Διαγραμμένο μέλος 72082
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικά μάθαμε γι' αυτήν τίποτα;
Δε γαμιέται.Τελικά μάθαμε γι' αυτήν τίποτα;
Τζούλια. Τροφωνίου 11. Πρωινή βάρδια. 20 ευρώ.Καμιά που να γαμιέται σε αυτό το στυλ; ( bbw milf με βυζάρες);
γραφειο.120 ευρω.Ποια ειναι αυτη;
οκ.ευχαριστώγραφειο.120 ευρω.
Καμιά που να γαμιέται σε αυτό το στυλ; ( bbw milf με βυζάρες);
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας!
γραφειο.120 ευρω.
Έχω πάει μια φορά στο σπίτι της και πήρα το πρόγραμμα της μισής ώρας και μια εκτόνωση (μου είχε πει μια ώρα και 2 εκτονώσεις 80€ και λόγω δυσπιστίας της έδωσα 60€ για τα παραπάνω).
Πέρασα πολύ ωραία, μου άρεσε το σώμα της, μεγάλο στήθος (όχι όμως σαν της ΒΙκυς) και μάλλον θα ξαναπάω για το φουλ πρόγραμμα, αν δεν βρω κάτι άλλο σε μέγεθος στήθους.
ισως σε φτιαξω με καποια 32χρονη που εχει εκφρασει επιθυμια για παρτουζα ομως με οικονομικη συμετοχη ...εξελιξεις αυριο στο εξοχικο μου με την τυπισα και θα επανελθω...
Έχω πάει μια φορά στο σπίτι της και πήρα το πρόγραμμα της μισής ώρας και μια εκτόνωση (μου είχε πει μια ώρα και 2 εκτονώσεις 80€ και λόγω δυσπιστίας της έδωσα 60€ για τα παραπάνω).
Πέρασα πολύ ωραία, μου άρεσε το σώμα της, μεγάλο στήθος (όχι όμως σαν της ΒΙκυς) και μάλλον θα ξαναπάω για το φουλ πρόγραμμα, αν δεν βρω κάτι άλλο σε μέγεθος στήθους.
.......συναδελφε κανει cim ?......... σπιτι της ειναι , δεν πιστευω να υπαρχη και ανδρας στο διπλανο δωματιο , οπως την ''κυρια'' απο τους Αγιου αναργυρους
αυτα τα τα εχει τσεκαρη κανεις ???????????????
για τσεκ πμ
που εννοείς ;;Κατι γραφτηκε νωριτερα στο θρεντακι για τις milfs