλέπω κατέβηκε η αγγελία.

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Σκέφτομαι να κάνω την καταδρομη. Από καθαριότητα η ίδια πως ειναι; επίσης, βλέπω κατέβηκε η αγγελία.
se μενα πολυ καθαρη ..την γλυφομουνιασα ανετα... βεβαια μια φορα την εχω παρει ..

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Πηγα εχω ,εχουμε και λεμε θετικα ,βυζια τεραστια 7αρια(δεν ξερω πραγματικα ποια ειναι μεγαλυτερα ,αυτα η τηs Λαουραs-Τζουλιαs),τεραστια κωλαρα και ειναι ολα ΧΧΧΧL ολα πανω τηs ,2 πιστολιεs εκανα ,με καλη πιπα σχετικα...
αυτα συναδελφε δεν τα λενε ετσι αποτομα θα παθουμε και τιποτα
οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι και σε καραντινα

Τελευταία τροποποίηση:

BBWlover85

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2021
Like
82
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια.Χαρηκα που σας βρήκα και τα λεμε απο εδω.Σας παρακολουθω αλλα ποτε δεν ειναι φτιαξει λογαριασμο.Φανατικος BBW,κανω καποιες καταδρομες αραια και που μεταξουργειο αν και ειμαι φανατικος της Οδου Βεργας..

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Πήγε μήπως έτερος αγωνιστής; Εγώ την είχα πάρει αλλά μου είπε για Σάββατο μόνο και δε μπορούσα..

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Περασμένα μεγαλεία νο 3 (και μαλλον τελευταίο)

Συνημμένα

• FIL21.JPG
    FIL21.JPG
    187,1 KB · Εμφανίσεις: 302

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Πήγε μήπως έτερος αγωνιστής; Εγώ την είχα πάρει αλλά μου είπε για Σάββατο μόνο και δε μπορούσα..
Την πήρα εγώ. Κάνει καλό κρεβάτι. Βυζιά καλύτερα από της Τζούλιας και της Ανετας. Εντάξει παίζει σε κατηγορία sbbw, όσοι δεν παίζουν σε αυτή τη κατηγορία ας μην επιχειρήσουν . Καλή συννενόηση και διάθεση για σεξ και διπλή εκτόνωση, ένα μικρό θέματακι με την καθαριότητα στο δωμάτιο αλλά και η ίδια δεν είναι και η πιο καθαρή. Από μένα είναι ναι.

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Την πήρα εγώ. Κάνει καλό κρεβάτι. Βυζιά καλύτερα από της Τζούλιας και της Ανετας. Εντάξει παίζει σε κατηγορία sbbw, όσοι δεν παίζουν σε αυτή τη κατηγορία ας μην επιχειρήσουν . Καλή συννενόηση και διάθεση για σεξ και διπλή εκτόνωση, ένα μικρό θέματακι με την καθαριότητα στο δωμάτιο αλλά και η ίδια δεν είναι και η πιο καθαρή. Από μένα είναι ναι.
όταν λεμε καλυτερα τί εννούμε? Πιο μεγάλα? Πιο σφιχτά?

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
ολα κομπλε τελικα ειναι οπως στις φωτογραφιες η εχει πεσει φωτοσοπ?

Όπως η φωτογραφία αλλά βάλε +50 με 70 κιλά. Δεν υπερβάλω, ίσα ίσα χώραγε να περάσει από την πόρτα όταν ήρθε στο ξενοδοχείο. Μιλάμε για βυζοφάλαινα.

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Όπως η φωτογραφία αλλά βάλε +50 με 70 κιλά. Δεν υπερβάλω, ίσα ίσα χώραγε να περάσει από την πόρτα όταν ήρθε στο ξενοδοχείο. Μιλάμε για βυζοφάλαινα.
δηλαδη ποσο ειναι 150+ κιλα?πρεπει να εισαι αρσιβαριστας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom