xarry-kapotter
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κεντρο-αμπελοκηποι αδερφε
βρες το σχετικο λινκ στα μασαζ
Οκ ευχαριστώ !
κεντρο-αμπελοκηποι αδερφε
βρες το σχετικο λινκ στα μασαζ
Θα ήθελα κι εγώ το τηλέφωνο της Άννας. Επίσης να ενημερώσω ότι η Βίκυ με τα μαστάρια από Αρκαδίας 4-8 (μασατζίδικο FAIRY DAYS) έχει επιστρέψει και περνάει στο δωμάτιο.
Η Βίκυ η μασατζού που ήταν στην Μάρνη και μετά Κηφισίας;Επίσης να ενημερώσω ότι η Βίκυ με τα μαστάρια από Αρκαδίας 4-8 (μασατζίδικο FAIRY DAYS) έχει επιστρέψει και περνάει στο δωμάτιο.
Ξεκίνησε ως cg με το όνομα Ρομίνα. Μετά δούλεψε σε μασατζίδικα (Μάρνη 28 και Συγγρού 29 αν θυμάμαι καλά) και πριν 2 χρόνια περίπου άνοιξε δικό της μαγαζί.
Για αυτή τη Βίκυ λέει ο άλλος ότι δουλεύει στο Αρκαδίας; Αυτή στην Κηφισίας δεν ήταν; Και είχε κόψει νομίζω να δουλεύει.Ξεκίνησε ως cg με το όνομα Ρομίνα. Μετά δούλεψε σε μασατζίδικα (Μάρνη 28 και Συγγρού 29 αν θυμάμαι καλά) και πριν 2 χρόνια περίπου άνοιξε δικό της μαγαζί.
Μπα, ξαναβγήκε στο κλαρί; Όσο μεγάλες είναι οι βυζάρες της αυτηνής, τόσο μυαλό της λείπει.Αυτή είναι δικέ μου. Αρχικά είχε ανοίξει το μαγαζί της επί της Κηφισίας αλλά μετά από λίγο μετακόμισε ένα στενό παρακάτω στην τωρινή της διεύθυνση, Αρκαδίας 4-8.
Προφανώς σφίξαν οι κώλοι και αναγκάστηκε να ξαναβγεί στο κλαρί.
Μπα, ξαναβγήκε στο κλαρί; Όσο μεγάλες είναι οι βυζάρες της αυτηνής, τόσο μυαλό της λείπει.
Ποιά είναι αυτή τύπε;
Δε νομίζω τύπε. Πολύ μικρά βυζά για να είναι της Βίκυς.Η βικη?
Δε νομίζω τύπε. Πολύ μικρά βυζά για να είναι της Βίκυς.
σε στούντιο εχω κατι αν σ ενδιαφέρειΠαίδες για την ίδια λέμε. Εγώ είμαι παλιός πελάτης της από Μάρνης και Συγγρού και περνάει μαζί μου στο δωμάτιο ΑΝ έχει κέφια και πάλι πέρα από τις βυζάρες (που είναι μοναδικές στο είδος τους) είναι μη μου άπτου, μη το ένα, μη το άλλο, ακά δεν, φιλιά ούτε λόγος κλπ. Προσωπικά πιο καλά πέρναγα με την γεματούλα την Αλέσια που το γούσταρε το πράγμα παρά με την Βίκυ/Ρομίνα. Και επειδή ψάχνωντας να βρω cg με μεγάλα στήθη και μάλιστα σε φάση milf που γουστάρω, έχασα χρόνο και χρήμα, αν έχετε καμία υπ´ όψη δώστε τα φώτα σας γιατί εκεί έξω δεν υπάρχει τίποτα. Ακόμα και στο mamba.ru που έψαξα και το sexypumas.net μαλακίες, τίποτα.
ρε αιντε απο εδω περα εσυ!!!..εχεις και στα στουντιο τωρα!!!...κλαουντια απο τατοιου.... :-* :-*σε στούντιο εχω κατι αν σ ενδιαφέρει
και επισης λαιμα αλλα αν θελει εντελως μιλφ στεφανια απο ηλιου-βουρβαχηρε αιντε απο εδω περα εσυ!!!..εχεις και στα στουντιο τωρα!!!...κλαουντια απο τατοιου.... :-* :-*
μπα!...θα μιλησω με αντι να σου αλλαξει το ονομα,και να σου δωσει τιτλο...δεν παει αλλο με σενα!!!και επισης λαιμα αλλα αν θελει εντελως μιλφ στεφανια απο ηλιου-βουρβαχη