VassiloThanassis
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Πολυ ενδιαφερουσα..
Μαλλον απλο...
Τιμη για τα 60 λεπτα ?
100 euro 1h.
Από το πρωί είχαν ανοίξει οι ουρανοί… κίνηση πολύ και κακοκεφιά. Γύρισα στο σπίτι και ανοίγοντας την τηλεόραση διαφήμιζε τον Ποδοσφαιρικό αγώνα που θα άρχιζε σε λίγο. Δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος έτσι άρχισα να προσπαθώ να περάσω την ώρα μου στο κομπιούτερ.Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με τα sites κει άρχισα να διαβάζω της αγγελίες.
Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ : Η κοπέλα διαθέτει φυσικό στήθος μεγάλο στητό και φυσικό. Επίσης περιέγραφε το μασάζ και αλλά πολλά. Μου κίνησε την περιέργεια και αποφάσισα να περάσω ένα διαφορετικό απόγευμα .
Στο τηλεφώνημα μου απάντησε η ιδία . Τα Ελληνικά της είναι επίπεδου. Είναι απολυτά ξεκάθαρη στο τι προσφέρει, και μου είπε ότι δουλεύει μονή της, κάνει τα πάντα με προφύλαξη εκτός από πρωκτικό. Η συνάντησης έγινε σε ξενοδοχείο . Ήρθε ακριβώς στην ώρα της , αν και δεν έχει αυτοκίνητο. Πολύ όμορφη κοπέλα και εκείνο που κλέβει την παράσταση είναι στήθος της. Φυσικότατο και καμαρωτό. Ξεκινήσαμε με ένα άκρως ερεθιστικό μασάζ έτριβε επάνω μου το στήθος της. Οι ρώγες της είχαν καυλώσει και τις ένοιωθα να με ερεθίζουν αφάνταστα. Ήταν μια παραλλαγή NURU MASSAGE .. και τα χάδια της έμπειρα γνωρίζοντας κάθε σημείο που θα άγγιζε ώστε να σε τρελάνει. Είχε αρχίσει και εκείνη να ερεθίζεται φυσικούς αναστεναγμούς χωρίς ψεύτικες κραυγές. Και τελικά Έγινε η διείσδυσης..Το μουνακι της καυτό υγρό και σφιχτό έτριβα το στήθος της οι κινήσεις αρχικά αργές και ερεθιστικές άρχισαν να εξελίσσονται σε γρήγορες και παθιασμένε. Σύντομα ήρθε το τέλος πολύ απολαυστικό. Καθίσαμε αρκετή ώρα γιατί δεν είχε άλλο ραντεβού λογά καιρού και συζητήσαμε διάφορα θέματα. Είναι πολύ ευχάριστη στην Συζήτηση… Σε λίγο ζήτησα επανάληψη.