fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.223
- Πόντοι
- 456
Εδώ πήγαμε να καυλωσουμε εμείς… φαντάζομαι την καυλαντα που έχεις κάνει με τη σάπιαΕίπα πιάστηκα μαλακας, δεν ψάχνω δικαιολογίες. Καυλωσα για μια ψεύτρα
Εδώ πήγαμε να καυλωσουμε εμείς… φαντάζομαι την καυλαντα που έχεις κάνει με τη σάπιαΕίπα πιάστηκα μαλακας, δεν ψάχνω δικαιολογίες. Καυλωσα για μια ψεύτρα
Βλέπω να ανεβάσω μόνο το βίντεο με την ξανθιά.Στειλτην από εκεί που ήρθε άμα σου έριξε τέτοιο παλτό
Κανένας φούστης θα κρύβεται από πίσω σε κάποιο τσατ μάλλον.Στειλτην από εκεί που ήρθε άμα σου έριξε τέτοιο παλτό
Έχω ξενερώσει άσχημα. Σόρρυ και πάλι παιδιάΕδώ πήγαμε να καυλωσουμε εμείς… φαντάζομαι την καυλαντα που έχεις κάνει με τη σάπια
Ότι και να κρύβεται η μαλακια έγινεΚανένας φούστης θα κρύβεται από πίσω σε κάποιο τσατ μάλλον.
ωραια βυζιαΈλα καιρό είχαμε.....
Πλούσια τα ελέη...Καλή και η πεθερά...
Παντού λούσιμο να την κανειςΠου τα θες...
Πραγματικά κουράγιο... Καυλώνω με τη μεγάλη, και ξεκωλιαζω την μικρή.."Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας,
ποιος είναι αυτός, που δε λαχτάρησε να πιει";
Σκάνδαλο η πεθερά σου. Χαρά στο κουράγιο σου λεβέντη. Εύγε και πάλι εύγε!!
Θησαυρός η μικρή. Απλόχερη η προσφορά της. Ψυχή τε, σώματι και για επιδόρπιο μια μαμά κόλαση!!Πραγματικά κουράγιο... Καυλώνω με τη μεγάλη, και ξεκωλιαζω την μικρή..
Κανείς δεν ξέρει να μου τον παίζει καλύτερα από εμένα.Εισαι μικρός ακόμα
πχ
Είστε στα γόνατα, φάτσα μούρη
Χαιδεύεις μουνί κώλο και σε δαγκώνει από την κάβλα
Το χέρι σου έχει γεμίσει ζουμιά.
Ταυτόχρονα σε μαλακίζει
Και τέλος τα πίνει
Δεν είναι άσχημα, μόνος δεν μπορώ να το κάνω.
Στεβοχωριέσαι τύπε;Μπορεί να είναι πρώην πλέον αλλά αυτός ο κώλος δεν ξεχνιέται
Την έχω πατήσει κ εγώ με "τύπισσα" στο greekchat. ΠροχωράμεΈχω ξενερώσει άσχημα. Σόρρυ και πάλι παιδιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ότι και να κρύβεται η μαλακια έγινε
Καβλα τα βυζομπαλα
Έφαγες καλά ρε μπαγάσα!!!
Εγώ νόμισα πως ήταν η μιλφάρα σουΕίπα πιάστηκα μαλακας, δεν ψάχνω δικαιολογίες. Καυλωσα για μια ψεύτρα
Η μικρή είναι να την σπάσεις στον πουτσο, ειδικά από την τεράστια κωλαρα της, και η μαμά να στον καθαρίσει με το στομα και να στον στραγγίζει με τις αγελαδοβυζαρες της...Θησαυρός η μικρή. Απλόχερη η προσφορά της. Ψυχή τε, σώματι και για επιδόρπιο μια μαμά κόλαση!!
Διάπλατα ανοιχτές οι πόρτες, να ζήσεις ζωή χαρισάμενη. Σε ζηλεύω χωρίς, να σε φθονώ. Τυχερός άνθρωπος..