Διαγραμμένο μέλος 250445
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2024
- Like
- 783
- Πόντοι
- 81
Στήσ'την!!Σαν προκλητικο πουτανακι η @verasub στηνεται για φωτογραφια και μετα περιμενει να τον φαει ολοκληρο...
Σκισ'την!!
Φτύσ'την!!
Χύσ'την!!
Στήσ'την!!Σαν προκλητικο πουτανακι η @verasub στηνεται για φωτογραφια και μετα περιμενει να τον φαει ολοκληρο...
Κακό που θα της κάνει ,χαχαχαχα!!!Στήσ'την!!
Σκισ'την!!
Φτύσ'την!!
Χύσ'την!!
Αν όντως είναι της ξαδέρφης σου ,παίζεις επικίνδυνα παιχνίδια... δεν στο γράφω ούτε για να τρολαρω ούτε καν να σε κριτικαρω, απλά πρόσεχε.Δεν είναι της γυναίκας μου αλλά της ξαδέρφης μου...
Ειναι της ξαδέρφης απλά στέλνω από άλλο προφίλ οπότε δεν γνωρίζει ότι είμαι ο ξάδερφοςΑν όντως είναι της ξαδέρφης σου ,παίζεις επικίνδυνα παιχνίδια... δεν στο γράφω ούτε για να τρολαρω ούτε καν να σε κριτικαρω, απλά πρόσεχε.
Τρίτης και τετάρτης τα μάτια έξω πέτα της..Δεν είναι της γυναίκας μου αλλά της ξαδέρφης μου...
Πρώτα ρώτα;η δεν ρωτάς..απλά πως λες ότι εισαι ο ξάδερφοςΤρίτης και τετάρτης τα μάτια έξω πέτα της..
Είσαι γνήσιος μέλος του bou τότε και αν σου κάτσει τι κάνεις? Στέλνεις άλλον?Χαχαχαχα,,,Ειναι της ξαδέρφης απλά στέλνω από άλλο προφίλ οπότε δεν γνωρίζει ότι είμαι ο ξάδερφος
Έχει κάτσει είδη θέλει να βρεθούμε αλλά τι κάνω..πώς πάωΕίσαι γνήσιος μέλος του bou τότε και αν σου κάτσει τι κάνεις? Στέλνεις άλλον?Χαχαχαχα,,,
Ωραία πατούρα πάντως!!!Τρίτης και τετάρτης τα μάτια έξω πέτα της..
Φόρα μάσκα ,,,,τοχω φετίχ πες!!!Έχει κάτσει είδη θέλει να βρεθούμε αλλά τι κάνω..πώς πάω
Δεν με νοιάζει αν εισαι η δεν εισαι ξάδελφος καλέ μου φίλε Μκακ ..Εχω γαμήσι και εγώ εξαδέλφες αλλά πρώτα της γαμούσα και μετά μαθαίναμε ότι ήμασταν ξαδέλφια ...Πρώτα ρώτα;η δεν ρωτάς..απλά πως λες ότι εισαι ο ξάδερφος
Φίλε αν γαμας την ξαδέρφη σου είσαι ΜΑΓΚΑΣΔεν είναι της γυναίκας μου αλλά της ξαδέρφης μου...
Σκέφτομαι να τίς το πω και ότι γίνειΩραία πατούρα πάντως!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φόρα μάσκα ,,,,τοχω φετίχ πες!!!
Ακόμα όχι αλλά εκεί θα πάει το πράγμα στο τελοςΦίλε αν γαμας την ξαδέρφη σου είσαι ΜΑΓΚΑΣ
την εβουτηξες απο το κινητο της η την τραβηξες ?? να μου πεις αν την τραβουσες και εμενες εκει .. μαλακια!Δεν είναι της γυναίκας μου αλλά της ξαδέρφης μου...
Ρίξε έναν και για εμένα γιατί εγώ δεν κατάφερα ποτέ να γαμησω μια ξαδέρφη που ήθελα πολύ μόνο στα φιλιά μείναμεΑκόμα όχι αλλά εκεί θα πάει το πράγμα στο τελος
Νομίζω ότι ο λαός του bou απαιτεί να δώσεις το ινστα της χαχαχαχα ( πλάκα κάνω).Μιλάμε στο ινστα και μου την έστειλε αλλά δεν γνωρίζει ότι είμαι ο ξάδερφος της
να εισαι καλα.. αν και δν ειναι καλη η εικοναΥπέροχη φίλε μου!!!