Έχεις κανείς εικόνα μάγγες?
στα αστεράκια αδυλτχχχ.γρ στα αγγλικά
Αυτή η Jessy φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση αν και δεν μπορώ να καταλάβω πώς έβαλε τέτοια φωτογραφία.
Έχεις κανείς εικόνα μάγγες?
στα αστεράκια αδυλτχχχ.γρ στα αγγλικά
Είναι η εμμανουέλα η Κυπρια πρωην studioκόριτσο?
Είναι η εμμανουέλα η Κυπρια πρωην studioκόριτσο?
Κάποιος που την πήρε να μας πει εντυπώσεις
Ο σύντροφος sxoinobaths την πήρε πριν λίγους μήνες και βλαστήμησε την ώρα.
Εκτός του ότι όπως ανέφερε έχει παχύνει υπερβολικά, ήταν εντελώς ξεπέτα στο σεξ.
για μιλα της,κανονισε ραντεβου,αν κανει,και ενημερωσε.περιμενουμε......Ξέρουμε κάτι παιδιά γι'αυτή
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ένας είπε ότι είναι Αλβανίδα και το παίζει φοιτήτρια κ.α.;;; Έχουμε καμιά κριτική-πληροφορία;
Μαγκες καλησπέρες,
εδω και καιρό ψήνομαι για παρτουζα με βυζαρουδες bbw φαση.
τα μόνα σχετικά που μπορώ να βρω στο net ειναι τα παρακάτω τηλ που επαναλαμβάνονται 100 φορες τη μερα σε όλα σχεδόν τα site.
η λογική λεει οτι για να μην υπάρχει αναφορά απο κάποιο συναγωνιστη εδω κατι ψιλοστραβό θα παίζει αλλα λέω να την κάνω την ερώτηση αν κάποιος έχει εικόνα για αυτές.
ειναι η Ευα και η Σοφια νομιζω. Καπου στην πλατεια αττικης. Η ευα κανει τιμιο κρεββατι και δεν κλαις λεφτα αλλα η Σοφια ειναι αλλο πακετο. Ειναι και οι δυο γεματουλες προς παχιες. Αλλα ειπαμε η Ευα ειναι για πολυ πουτσο και η αλλη για τον πουτσο! εαν δεν ειναι αυτες τοτε θα ειναι η αλλη που εχει στην πατησιων ψηλα κοντα στο Βασιλοπουλο διαμερισμα και φερνει διαφορες η σε στελνει αλλου. Οτι κατσει. Κι αν θες παιρνει κι αυτην πατημενα 40 με βυζους ανω του 5 αλλα ξεπετα. Αμ σου τυχει κι ειναι εκει μια πολωνεζα με το 10 βυζο εισαι τυχερος! εγω την πηρ αμια φορα αλλα της ειπα οτι δεν ωραιο να χτυπαει πορτα στο 20λεπτο! Θα τις επερνα "παρτυ' λογω βυζου αλλα μου την εσπασε και δεν ξαναπατησα.
Πολυ ενδιαφερουσα..Μια Υπέροχη κοπέλα, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ!!!
Σε όλες τις συναντήσεις μας έχω περάσει πολύ ωραία μαζί της .
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ Η ΑΙΣΘΗΣΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΛΑ ΣΟΥ.
Θέλει τρυφερότητα και δίνει μεγάλη σημασία στην ατομική καθαριότητα. Είναι πολύ, πολύ τρυφερή με έντονη σεξουαλικότητα και στο social time πολύ ευχάριστη .
η γνωστη και μη εξαιρετεα,παλια καραβανα,ελλη....φωτο ψευτικες φυσικα.μελαχρινη,κανονικο σωμα.στηθος μεγαλο.φατσα καθημερινη,αδιαφορη.προγραμματα δυο...80/100.πλεον ασυμφορη.με τα ιδια λεφτα παιζουν στα μισα της χρονια,και με καλυτερα κρεββατια.καποτε ηταν καλη.Πολυ ενδιαφερουσα..
Μαλλον απλο...
Τιμη για τα 60 λεπτα ?
η γνωστη και μη εξαιρετεα,παλια καραβανα,ελλη....φωτο ψευτικες φυσικα.μελαχρινη,κανονικο σωμα.στηθος μεγαλο.φατσα καθημερινη,αδιαφορη.προγραμματα δυο...80/100.πλεον ασυμφορη.με τα ιδια λεφτα παιζουν στα μισα της χρονια,και με καλυτερα κρεββατια.καποτε ηταν καλη.
...ε μα ρε παιχτη,δεν γινεται.
ειπα κι εγω στο "βυζαρουδες"και δεν εχεισ γνωμη
Μπραβο ρε Guru13 και thanks.η γνωστη και μη εξαιρετεα,παλια καραβανα,ελλη....φωτο ψευτικες φυσικα.μελαχρινη,κανονικο σωμα.στηθος μεγαλο.φατσα καθημερινη,αδιαφορη.προγραμματα δυο...80/100.πλεον ασυμφορη.με τα ιδια λεφτα παιζουν στα μισα της χρονια,και με καλυτερα κρεββατια.καποτε ηταν καλη.