Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
έλεος με τις μπαζόλες....
Δεν είναι αυτή...για αυτην τιν κατερινα λες ?
Αυτη που λέει ειναι χειρότερη εμφανισιακά από αυτή
βαρα και καμια πρεζα καλυτερα...η γκομενα δεν βλεπεται...δηλαδη να εχω κατεβασει μερικα ποτιρακια , για να μπορεσω να
επειδη την συγκεκριμενη την εχω προσθεσει στις εμπειριες μου, να σας ενημερωσω οτι το ζελε πιο σφιχτο ειναι..μιλαμε η απολυτη ξενερα..ενταξει ειμαστε βυζολαγνοι αλλα οχι και τοσο ακρα ρε παιδια..τα βυζομπαλα free ηταν <= με τον ομφαλο της..Να προσθέσω κι εγώ άλλη μια στην λίστα.. Κατερίνα απο Κουντουριώτου 144 στον Πειραιά... 4άρι ίσως και μεγαλύτερο.. την είδα βιαστικά αλλα δεν μπορούσα να μην προσέξω τις βυζάρες της.
επειδη την συγκεκριμενη την εχω προσθεσει στις εμπειριες μου, να σας ενημερωσω οτι το ζελε πιο σφιχτο ειναι..μιλαμε η απολυτη ξενερα..ενταξει ειμαστε βυζολαγνοι αλλα οχι και τοσο ακρα ρε παιδια..τα βυζομπαλα free ηταν <= με τον ομφαλο της..
κατα κοσμο...ελλη...εμενα μου θυμιζει τιν ''προεδρο'' τον εκδιδομενων γυναικων ( αχαρνων)
ακριβος.....την ειχα παρει πριν 16 χρονια στο ιδιο σπιτι ειναι ακομα αχαρνων.....κατα κοσμο...ελλη...
ακομα στο φραπε εχεις μεινει?ψαχνω αματούρι βυζομάνα που έρχεται σε ξενοδοχείο για φραπε
.Εδω δεν βρισκουμε την Βικη ...που ειναι αραγε ?