!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
υπερβολες!!!Αν η Πάμελα είναι 6+ εγώ είμαι αστροναύτης
ως 4 παει, απο εκει και μετα κρεμαει...
υπερβολες!!!Αν η Πάμελα είναι 6+ εγώ είμαι αστροναύτης
Ραβινε 22? τι εννοεις ? καντο πιο λιανα αν θες βεβαια !!ρε φιλε αποκλειεται να εχεισ βρει μεγαλυτερο απο 6+ φυσικο....Παμελαρα!!!!!! την βρηκα στο ραβινε 22...μεταθεση απο πειραια...και την εψαχνα τοσο καιρο....κ για τρελη καβλα!!!!!!!
που υπαρχει το Thread ? εκανα αναζητηση και δεν βρισκει τιποτα..Υπάρχει και σχετικό thread για ραβινέ
που υπαρχει το Thread ? εκανα αναζητηση και δεν βρισκει τιποτα..
πηγαινε να τα δοκιμασεισ και μετα τα λεμε αν ειναι 6 η 7΄..Αν η Πάμελα είναι 6+ εγώ είμαι αστροναύτης
πηγαινε να τα δοκιμασεισ και μετα τα λεμε αν ειναι 6 η 7΄..
τουλαχιστον εφαγες μπριζολα?πήγα.
είναι 3.5 - 4 και αυτο λογο πάχους.
άσε που που ειναι ξεπέτα και δεν έχει ιδέα από μασάζ... εκτός και αν σου άρεσε και το μασάζ της
τουλαχιστον εφαγες μπριζολα?
και ποσα εσκασες?
μην φαμε καμια φολα
στο ποδι και πατσολα και 100..?
παει πολυ.
Ε πες μας ρε αδερφέ περισσότερα για τη Μαρίνα
Η Ευα πως ειναι? μιλφ γυρω στα 40 με εκφυλη μουρη?Συναγωνιστές καλημέρα. Πέτυχα πρόσφατα στον Πειραία ωραία μεγάλα βυζιά. Κουντουριώτου 144 5ος όροφος.
Μαρίνα ρουμάνα μπαλκονάτη και την Εύα ξανθιά ελληνίδα που προτίμησα εγώ. Για τους λάτρεις της ισπανικής!!!
Μη μασατε !!! πηγα και εγω και ειχε 3 τεμαχια. Στην πορτα σεριφισσα η λια απο την καραϊσκου. Οι λαδοκορες ηταν η τζουλια (απο καραϊσκου και αυτη) ξανθια μικροκαμωμενη,απλα συμπαθητικη, η μαριαννα , μια μελαχροινη μπαζο με φυσιολογικα βυζια (που τα ειδε τα τεραστια ο συναδελφος ?), μια ευα ξανθια , μπαζο, χοντρουλα και αυτη και συστηνεται "ειμαι η ευα ελληνιδα" με νορμαλ βυζακια και αυτη. Βυζοελλειψη παντου...Συναγωνιστές καλημέρα. Πέτυχα πρόσφατα στον Πειραία ωραία μεγάλα βυζιά. Κουντουριώτου 144 5ος όροφος.
Μαρίνα ρουμάνα μπαλκονάτη και την Εύα ξανθιά ελληνίδα που προτίμησα εγώ. Για τους λάτρεις της ισπανικής!!!
Μη μασατε !!! πηγα και εγω και ειχε 3 τεμαχια. Στην πορτα σεριφισσα η λια απο την καραϊσκου. Οι λαδοκορες ηταν η τζουλια (απο καραϊσκου και αυτη) ξανθια μικροκαμωμενη,απλα συμπαθητικη, η μαριαννα , μια μελαχροινη μπαζο με φυσιολογικα βυζια (που τα ειδε τα τεραστια ο συναδελφος ?), μια ευα ξανθια , μπαζο, χοντρουλα και αυτη και συστηνεται "ειμαι η ευα ελληνιδα" με νορμαλ βυζακια και αυτη. Βυζοελλειψη παντου...