Διαγραμμένο μέλος 72082
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικά όντως είναι μούφα; Ούτε τηλέφωνο ούτε απαντά σε email.
Μεα απο πολυ υδρωτα καταφερα και της αποσπασα το τηλεφωνο σας στελνω σε φωτο το email της . Μαγκες απλα δεν το εχω τσεκαρει ακθολου να ειμαστε ειλικρινης. Απλα επειδη πολυς κοσμος πεδευοταν και δεν την εβρισκε ειπανα το αναλλαβω εγω. Τα χαρακτηριστικα της οπως μου εγραψε στο πρωτο email ειναι 33 χρονων 1,70 90 κιλα 7αρι βυζι... Η αποφαση ειναι δικη σας. Μπορει να την τιμησω και εγω δεν ξερω.
Την λενε αννα μαρια
6978***** (οχι αποκρυψη)
> From: aplisiastos@yahoo.gr
> Date: Thu, 18 Sep 2014 12:20:16 +0300
> To: lolita.190@hotmail.com
> Subject:
>
> Καλά μου στειλες ένα μυνημα αν ενδιαφέρομαι να μου στείλεις το κινητό σου. Γιατί δεν μου το στέλνεις.
Ρε συ , ποτε την επιασες στο τηλ; Στο τηλΔυστυχως δεν μας περνανε για μαλακες απλα ειμαστε. Γιατι δεν σκεπτομαστε με το πανω κεφαλι αλλα με το κατω. Ολες αυτες που βαζουν αγγελιες ουτε στο 1/000 (ενα της χιλιης) ειναι πραγματικες. Παντα αργουν υπερβολικα στα ραντεβου για να βαρεθεις και να μην τις διωξεις. Γιατι απλα δεν ειναι ποτε αυτο που ζητας. Εχω φαει φολες με το τσουβαλι. Η γκομενα λιγο πιο πανω η Χριστινα για παραδειγμα δεν ηξερε τι ηθελε... Πανω που πηγαινε καλα και δηθεν τσαμπα γαμησι μου πεταει ενα < φιλε με κουρασες μαθε να διαχειριζεσε το ιντερνετ και φαγαμε πορτα >...... Ο λογος..... Απαντουσα σε καθε ερωτηση της τιποτα παραπανω..... Δεν ηξερε τι ηθελε...... Και μακαρι να ηταν η μοναδικη...
εχω τηλεφωνο αλλά δεν την εχω δοκιμασει. οποιος ενδιαφερετε
εχεις πμ
σωστο,αλλα δυστηχως δεν βγαινει αποτελεσμα...μην ξεχνας οτι στο σαιτ,οι περισσοτεροι,ΜΟΝΟ παρακολουθουν...Προς όλους τους συναγωνιστές προτείνω στο lovelist.gr υπάρχει δεξιά ένα κουμπί που λέει σήμανση αγγελίας. Ως: απάτη - απαγορευμένη. Πατώντας εκεί αρκετοί από εδώ μέσα θα καταφέρουμε να την πετάξουμε έξω την κάθε βρόμα που μας δουλεύει στεγνά από το site. Δεν φτάνει να προειδοποιούμε
μόνο από εδώ μέσα πρέπει η δύναμη μας να φανεί και αλλού.
σωστο,αλλα δυστηχως δεν βγαινει αποτελεσμα...μην ξεχνας οτι στο σαιτ,οι περισσοτεροι,ΜΟΝΟ παρακολουθουν...
Ασε που οι μισοι μανατζαρουν και τις αγγελιες εκει...
Προσοχή δεν είναι η Χριστινα αλλά την λένε Αννα Μαρία ...Αυτό σε όσους μπερδεύοντε