Sxolhasths
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2014
- Like
- 833
- Πόντοι
- 80
Ο,τί πρέπει για ν αντέχει το πρεσαρισμα όταν είναι στα τέσσερα. Εύγετραβηγμένη με φώτο από το pc της.. sorry για την κακη αναλυση.. αλλα θα ηθελα αποψεις;;;
Ο,τί πρέπει για ν αντέχει το πρεσαρισμα όταν είναι στα τέσσερα. Εύγετραβηγμένη με φώτο από το pc της.. sorry για την κακη αναλυση.. αλλα θα ηθελα αποψεις;;;
Ωραίος πισινόςΜύστες καλησπέρα
Υπέροχη φίλε μου!!!τραβηγμένη με φώτο από το pc της.. sorry για την κακη αναλυση.. αλλα θα ηθελα αποψεις;;;
Την πηδάω ανάποδα να κλάνει το μουνιτηςτραβηγμένη με φώτο από το pc της.. sorry για την κακη αναλυση.. αλλα θα ηθελα αποψεις;;;
Ωραίο στήσιμο !!!!Κωλαρακια πάσης φύσεως
Για μερακληδεςΚωλαρακια πάσης φύσεως
Κ από κοντά επίσης δεν παίρνεις χαμπάρι ,καρφώνεις χωρίς έλεος ... Χωρίς να σε ενοχλεί κάτι γιατί δε βλέπεις κάτικοιτα ρε κάλυψη απόκρυψη!! χαμπαρι δεν πηρα!
Κωλάρα μου εσύ!!!!! Η καλύτερη!!!Κωλαρακια πάσης φύσεως
αυτα ειναι !!!!
Στήσ'την!!Σαν προκλητικο πουτανακι η @verasub στηνεται για φωτογραφια και μετα περιμενει να τον φαει ολοκληρο...
Κακό που θα της κάνει ,χαχαχαχα!!!Στήσ'την!!
Σκισ'την!!
Φτύσ'την!!
Χύσ'την!!
Αν όντως είναι της ξαδέρφης σου ,παίζεις επικίνδυνα παιχνίδια... δεν στο γράφω ούτε για να τρολαρω ούτε καν να σε κριτικαρω, απλά πρόσεχε.Δεν είναι της γυναίκας μου αλλά της ξαδέρφης μου...
Ειναι της ξαδέρφης απλά στέλνω από άλλο προφίλ οπότε δεν γνωρίζει ότι είμαι ο ξάδερφοςΑν όντως είναι της ξαδέρφης σου ,παίζεις επικίνδυνα παιχνίδια... δεν στο γράφω ούτε για να τρολαρω ούτε καν να σε κριτικαρω, απλά πρόσεχε.
Τρίτης και τετάρτης τα μάτια έξω πέτα της..Δεν είναι της γυναίκας μου αλλά της ξαδέρφης μου...
Πρώτα ρώτα;η δεν ρωτάς..απλά πως λες ότι εισαι ο ξάδερφοςΤρίτης και τετάρτης τα μάτια έξω πέτα της..