Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.531
- Πόντοι
- 1.960
Αν παει καποιος Κολ11 ισογ.δεξια 2Β να μας πει αν ειναι ακομα εκει η κοντη Βαλερια που ανεφερε ο Χαρισματικος με τα μεγαλα βυζακια..
Φίλε μπιουτι, την πήρα σήμερα, πολύ πληθωρική να φανταστείς ούτε ισπανικό δεν έκανα και παρόλα αυτά έφυγα ικανοποιημενοςΔευτερη καταδρομικη σημερα για Βαλερια Κολ11 ισογ.δεξια 2Β και δεν την ηξερε ουτε η 2τσα..
Αντιθετως ηταν μια στο υπογειο ξανθια πληθωρικη Αννα ή Ιωαννα περιπου 3μισαρι εδειχνε και μετα η Αιντα Φωκ27οροφ..
Ξεραηλα τελειως!
Ρε φιλε που και ποτε την πετυχες την Αιντα; Θα τρελαθω. Πριν το Πασχα ειχα παει 7 φορες και στο υπογειο στο Φωκαιας 27 και στο ισογειο με τα 5 σκαλακια και στο αλλο που εχει εισοδο και απο την Αχαρνων στον 1ο οροφο. Και πρωι και απογευμα και καθημερινη και Κυριακη, δεν την πετυχα ουτε μια φορα. Δε ρωτησα βεβαια τις τσατσαδες γιατι παλιοτερα που ειχα ρωτησει για μια αλλη που εψαχνα με ειρωνευονταν "Γιατι αυτες που εχουμε δε σου κανουνε;"Δευτερη καταδρομικη σημερα για Βαλερια Κολ11 ισογ.δεξια 2Β και δεν την ηξερε ουτε η 2τσα..
Αντιθετως ηταν μια στο υπογειο ξανθια πληθωρικη Αννα ή Ιωαννα περιπου 3μισαρι εδειχνε και μετα η Αιντα Φωκ27οροφ..
Ξεραηλα τελειως!
Εσυ δεν πετυχαινεις την Αιντα και εγω την Μαγια..Μαλλον παμε αντιθετες βαρδιεςΡε φιλε που και ποτε την πετυχες την Αιντα; Θα τρελαθω. Πριν το Πασχα ειχα παει 7 φορες και στο υπογειο στο Φωκαιας 27 και στο ισογειο με τα 5 σκαλακια και στο αλλο που εχει εισοδο και απο την Αχαρνων στον 1ο οροφο. Και πρωι και απογευμα και καθημερινη και Κυριακη, δεν την πετυχα ουτε μια φορα. Δε ρωτησα βεβαια τις τσατσαδες γιατι παλιοτερα που ειχα ρωτησει για μια αλλη που εψαχνα με ειρωνευονταν "Γιατι αυτες που εχουμε δε σου κανουνε;"
Πως στο διαολο την πετυχαινετε ολοι εκτος απο μενα;
Ασυμετρους ευμεγεθης μαστους σε σχεση με το σωματοτυπο τους,αν εξαιρεσεις γριες σαυρες και ορκες,*ακουγετε* οτι εχουν την τελαιυταια περιοδο οι,Βυζοπουλες με μεγαλο στηθος που το εχουν μεγαλο ειναι η αλινα η νταινα μαγια και η νανσυ απο φυλης το χερονται να τους το χιαδευεις και να τους το γλειφης.
Συγγνωμη και παλι, οταν λες Φωκαιας 27 στον οροφο, εννοεις αυτο;Εσυ δεν πετυχαινεις την Αιντα και εγω την Μαγια..Μαλλον παμε αντιθετες βαρδιες
Τριτη 2Β στον οροφο ηταν αδερφε με ξανθο μαλλι αλα Κλεοπατρε και κορσεδες με τα βυζια να ξεχυλιζουν.
Αν ειχες παει οταν πρωτοηρθε θα νομιζεις οτι ειναι αλλη!
Τελικα αυτή την εχει πάρει κανένας??? Να μου πει εντυπώσεις..
Ok but Σονια?Βυζοπουλες ειναι νανσυ μαγια νταινα αλινα και σονια απο φυλης νεαρο δερμα απαλο και οχι σπασμενο.
Μετα απο αναζητηση στυλ Νικολουλη επιβεβαιωνω οτι η Αιντα απο Περγαμου 1 που ειχε χαθει για ενα διαστημα γιατι ηταν στην Κρητη επεστρεψε αρχικα στο Φωκαιας 27 και πλεον εδω και 2 εβδομαδες στο Φωκαιας 24 (απεναντι απο το 27) στον πρωτο οροφο. Πλεον λεγεται Κορινα και μην της πειτε οτι την ξερετε απο παλια ως Αιντα γιατι για καποιο λογο δε θελει να γινει συνδεση με την προηγουμενη θητεια της στην Περγαμου. Εμενα μου ειπε μια ηλιθια δικαιολογια οτι δεν ειναι η Αιντα αν και ειμαι σιγουρος 100% οτι ειναι αυτη. Οι βυζολαγνοι που τη χαρηκαν στην Περγαμου ας ξανακανουν μια βολτα απο Φωκαιας 24 (ειναι καθε μερα μετα τις 17:00, και τα Σαββ/ριακα) για να θυμηθουν τα δυνατα 4αρια της.Ρε φιλε που και ποτε την πετυχες την Αιντα; Θα τρελαθω. Πριν το Πασχα ειχα παει 7 φορες και στο υπογειο στο Φωκαιας 27 και στο ισογειο με τα 5 σκαλακια και στο αλλο που εχει εισοδο και απο την Αχαρνων στον 1ο οροφο. Και πρωι και απογευμα και καθημερινη και Κυριακη, δεν την πετυχα ουτε μια φορα...
Μετα απο αναζητηση στυλ Νικολουλη επιβεβαιωνω οτι η Αιντα απο Περγαμου 1 που ειχε χαθει για ενα διαστημα γιατι ηταν στην Κρητη επεστρεψε αρχικα στο Φωκαιας 27 και πλεον εδω και 2 εβδομαδες στο Φωκαιας 24 (απεναντι απο το 27) στον πρωτο οροφο. Πλεον λεγεται Κορινα και μην της πειτε οτι την ξερετε απο παλια ως Αιντα γιατι για καποιο λογο δε θελει να γινει συνδεση με την προηγουμενη θητεια της στην Περγαμου. Εμενα μου ειπε μια ηλιθια δικαιολογια οτι δεν ειναι η Αιντα αν και ειμαι σιγουρος 100% οτι ειναι αυτη. Οι βυζολαγνοι που τη χαρηκαν στην Περγαμου ας ξανακανουν μια βολτα απο Φωκαιας 24 (ειναι καθε μερα μετα τις 17:00, και τα Σαββ/ριακα) για να θυμηθουν τα δυνατα 4αρια της.
Αυτή ειναι.....πήγα και την ειδα το απογευμα.Μετα απο αναζητηση στυλ Νικολουλη επιβεβαιωνω οτι η Αιντα απο Περγαμου 1 που ειχε χαθει για ενα διαστημα γιατι ηταν στην Κρητη επεστρεψε αρχικα στο Φωκαιας 27 και πλεον εδω και 2 εβδομαδες στο Φωκαιας 24 (απεναντι απο το 27) στον πρωτο οροφο. Πλεον λεγεται Κορινα και μην της πειτε οτι την ξερετε απο παλια ως Αιντα γιατι για καποιο λογο δε θελει να γινει συνδεση με την προηγουμενη θητεια της στην Περγαμου. Εμενα μου ειπε μια ηλιθια δικαιολογια οτι δεν ειναι η Αιντα αν και ειμαι σιγουρος 100% οτι ειναι αυτη. Οι βυζολαγνοι που τη χαρηκαν στην Περγαμου ας ξανακανουν μια βολτα απο Φωκαιας 24 (ειναι καθε μερα μετα τις 17:00, και τα Σαββ/ριακα) για να θυμηθουν τα δυνατα 4αρια της.