vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
nicol,στουρναρη 29...το εχεις δει?...αν οχι κανε μια βολτα...αξιζει.....εχουμε κανενα νεο για το κοριτσι μας ?
ή , κανενα νεο ''πουλεν''
nicol,στουρναρη 29...το εχεις δει?...αν οχι κανε μια βολτα...αξιζει.....εχουμε κανενα νεο για το κοριτσι μας ?
ή , κανενα νεο ''πουλεν''
nicol,στουρναρη 29...το εχεις δει?...αν οχι κανε μια βολτα...αξιζει.....
...Σ29..άννα...κανα νεο εχουμε?καμια καλη προταση??
αν λες για την βουλγαρα ασε...Σ29..άννα...
αλβανεα με κακο σερβιςΗλικία στα 23 , πιπίνι... και βυζιά 5άρια, κοντούλα με μπλέ μάτια..μία από τις αγαπημένες μου..
Περί ορέξεως...αλβανεα με κακο σερβις
αν τωρα η ζανα της αλλαξε μυαλα
δεν θα ρισκαρω να το μαθω
αν μου τη σπασει μια φορα
μετα στ αρχιδια μου οτι και να κανει...
... μάλλον για βυζοφραπέ μιλάει...ακομα στο φραπε εχεις μεινει?
...οπως σε πολλες εκει μεσα που το παιζανε ντιβες αλλου......κανουν τιν δουλιτσα τους ΣΩΣΤΑ,χωρις μα και μου....Τα'χα διαβάσει και'γω αυτά αλλά όταν πήγα μαζί της ήταν άλλος άνθρωπος. Όπως έγραψα και τότε είναι προφανές ότι η Ζάνα της έκοψε το βήχα.
γι' αυτο η ''γνωστες'' του μασαζ προτιμουν τα ''σπιτια'' που σεριφησες ειναι οπως η ΖΑΝΑ , η ΒΕΤΑ κτλπ...οπως σε πολλες εκει μεσα που το παιζανε ντιβες αλλου......κανουν τιν δουλιτσα τους ΣΩΣΤΑ,χωρις μα και μου....
..ναι αλλα μην μεινω με το πουλι στο χερι ,και τα βυζια στο σουτιεν...να τα ......βυζάρα αμα δείς αυτή την λένα την λιθουανή στην ματζαγριωτάκη τί βυζάρια κοιτούν περήφανα τους τοίχους θα πάθεις μπακακάου...
..ναι αλλα μην μεινω με το πουλι στο χερι ,και τα βυζια στο σουτιεν...να τα ......
Παιδες κανένα νεο βυζοπουλέν? Που παίζουν τα μεγαλύτερα κανόνια αυτή την εποχη;
Ψηφίζω σταθερά Κατερίνα από Σολωμού 54, 6ος όροφος την Ελένη από το Ζανόσπιτο την σταμάτησα διότι έχω την ίδια περιποίηση από το Κατερινάκι με λιγότερα ευρά. (Τα έχουμε ξαναπεί ας μην γίνομαι κουραστικός :
Οι προαναφερθέντες Κατερίνα και Ελένη προσφέρουν μπριζόλα ή μόνο φραπέ ;
....και σουμο.....Οι προαναφερθέντες Κατερίνα και Ελένη προσφέρουν μπριζόλα ή μόνο φραπέ ;
....και σουμο.....