nowhereman
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
πιπα κωλο αλλα μην νομιζεις οτι συμετεχει...συνηστατε μονο για να την βαλεις στα 4 να την ξεπατωδεις για μιση ωρα τουλαχιστον αλλα κουβεντα δεν θα ακουσεις μονο αντε τελειωνε...σε καλυψα???
για την πρωτη υπαρχει κριτικη στο μασαζ κατοικον...
εχω τηλεφωνο αλλά δεν την εχω δοκιμασει. οποιος ενδιαφερετε
εχεις πμ
Δυστυχώς αδερφέ θα σου πρήξει τα παπάρια...Με το που ανοίξεις την πόρτα θα είναι με το βρακί στο χέρι,μπορεί να μπεί να κάνει και κανένα ντουζάκι,θα περάσεις στο πήδημα,το οποίο και θα είναι συνοπτικότατο και μετά θα την κάνει αλα γαλλικά.Επίσης είναι ψωνάρα και καμώνεται για γκόμενα,θα μιλάει με αλβανική προφορά και θα λέει ότι είναι απο το Ρέθυμνο και αν πρόσεξες τις φωτό,είναι πειραγμένες-δηλαδή μοιάζουν σαν να την έχει επιμηκύνει αλλοιώνοντας τις αναλογίες και δημιουργώντας το εφέ ότι είναι ψηλότερη και πιο αδύνατη,ενώ είναι κουβάς...
θα συμφωνήσω αν και αδυνάτισε τώρα τελευταία!Δυστυχώς αδερφέ θα σου πρήξει τα παπάρια...Με το που ανοίξεις την πόρτα θα είναι με το βρακί στο χέρι,μπορεί να μπεί να κάνει και κανένα ντουζάκι,θα περάσεις στο πήδημα,το οποίο και θα είναι συνοπτικότατο και μετά θα την κάνει αλα γαλλικά.Επίσης είναι ψωνάρα και καμώνεται για γκόμενα,θα μιλάει με αλβανική προφορά και θα λέει ότι είναι απο το Ρέθυμνο και αν πρόσεξες τις φωτό,είναι πειραγμένες-δηλαδή μοιάζουν σαν να την έχει επιμηκύνει αλλοιώνοντας τις αναλογίες και δημιουργώντας το εφέ ότι είναι ψηλότερη και πιο αδύνατη,ενώ είναι κουβάς...
αφου φας στήσιμο για καμια ωρα. Πιπα με προφυλακτικο κ μολις χύσεις γίνεται καπνός.πιπα κωλο αλλα μην νομιζεις οτι συμετεχει...συνηστατε μονο για να την βαλεις στα 4 να την ξεπατωδεις για μιση ωρα τουλαχιστον αλλα κουβεντα δεν θα ακουσεις μονο αντε τελειωνε...σε καλυψα???
thanx για τις απαντήσεις.
Αριστοκρατική ξανθιά 38 ετών
Μαρία ειμαι 26 χρονών ξανθιά Ελληνίδα
Μου έχει πει ότι είναι στην Λ. Βουλιαγμένης, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό ύψος. Την είχα πάρει σε ξενοδοχείο πριν κανένα μήνα. Στα χρόνια βάλε συν ένα δεκάρικο από αυτά που λέει. Είναι από Πολωνία, αλλά είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αν πας στον χώρο της είναι 60€ από ότι μου είπε. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως...η πρωτη σε ποια περιοχη εχει δικο της χωρο?
Η δεύτερη εχει αναφερθεί από συναγωνιστές ως "το κήτος η Κλαίρη". Πολύ μεγάλους βύζους και πολύ μεγάλη κοιλιά. Η κοιλιά "συναγωνίζεται" σε μέγεθος τα βυζιά της! Παίρνει παζάρι η τιμή & έχει δικό της χώρο.
Μου έχει πει ότι είναι στην Λ. Βουλιαγμένης, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό ύψος. Την είχα πάρει σε ξενοδοχείο πριν κανένα μήνα. Στα χρόνια βάλε συν ένα δεκάρικο από αυτά που λέει. Είναι από Πολωνία, αλλά είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αν πας στον χώρο της είναι 60€ από ότι μου είπε. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο πάντως...