TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
καλημερα σε συμπάθησε δηλαδήΚαι η δικιά μου εμπειρία συμφωνεί απόλυτα με του φίλου Γκουρού
καλημερα σε συμπάθησε δηλαδήΚαι η δικιά μου εμπειρία συμφωνεί απόλυτα με του φίλου Γκουρού
Και η δικιά μου εμπειρία συμφωνεί απόλυτα με του φίλου Γκουρού
ακριβως...θα το ποσταρω εδω,για να μην απανταω στον καθενα ξεχωριστα.τηλ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ...τα ραντεβου,τα κανονιζει,μεσω φεις.οποιος συμφωνει,με αυτη την τακτικη,κανει κινηση.αν οχι,προσπερναει.Δεν δίνει τηλέφωνο
Είμαι γλυκούλης τύπε γι αυτόκαλημερα σε συμπάθησε δηλαδή
Ντάξ! Μικροβιακή οδοντική πλάκα-ΟΚ.Από Στοματική υγιεινή και οδοντοστοιχια τι λέει;
Χρειάζονται για να υποστηρίξουν τα γλωσσοφυλα με ή χωρίς κεφαλοκλειδομα
θενκς φίλος
δεν το αποπειράθηκα καν, μιας και απ το τηλέφωνο ηταν λίγο μπέρδεμα η φάση όταν ρώτησα απλά αν ειναι οι γυναίκες στην φωτό. Σε φάση ελα να δεις απο εδω κτλ και λόγω και απόστασης δεν ρίσκαρα να φαω φόλα
Που θα πάει θα βρεθεί κάτι λιγότερο "ρίσκυ"
κοιτα η ευα ειναι γεματουλα με βυζους καλους και κανει καλο κρεβατι εαν γουσταρεις τετοιο τυπο γυναικας δεν τα κλαις τα λεφτα σου. Απλα μη τσιμπησεις για παρτουζα και τετοια. Η Σοφια ειναι το αντιθετο, ξεπετα δηλαδη και ξυνομουνη!
μπερδεμενα τα λες...μας λες....δεν εχει παρασημα,αλλα ειχαν τα φιλαρακια της.και μετα,οτι δεν ειχε λεφτα να παει στο γιατρο.γιατι να παει στο γιατρο αφου δεν εχει παρασημα?... :S******** στο instagram το τσολι. Εγώ θα συμβούλευα μακριά για λόγους υγιεινής - υγείας.
Προ 6 μηνου είχε τρελό μίσος στους άντρες που δεν προσέχουν την υγεία τους και μεταφέρουν παράσημα. Προσέξτε δικηγόροι της Αλβανίδας δεν είπα ότι έχει η είχε παράσημα. Είπα ότι είχαν τα φιλαράκια της. Ρωτήστε τη. Ούτε για γιατρό δεν είχε να πάει.
Τα φιλιά μου και σε αυτή μόνο βυζια.
Καλησπερα καποιος το τηλεφωνο της.
******** στο instagram το τσολι. Εγώ θα συμβούλευα μακριά για λόγους υγιεινής - υγείας.
Προ 6 μηνου είχε τρελό μίσος στους άντρες που δεν προσέχουν την υγεία τους και μεταφέρουν παράσημα. Προσέξτε δικηγόροι της Αλβανίδας δεν είπα ότι έχει η είχε παράσημα. Είπα ότι είχαν τα φιλαράκια της. Ρωτήστε τη. Ούτε για γιατρό δεν είχε να πάει.
****** στο instagram το τσολι. Εγώ θα συμβούλευα μακριά για λόγους υγιεινής - υγείας.
Μαγκες καλησπέρες,
εδω και καιρό ψήνομαι για παρτουζα με βυζαρουδες bbw φαση.
τα μόνα σχετικά που μπορώ να βρω στο net ειναι τα παρακάτω τηλ που επαναλαμβάνονται 100 φορες τη μερα σε όλα σχεδόν τα site.
η λογική λεει οτι για να μην υπάρχει αναφορά απο κάποιο συναγωνιστη εδω κατι ψιλοστραβό θα παίζει αλλα λέω να την κάνω την ερώτηση αν κάποιος έχει εικόνα για αυτές.Κοίτα πρωσοπικό μηνυμα.
Οντως η μελαχρινη ειναι καλυτερη..ετσι δειχνει τουλαχιστον..
τι λέτε συναναγωνιστες?τι να επιλεξω?για το ένα έχουν γραφτει πολυ καλα λογία για το αλλο τιποτα αλλα με ιντριγκαρει η προστυχια του μελαχρινου..