quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Λιλυ ιασωνος 1β πάνω δεξιάΣαν να γαμείς τραβεστί ειναι αυτές οι πλαστικές ..............
Κάνα φυσικό πεντάρι κ ανω δεν μπορούμε να βρούμε ..........
Λιλυ ιασωνος 1β πάνω δεξιάΣαν να γαμείς τραβεστί ειναι αυτές οι πλαστικές ..............
Κάνα φυσικό πεντάρι κ ανω δεν μπορούμε να βρούμε ..........
Βαριέμαι τώρα... γιατί έπαιξα σε 2 σερί ματς (2 ασίστ στην κριστιανα) και θέλω ξεκουραση :SΗ Αθηνά είναι πολύ καλή και θα περάσεις μια χαρά με άνεση χρόνου Ricardo Quaresma... ούτε το πλαστικό θα σε χαλάσει.. αυτή η λίλυ που λες για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες..
Ποιους; :Sσας ευχαριστώ
Ναι ρε πλάκα κάνω.πληθυντικός ευγενείας για την άμεση ενημέρωση
Δηλαδή Λίλλυ περίπου 6άρια?
Αυτή τη Γκαλίνα τη βυζαρού σε Σωκράτους και Βεραντζέρου γωνία πιάτσα δεν την έχω πετύχει 3 με 4 πρωινά που έχω πάει..
Αντί αυτής προ εβδομάδος πρωί, μία Άννα Ελληνίδα γύρω στα 25 γεματούλα με πολύ μεγάλο στήθος (4 με 5). Δεν πήγα, ξέρει κανείς κάτι για Γκαλίνα ή Άννα?
Με την Ανέτα από Ευελπίδων τίποτα?
Η Γκαλίνα ήταν κανονικά στο πόστο της πριν 2 ημέρες προς το μεσημεράκι.
και πόσο να στοιχίζει η μία ώρα βυζοαπόλαυσης? τεράστιες απολαυστικές βυζάρεςΗ Alice 85jj μετα απο πολυ καιρο εφυγε απο το Λονδινο και τον Απριλιο θα κανει city tour στις πολεις της Ελβετιας.
Στειλτε e-mails στη διευθυνση της ecyla54321@gmail.com μπας και ερθει κι απο δω για κανενα city tour. Αν δει οτι ειμαστε πολλοι που ενδιαφερομαστε, μπορει να ερθει.
Παιδιά είδα ένα θωρηκτο στο τροφωνιου 11,νομίζω Τζούλια. Παίζει να είναι 6+, αλλά για πολύ μερακληδες.
Επίσης, το νήμα λέγεται βυζοπουλες σε τρελά και γράφεται και για διάφορα άλλα.
Δεν έχουν δικά τους νήματα ή τουλάχιστον δεν μπορούν να δημιουρηθουν;
Παιδιά είδα ένα θωρηκτο στο τροφωνιου 11,νομίζω Τζούλια. Παίζει να είναι 6+, αλλά για πολύ μερακληδες.
Επίσης, το νήμα λέγεται βυζοπουλες σε τρελά και γράφεται και για διάφορα άλλα.
Δεν έχουν δικά τους νήματα ή τουλάχιστον δεν μπορούν να δημιουρηθουν;
Δε ξερω, πάντως ήταν πρώτη βάρδιαΜήπως είναι η γνωστή Τζούλια από Κνίδου και παλιά τροφωνίου με τα τεράστια??
Ποιά βάρδια ήταν?
Μήπως είναι η γνωστή Τζούλια από Κνίδου και παλιά τροφωνίου με τα τεράστια??
Ποιά βάρδια ήταν?