CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κατι γραφτηκε νωριτερα στο θρεντακι για τις milfs
απλη αναφορα στην αγγελεια οτι καποιος μιλοθσε μαζι της και δεν φανηκε στο ραντεβου...
Κατι γραφτηκε νωριτερα στο θρεντακι για τις milfs
απλη αναφορα στην αγγελεια οτι καποιος μιλοθσε μαζι της και δεν φανηκε στο ραντεβου...
αυτα τα τα εχει τσεκαρη κανεις ???????????????
Πλαστικά είναι, ρε..
οντως εχεις δικιο ....αλλα με τιν ξερασεια σε που εχει και αυτα καλα ειναι ...............
πράγματι όμως,είναι καλά στημένα και γαμεύσιμα!!όχι άσχημα ...
πράγματι όμως,είναι καλά στημένα και γαμεύσιμα!!
μα με το τσιγγέλι στα βγάζουμε αγαπητε!
ενημερωσε μας!!
ρε μαγκες ξερει κανεις τιποτα γιατι αυτοι π ξερουν δε λενε..το παιζουν βαρια πεπονια
ρε μαγκες ξερει κανεις τιποτα γιατι αυτοι π ξερουν δε λενε..το παιζουν βαρια πεπονια
Έχω κάνει αρκετές κλήσεις και δεν το σηκώνει ποτέ
Συνάδελφοι ξέρεις κανείς κάτι;
Δεν έχει τηλέφωνο και της έστειλα email.
..είχε ξαναεμφανιστεί και παλιότερα...δεν απαντάει ούτε στα mail...
. Ήξερα ότι η φωτό ήταν μούφα αλλά ελπίζα ότι τουλάχιστον η περιγραφή για μεγάλο στήθος θα είχε μια αληθοφάνεια. Μάγκες παίρνω τηλέφωνο και το σήκωσε μια φίλη της. Την ρωτάω για το στήθος και μου λέει τεσσαρι μετρημένο. Για να μην πω τίποτα για την μάνα της μας προεκειψε διάρι με το ζόρι και άσχημη καταςκευη συλικονατου. Αφού κανεις την δουλειά ας γίνει σωστή και μεγάλωσε το κανε ένα τεσσαρι να χαρούμε και εμείς. Πρέπει πάντως να το πάρουμε απόφαση έχω τα τελευταία τρία χρόνια που αυτό που ζητάω δεν μου το στέλνουν και σε δουλεύουν κανονικά και με το νομο. Παλιά πολύ σπάνια γινότανε αυτό. Ήθελες κάτι αυτό σου στέλνανε. Μου έρχετε να μην ξανά πάρω τηλέφωνο και να αρκεστώ στις κοινές πουτάνες των στούντιο ή των μπουρδελων που τουλάχιστον τις βλέπεις.
Αρχικά πήγα να δοκιμάσω αυτήν αλλά είχε κλειστο το τηλέφωνο οπότε δοκίμασα την παραπάνω. Όταν πήγα σπίτι μου είχε κάνει 2 κλήσεις στο κινητό ατυχία πολύ.